Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומי בדיוק יאשר את זה, אותם בוחנים שמתגאים בחדשות בתפיסת רכב משופר ומפרטים שיש לו אגזוז של רנו, מזרקים של BMW ובלון של גזוז מחובר למנוע?

איך אני זוכר את הבוחן המטומטם שאמר את זה.

נשמע רעיון טוב, אבל יש כמה בעיות לעיניין הזה. לגבי בג''ץ, ומשטרת התנועה גורמת הרבה עוול לנהגים בישראל. שבוחן תנועה עוצר אנשים לבדיקת רכב, הוא מנסה למצוא דברים ממש קטנים כדי להגיד שהרכב לא כשיר. במקרים מוסיימים אבל ממש נדירים הרכב לא יוצא תקין, אבל הבעיה של היום זה שהבחונים לא מנוסים. כמו למשל הבעל של הקולט, שהבחון עצר אותו לבדיקה הוא אמר ''אגזוז לחץ'' במקום דוד זרימה חופשית. וגם פילטר פתוח נחשב לשינוי מבנה [איזה שינוי מבנה בדיוק?] לא חוקי? במכוני טסטים מעבירים אנשים עם פילטר פתוח טסט, ולא אומרים להם כלום, אולי בודדים אומרים להם על זה. ממש מדינה מטומטמת הכל פה מוגבל, לבעיות כאלה צריך לשלוח עתירה לבג''ץ שהם יטפלו במשטרת התנועה ''הנפלאה'' שלנו. זה ממש מעצבן. וככה, המשפרים אט אט ירדו מהעיניין, ואנחנו לא נהנה מהמטוריקה. את המשטרה מעניין רק כסף, בגלל זה הם נותנים לפעמים דוחות לא מוצדקים, או הורדות מהכביש עם קנסות, זה ממש לא צודק. באמת צריך לעשות משהו לגביי העיניין הזה. ולגבי האגזוז לחץ, הוא בא באופנועים של 4 פעימות או 2 פעימות, תקנו אותי עם אני טועה. זו גם אחת הסיבות שצריך לעשות סדר במשטרה שלנו לשם שינוי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

S G - תודה על החיזוק ממש ירדת לסוף דעתי ואני ממש מרגיש ככה , חבל שאנחנו מיעוט ורוב התושבים במדינה מסכימים לחיות עם חוקים לא הגיוניים בעליל

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
...וגם פילטר פתוח נחשב לשינוי מבנה [איזה שינוי מבנה בדיוק?]

שוב אני אומר: אין מה לחפש הגיון בחוק שרירותי. הסיבה לחוק הזה היא הגישה שאומרת שזה לא בסדר שאתה תחליט מה יהיה ברכב שלך. הטענות בדבר בטיחות וכדומה הומצאו כדי לתרץ את החוק, הן אינן הסיבה לקיומו.

ולכן, כל מיני דיונים על כמה תקנה זו וזו חסרת הגיון, או איזו שטות עשה בוחן פלוני כשהוריד נהג מהכביש - כל זה שעשוע נחמד, אבל תועלת אין בזה.

העובדה שנחקק חוק למען המירוצים מעודדת, גם אם הביורוקרטים מצליחים להכשיל את החוק - כי זה מראה על מגמה חיובית.

אבל עוד רבה הדרך.

דני

פורסם

נ.ב

עשית לי חשק עם הסטייקים

חכה עד שתטעם. לבחור יש את אחת המסעדות אם לא ה...!

(ונפסיק עם האוף טופיק ונחזור לנושא)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
איך אני זוכר את הבוחן המטומטם שאמר את זה.

נשמע רעיון טוב, אבל יש כמה בעיות לעיניין הזה. לגבי בג''ץ, ומשטרת התנועה גורמת הרבה עוול לנהגים בישראל. שבוחן תנועה עוצר אנשים לבדיקת רכב, הוא מנסה למצוא דברים ממש קטנים כדי להגיד שהרכב לא כשיר. במקרים מוסיימים אבל ממש נדירים הרכב לא יוצא תקין, אבל הבעיה של היום זה שהבחונים לא מנוסים. כמו למשל הבעל של הקולט, שהבחון עצר אותו לבדיקה הוא אמר ''אגזוז לחץ'' במקום דוד זרימה חופשית. וגם פילטר פתוח נחשב לשינוי מבנה [איזה שינוי מבנה בדיוק?] לא חוקי? במכוני טסטים מעבירים אנשים עם פילטר פתוח טסט, ולא אומרים להם כלום, אולי בודדים אומרים להם על זה. ממש מדינה מטומטמת הכל פה מוגבל, לבעיות כאלה צריך לשלוח עתירה לבג''ץ שהם יטפלו במשטרת התנועה ''הנפלאה'' שלנו. זה ממש מעצבן. וככה, המשפרים אט אט ירדו מהעיניין, ואנחנו לא נהנה מהמטוריקה. את המשטרה מעניין רק כסף, בגלל זה הם נותנים לפעמים דוחות לא מוצדקים, או הורדות מהכביש עם קנסות, זה ממש לא צודק. באמת צריך לעשות משהו לגביי העיניין הזה. ולגבי האגזוז לחץ, הוא בא באופנועים של 4 פעימות או 2 פעימות, תקנו אותי עם אני טועה. זו גם אחת הסיבות שצריך לעשות סדר במשטרה שלנו לשם שינוי.

אגזוז ''לחץ'' לא יכול לבוא במנועי 4 פעימות בלי קשר לרכב או דו-גלגלי,

בקשר לשפת השוטר, אתה צודק ב100 אחוז, השוטר היה צריך לשלוף לפטופ, לשלוף גרפים של זרימות אוויר ולהסביר למעוכב על אגזוז זרימה חופשית נכון ?

פורסם
אגזוז ''לחץ'' לא יכול לבוא במנועי 4 פעימות בלי קשר לרכב או דו-גלגלי,

בקשר לשפת השוטר, אתה צודק ב100 אחוז, השוטר היה צריך לשלוף לפטופ, לשלוף גרפים של זרימות אוויר ולהסביר למעוכב על אגזוז זרימה חופשית נכון ?

אבל אני שמעתי בבירור שאגזוז לחץ בא באופנועים וטרקטורונים. ולגבי הלפטופ, זה ששם ''אגזוז לחץ'' צריך להסביר לבוחן המטומטם המצוי מה זה. רואיפ שהם לא מבינים והמדינה לא מבינה את זה. ואני אומר לכם אני לא מאמין שישתנו חוקים במדינה הזו בגלל החוק המוטורי. ככה אני חושב.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
סיבה שאין לך בארץ שוק לשיפורים היא כי אם היה לך שוק לשיפורים אז אוכלוסיית מדינתנו הייתה אט אט מידלדלת.

כך כתב אדון יואל דדון בפורום השיפורים של קארספורום.

ובכן אני יכול לסתור את משנתך במאות דרכים אבל אין לי הזמן והחשק.

נ.ב1: זה רק לי כאן נדמה שאתה טרול?

נ.ב2: מזל שלא מאשרים שיפורים גם במערכת החינוך והבריאות, מי יודע לאן היינו מדרדרים אז...

1. אני מעדיף להיות טרול מעארס,תן לי לנחש יש לך אגזוז לחץ והשכנים שונאים אותך נכון?

2. אנא סתור אותי,אני יותר מאשמח,מכל מלמדיי אשכיל. 

פורסם
השוטר היה צריך לשלוף לפטופ, לשלוף גרפים של זרימות אוויר ולהסביר למעוכב על אגזוז זרימה חופשית נכון ?

השוטר היה צריך לשלוף מד דציבלים ולבדוק אם הרכב מרעיש מעבר לרמה הקבועה בחוק.

אם מטרד הרעש כל כך מפריע לאוכלוסיה (ואני מסכים לחלוטין שיש כלי רכב שרמת הרעש שלהם היא בלתי נסבלת), מן הראוי שלשוטרים יהיו כלים למדידת הרעש.

אני חולק על האימרה שבוחנים "מצויים" הם מטומטמים, אך על פי כתבות, סרטונים ושאר מדיה נראה שרמת הידע שלהם היא שטחית ולפעמים מוטעית בנוגע ל"שיפורים".

בנוסף - הם נוהגים על פי "אשם עד שהוכחה חפותו" ויוצא שרכבים מורדים מהכביש ללא סיבה אמיתית ובעליהם מבזבזים זמן וכסף בנסיון להחזיר את הרכבים לכביש.

יכול להיות שבדברים אחרים (כמו רכבים שהוסיפו להם כסאות, או קבינה וכו') הם בסדר גמור אבל על זה אין מספיק נתונים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
דני מסכים איתך לחלוטין , רק מירוצים חוקיים וספורט מוטורי יכולים לשנות את דעת הציבור לפי דעתי

עזוב למה בכלל אנחנו מרשים למכוניות ורכבים חדשים להכנס למדינה ?? אולי נגביל את נפחי המנועים במדינה ל 1000 סמק ו60 קמ"ש מהירות מרבית גם אז לא יהיה תאונות לא ?

בכל הנ.ב אני מסכים איתך FANIO נראה לי מר יגאל דדון בכלל רוכב על חמורים לעבודה

מר ״יגאל דדון״ רוכב לעבודה על גולף שמשאירה אבק לקולט שהייתה(ואני מדגיש הייתה) לך מכל בחינה שהיא. ובינינו,יש לי הרגשה שאתה זה שתצטרך חמור לעבודה בזמן הקרוב לא?8)

פורסם

נמאס לי.

תמשיכו לרדת לפסים אישיים ואני נועל את השרשור.

אתם יכולים שלא להסכים האחד עם השני, לא כל דיון צריך להסתיים בצד אחד 'מנצח', אבל תרבות דיון זו לא מילה גסה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שמע יגאל, יואל whatever, הבן אדם בא ומציע רעיון, הרי רואים שיש בך כמות ארס גדולה להוציא ולפזר כנגד המשפרים או כל אלה שלפחות מנסים.

אתה בכיף יכול להראות לכולנו את הצד השני של המתרס.

אותו הצד הכביכול בטיחותי, שמרני שלא דוגל בשום שינוי אלא בדריכה במקום.

אבל מפה ולרדת לבן אדם על הרכב, וואלה לא מתאים בכלל.

אז בבקשה תפסיק לצאת פה על כולם ותתנהג בהתאם למה שאתה מתיימר להיות.

עריכה:

מצטער יאשה, לא ראיתי את ההודעה שלך:|

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יאשה, מצטער לא ראיתי שנעול, יכל להיות שלא השתמשת במומנט המתאים...

לא, אין לי "אגזוז לחץ" ולמעשה אם לא היית בור (שזה בהחלט גרוע מטרול) הייתי מנסה לסתור אותך, אלא שאתה עושה את העבודה במקומי.

כל מלמדיך נמצאים כאן, קרא פוסטים, תלמד, תחכים ותזכור שתמיד עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם, לי זה עובד יופי.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
יאשה, מצטער לא ראיתי שנעול, יכל להיות שלא השתמשת במומנט המתאים...

לא, אין לי "אגזוז לחץ" ולמעשה אם לא היית בור (שזה בהחלט גרוע מטרול) הייתי מנסה לסתור אותך, אלא שאתה עושה את העבודה במקומי.

כל מלמדיך נמצאים כאן, קרא פוסטים, תלמד, תחכים ותזכור שתמיד עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם, לי זה עובד יופי.

אז אתה עארס בלי אגזוז לחץ ביג דיל וכנראה ״שלסתור את משנתי״ קצת גדול עליך אחרת איכשהו כבר היית עושה זאת,הפלא ופלא גם בור יכול לעשות שתיים ועוד שתיים, ולפני שאתה משיט יד למחשבון אני מאחל לך בהצלחה עם העונדה שלך והשיבורים שלה(עכשיו אתה בטח מנסה לחשוב אם זה שגיאות כתיב או שאני רומז שאתה עזתי עארס-אתה עזתי עארס) עכשיו שתקתי,אתה חושב שאני חכם?

• תוכן חדש...