Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעולת העכבר על המחשב הפסיקה, מישהו יודע איך מפעילים אותו?

כנראה לחצתי על משהו שביטל אותו ואני לא יודע להחזיר אותו שוב שיפעל.

אני מדגיש: העכבר שעל המחשב, לא עכבר שמחובר ל USB

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

זה משטח אני מניח ?

WIN7 ?

control panel

hardware and sound

בשורה העליונה יש mouse לקראת הסוף.

ב TAB של ultranav

תראה עם ה V נמצא בשורה של ה enable

ד"א הקיצור לשם מהמחשב שכרגע מולי זה זה FN+F8 (אבל זה לנובו T410)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אל תטרח, דרור, יוני סיפק את התשובה הנכונה.

המשטח המטופש הזה נעלם לצמיתות בדגמים הבאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נעלם ?

T410, חדש חדש - יש גם משטח וגם דגדגן

X201 - הוא חזר ועכשיו יש גם וגם כמו ב T אחרי שב X200 היה רק דגדגן.

אולי מחלק מהדגמים המשטח נעלם אבל זה בהחלט לא משהו שנראה לי שלנובו קוברים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה בטוח ששנינו מתכוונים לאותו כפתור/משטח בדיוק, שמבטל את העכבר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נתעלק על השרשור.

כיצד מפעילים את העכבר בגרסה של הלנובו G550?

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא הצלחתי לפעול לפי ההוראות שלך.

כן יש את הגרסה 7, איך אני מגיעה ל control panel.?

תודה.

ל'

9999.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לך עכבר עם USB בבית בישביל לחבר למחשב?

בשביל להגיע לקונטרול פאנל, תלחצי במקלדת על המקש שיש עליו ציור של ווינדוס זה יעלה לך את START, משם כבר תביני...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

יש עכבר הוא תקין לחלוטין ועימו אני משתמשת ביום יום.

אני רוצה להפעיל את הפונקציה של המשטח מגע כדי לא להיות תלויה בעכבר הרגיל.

ל'

פורסם

זה היה מכוון לפותח התראד, חשבתי שזאת את, בכול מקרה להגיע לקונטרול פאנל, כמו שאמרתי, אם את לא מוצאת שום פונקציה שקשורה לפאד עצמו, תורידי דרייבים, כנסי לגוגל, החברה שלה המחשב שלך+דגם+touchpad drivers

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אם אני אצלם את המקלדת זה יסייע לך?

ל'

• תוכן חדש...