Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובה gkiler! :)

תגובתך נובעת מכך שזה מה ששמעת או קראת? או מניסיון עם הרכב הנ"ל, אפילו של גורמים אחרים (משפחה, חברים, מכרים וכו').

מבחינת נוחות נסיעה, נסעתי כבר על הקורולה 2008 רובוטי של חבר שלי ולא הרגשתי שום דבר "מציק". לא יודע.. חחחח

חשוב לי שמבחינת אמינות, הוא יהיה בסדר מכנית. להתרגל - אני כבר אתרגל.

כמובן שכפי שציינתי אף אחד כאן לא נביא ולא יכול לצפות תקלות אבל במידה וידוע אם המודל הזה הוא בעייתי או לא - לא ראיתי

יותר מדיי שרשורים בפורומים המדברים ברעתו. אך ורק דברים טובים. אז שוב.. "כבדהו וחשדהו" חח

אין כזה דבר יותר מדיי מידע. :roll:

פורסם

אם הגיר של הקורולה לא הטריד אותך, לגיר של הפונטו סיכוי מאוד זעיר לעשות זאת. הוא פשוט הרבה יותר מתורבת ונינוח וגם אינו נדרש להתמודד עם מנוע חזק כמו של הקורולה.

פורסם

אני לא יודעת מה שמעת על הגיר של הפונטו 2004, אבל אל תשכח שפונטו 2004 זה פונטו-ספייס ואתה עומד לרכוש פונטו-גרנדה. אלו שני רכבים שונים וזה שאולי היו בעיות בשנת 2004 לא אומר שהיו בעיות ב-2007.

גם אני חושבת שהגיר הרובוטי של הפונטו לא ממש נורא, אבל יש הרבה שלא מסכימים וזה בסדר. אם עשית סיבוב על הרכב ואהבת, לך על זה.

כמובן שאם תרצה לקבל הצעות למכוניות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
תודה על התגובה gkiler! :)

תגובתך נובעת מכך שזה מה ששמעת או קראת? או מניסיון עם הרכב הנ"ל, אפילו של גורמים אחרים (משפחה, חברים, מכרים וכו').

מבחינת נוחות נסיעה, נסעתי כבר על הקורולה 2008 רובוטי של חבר שלי ולא הרגשתי שום דבר "מציק". לא יודע.. חחחח

חשוב לי שמבחינת אמינות, הוא יהיה בסדר מכנית. להתרגל - אני כבר אתרגל.

כמובן שכפי שציינתי אף אחד כאן לא נביא ולא יכול לצפות תקלות אבל במידה וידוע אם המודל הזה הוא בעייתי או לא - לא ראיתי

יותר מדיי שרשורים בפורומים המדברים ברעתו. אך ורק דברים טובים. אז שוב.. "כבדהו וחשדהו" חח

אין כזה דבר יותר מדיי מידע. :roll:

שילוב של הכול ביחד. יש מקרים שונים בחיים כמו אנשים שונים ואי אפשר להסתמך על מקור מידע אחד בלבד.

למשל אם מישו החליף יאריס שטיפל בה מקרב לב בגרנדה פונטו שהזניחו אותה כמובן שהגרנדה תהסה לו בעיות והוא יחשוב שזה רכב בעל אמינות מזעזעת אך זה לא נכון ונוגע רק למקרה הנ"ל.

בחיים יש מקרים שונים ואנשים שונים העיקרון הוא להצליב מידע ולשתף את התוצאה הסופית.

• תוכן חדש...