Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשעה טובה אני וזוגתי עומדים לעבור לבית שקנינו ואנו מחפשים חנות טובה,זולה ובעלת מבחר גדול של אביזרי אמבטיה ,כגון אסלות ,ריצוף לאמבטיה ,ברזים ,אמבטיונים וכדומה.אשמח להמלצה על חנויות שכאלו - אם אפשר חנויות בעלות אתר אינטרנט על מנת שאתרשם מהמבחר.בפרפקט ליין כבר הייתי והמבחר שם מצומצם וגם בעמודי שלמה (שם לא התלהבתי כלל מהמחירים).כל המלצה תתקבלנה בשמחה.אז יאללה להפגיז :lol:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יש בנשר באזור התעשייה שניים, אחד נקרא הכל לאמבט או משהו בסגנון, והשני די חדש על הכביש המרכזי - דרך בר יהודה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

היום יצא לי לבקר אצל שזר. יש לו חושילינג מחלקת אינסטלציה עם כל מה שאתה מחפש (ברזים, אסלות, ניאגרות וכו'), למרות שבאתר שלו אין אזכור לכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ובנוסף, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, להום סנטר במפרץ (זה שליד הטכני) יש מחלקת ריהוט כולל אביזרי אמבט עם חיים משלה, שווה לבדוק את העניין.

אלעד, על איזה סניף שז"ר אתה מדבר? כי אני לא זוכר שיש להם משהו כזה בשז"ר של ההסתדרות, אלא אם כן זה קבור ליד מחלקת גינון או WTF פנימי כזה שאני לא מגיע אליו בד"כ כי אין שם כלום מעניין...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תמשיכו להפגיז.אני מארגן קצת חופש מהעבודה ומהלימודים ויוצא לסיור.קיבלתי פה כמה המלצות על מקומות קרובים עם דברים יפים ,מקומות שלא ידעתי על קיומם.כל שולחי ההודעות הפרטיות ,שאין להם גישה לאוף טופיק ,תבורכו.זה עוזר לנו הרבה.:lol:

פורסם

ברווז,הוא צודק.

מול כביש IPC ,בערך ,יש חנות שז"ר ענקית.הייתי שם ממש ממזמן.שהשבוע הבא ייגמר ואיתו מבחני התואר הנאלחים ,אקפוץ לשם.

הום סנטר יקרים מאד,אבל לקחת מהם רעיונות אפשר....הייתי בסניף המדובר,חביב ולא יותר .מבחר דל יחסית.

פורסם
אלעד, על איזה סניף שז"ר אתה מדבר? כי אני לא זוכר שיש להם משהו כזה בשז"ר של ההסתדרות, אלא אם כן זה קבור ליד מחלקת גינון או WTF פנימי כזה שאני לא מגיע אליו בד"כ כי אין שם כלום מעניין...

לא שמתי לב לכתובת המקום, אני רק יודע שזה היה במפרץ על הכביש הראשי בין הצ'ק פוסט לקריות ובנוסף גם מחלקת האינסטלציה באמת נמצאת בצמוד למחלקת הגינון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז דיברנו על אותו הסניף. אני אוהב את החנות הזו...

אגב לכל אוהבי הכלים: יש עוד 2 חנויות באיזור, ברגים חיפה ובורג המפרץ, הן נמצאות ליד הפנייה לרחוב השיש, דהיינו צריך לעבור מתחת לגשר בפנייה שמאלה מכיוון חיפה ולהמשיך קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...