Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל Rוני, נראה ונשמע מעולה.

תענוג לצפות כל פעם מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סרטון חדש הפציע (כשהם באים, זה בצרורות...)

והפעם - אסטון מרטין. מראש תכננתי סרטון קצת משועשע, עם בדיחות על ג'יימס בונד. בפועל, היום הזה אצל אסטון מרטין היה הרבה יותר לחוץ ואינטנסיבי ממה שנראה בסרטון, ואולי בגלל זה באמת לא נותר לנו אלא להשתטות קצת, וזו התוצאה. מקווה שתהנו!

Vimeo Embedded Video

רוני

נ.ב. אגב, צחוק צחוק אבל אחת מאנשי היח"צ של אסטון מרטין היא בחורה בשם לורה ביס (זה באמת השם שלה!) שגם נראית כאילו יצאה בדיוק מסרט של ג'יימס בונד. נורא רציתי שהיא תצטלם לידי במקום ניצן, אבל הזמן כל כך דחק שזה לא התאפשר

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מנסה להעליב אבל כשאתה אומר "בסביבות" ו"בערך" זה נשמע לא מקצועי..

אתם בודקים רכב ברמה גבוהה ואתם לא יודעים את הפרטים הטכניים שלו? שזה מה שאנחנו אמורים ללמוד כאן.

אני רואה שמאוד נהנת, אבל באמת בלי להעליב זה נראה דיי חובבני[למרות שאתה עושה את זה טוב ונהג 10].

אני מצטער אבל כנראה שאני ממש מושפע מטופ גיר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אתה לא מעליב ואני לא נפגע - ברור לי שכשאני מעלה כזה סרטון אז אני צריך להיות פתוח לביקורת.

לעניין - כמובן שאני יודע את הפרטים הטכניים. הסיפור הוא שני דברים: אחד, במדינות מסוימות, למשל באנגליה, יחידות המידה מעט שונות ולכן ספירת הכ"ס קצת שונה (נניח 257 מול 260 כ"ס) ובנוסף נתוני התאוצה ניתנים במיילים לשעה (נניח 4 שניות ל-60 מייל"ש, שזה 96 קמ"ש), לכן, בכדי שלא יבואו בטענות, אמרתי את ה"בערך" - וכן, אני מודע לכך שאני אומר את זה יותר מדי. זה מוביל לדבר השני, שהוא לחלוטין בעיה שלי - קשה לי עם נתונים לא מדויקים, ולכן כשאני לא באמת יכול לדייק, אני מוסיף את ה"בערך" הזה. אני אשתדל להמנע מזה להבא.

מקווה שבכל זאת נהנית מהסרטון, ואם אתה מעוניין בפרטים מלאים - אני אשתדל לבקש להעלות את הכתבות לאינטרנט.

אגב, בנוגע ל"נהג 10" - בדיוק בשביל זה הוספנו את הפשלות בסוף הסרטונים. אם כי אני חייב להודות שחצי מהספינים הם של ניצן :wink:

ועוד אגב - גם אני מושפע מטופ גיר. לכן ניסיתי לייצר כאן משהו שקצת יוצא מהנורמה של סרטוני רכב ישראלים. ג'רמי קלארקסון זה לא, גם לא קרוב, אבל לפחות בתחום העריכה אני חושב שיש כאן שיפור משמעותי ביחס למה שנעשה בארץ (ואני מרשה לעצמי לומר את זה בגלל שלא אני ערכתי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמו שאמרתי, אני מצטער אבל ראיתי יותר מדי טופ גיר שזה נראה חובבני בשבילי אבל תאכלס הקנאה מדברת במקומי.

אכן נהנתי מכל רגע בסרטון :)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

שני נהגים - אני, שגם הגשתי, וניצן רז (לשעבר עורך אוטו, והיום מי שאחראי על הפרויקטים המיוחדים במגזין).

ואני אנצל את הבמה גם כדי להראות לכם סרטון נהדר שמתאר את מסלול הניסוי של לוטוס פנייה אחרי פנייה. זה המסלול עליו אנחנו נהגנו בסרטונים.

הסרטון נמצא כאן

חידה: מי יודע לספר משהו מעניין על הנהג בסרטון? :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב שהזכרת לי. רציתי לתת תגובה על העריכה אבל עכשיו כבר מאוחר מדי אבל אני יוסיף:

אחד החלקים החשובים בסרטונים האלה זה העריכה ומה שנורא אהבתי שאתה נכנס בחלקים נכונים ויודע מה להגיד ובדיוק החיוכים עם המוזיקה מגיעים בשיא המתח, רציתי לציין את זה אבל שכחתי.

אני לא מבין בזה כלום סתם עוד צופה ששם לב לכל דבר קטן.

בקשר לנהג בסרטון הראשון אני חושב שקוראים לו רוני אבל אני לא בטוח ;).

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
כמו שאמרתי, אני מצטער אבל ראיתי יותר מדי טופ גיר שזה נראה חובבני בשבילי אבל תאכלס הקנאה מדברת במקומי.

אכן נהנתי מכל רגע בסרטון :)

אני שוב אזכיר את ההבדלים בינינו לבין טופגיר: להם יש תקציב של עשרות עד מאות אלפי פאונד לקטע. להם יש 10 מצלמות וצלמים ועוד עשרות עובדי הפקה, להם יש גישה בלתי מוגבלת לעגורנים, מסוקים וצוות עריכה שבוודאי כולל כמה וכמה אנשים. אה, ולהם יש את ג'רמי קלארקסון :wink:

ולנו? לנו יש תקציב של אלפים בודדים של שקלים, שתיים וחצי מצלמות, צלם אחד שהוא גם עורך, מגיש אחד שהוא גם כותב ובמקרה הטוב עוד נהג אחד. אה, ואין לנו מסוק :lol:

שמח שנהנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סרטון חדש הפציע.

הפעם מדובר בחברת מכוניות לא כל-כך מוכרת בארץ, אבל עם היסטוריה מרשימה של ספורט מוטורי. הם מייצרים מכוניות מירוץ מסוגים שונים כבר יותר מ-50 שנה, ואנחנו דגמנו 3 מכוניות שלהן ביום מסלול מרוכז.

כל המכוניות הן פרוטוטייפים. הראשונה היא הפרוטוטייפ של גרסת הכביש למכונית שנמכרת עבור מירוצים כבר שנה. השנייה היא אבטיפוס לא לייצור (ועם מערכת הנעה מאוד מפתיעה) והשלישית היא גרסה מוחלשת של מכונית ספורט לא רעה בכלל.

מקווה שתהנו!

רוני

Vimeo Embedded Video

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נהננו, תודה. :-)

זה רק הדמיון שלי, או שה-F400 באמת נראית דומה ללוטוס אבורה?

נראה לי שזה רק הדימיון שלך... ה-F400 לדעתי לא מכונית יפה במיוחד. כמו שאמרתי בסרט, מלפנים יש לה מראה קצת מוזר. אולי צפרדעי זו המילה הנכונה. זה כאילו הגובה שבו נגמרות הדלתות/חלק הפח הקדמי ומתחיל קו החלונות/שמשות הוא קצת נמוך מדי, אם אתם מבינים למה אני מתכוון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...