Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכם. באמת תודה.

אני עוד לא סגור לגמרי שירדתי מהאפשרות של תעו"נ, אבל אני אתחיל השבוע לחפש מידע על הנדסת ביו-רפואה והנ' ביוכימיה. יש כאן אנשים שמבינים בתחום? :p

Mazda 2 2013

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לנצל את השרשור כדי לשאול מה דעתכם על הנדסת מערכות מידע?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני יכול לתת לך דעה על הפקולטה למערכות מידע (לא הנדסה) באוניברסיטת חיפה, שאותה אני מסיים בסמסטר הבא.

דברים שאהבתי:

- מדובר בפקולטה יחסית חדשה, כך שלפעמים עדיין מנסים להוסיף קורסים קשורים למציאות.

- קורסי תיכנות טובים ברמה גבוה.

- פרויקט גמר רציני, כולל תכנות.

- 3 שנים, תואר Bsc.

דברים שפחות אהבתי:

- הרבה קורסי בולשיט, חבל שאין עוד קורסי תכנות.

- מעט קורסים בנושאי IT.

- לא ברור מדוע עדיין לומדים C כקורס מקיף (במדעי המחשב, למשל, מתחילים עם JAVA).

- יש יותר מדי מרצים שחייו כל חייהם באקדמיה וכל יעודם בחיים הוא פרסום מאמרים בנושא כלום :).

בסה"כ אני מרוצה, מנסיוני ומנסיון חברים, בולשיט יש בכל מקום באקדמיה, ככה זה, את הניסיון האמיתי מקבלים בעבודה. באזור הצפון יש תחרות למציאת עבודה עם בוגרי טכניון, אבל בסה"כ יש ביקוש לאנשי מערכות מידע במגוון תחומים. חברים שסיימו סמסטר לפני מצאו עבודות במגוון חברות, מאלביט ועד חברות תוכנה קטנות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...