Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היה מפורסם איזה רכב שאפשר לעשות 7 מקומות ישיבה, ואני לא זוכר של איזה חברה זה היה

אשמח מאוד אם משהו יכול לעזור בזה

תודה מראש

נ.ב. מחפש רכב חדש

פורסם

הרנו לוגאן היה נמכר במחיר עממי למדי והציע 7 מקומות ישיבה. אני לא בטוח שהוא עדיין נמכר כחדש.

לאחרונה פורסן שהפולקסוואגן קאדי יגיע בגירסת 7 מושבים עם מנוע 1.2 TSI ידני ויתומחר בכ-124 אלף שקלים בלבד, כדאי לבדוק מול הסוכנות.

בהצלחה.

פורסם

האם משהו יודע, אם מוכרים עדיין את ה רנו לוגאן? וא"כ באיזה מחיר?

אני מעדיף על אוטומט, וגם נראה לי שנפח מנוע 1.2 מידי חלש.

מה אתם אומרים.

פורסם

תתקשר מחר בבוקר לסוכנות רנו ותשאל. לפי האתר שלהם, הלוגאן כבר לא נמכרת.

בקשר למנועים 1200 TSI - לפי התגובה שלך, כנראה, אתה לא יודע על מה מדובר. מנוע 1200 סמ"ק TSI יותר נמרץ ממנוע 1600 סמ"ק של רנו לוגאן.

למה רכב חדש? את אותה לוגאן בת שנה, אוטומטית, עם קילומטראז' נמוך אתה יכול למצוא גם בתכנית מימון. רק תבדוק בשבע העיינים את הרכבים במגרשים שונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תתקשר מחר בבוקר לסוכנות רנו ותשאל. לפי האתר שלהם, הלוגאן כבר לא נמכרת.

בקשר למנועים 1200 TSI - לפי התגובה שלך, כנראה, אתה לא יודע על מה מדובר. מנוע 1200 סמ"ק TSI יותר נמרץ ממנוע 1600 סמ"ק של רנו לוגאן.

למה רכב חדש? את אותה לוגאן בת שנה, אוטומטית, עם קילומטראז' נמוך אתה יכול למצוא גם בתכנית מימון. רק תבדוק בשבע העיינים את הרכבים במגרשים שונים.

אני תייר וברכב חדש יש לי פטור ממכס (45%).
פורסם
בוקר טוב

אז תקנה קאדי דיזל DGS ותהנה

אני בכלל לא מתמצא ברכבים, אולי תפרט יותר פרטים על מה זה יותר עדיף? תפרט מחיר, גודל טוב, נוחות.

תודה מראש

פורסם

אולי אתה תפרט קודם את הדרישות שלך מהרכב:

כמות הנסיעות השנתית\חודשית, מספר נוסעים וגילאים, עגלות תינוק, אולי משהו אחר.

יכול להיות שאתם לא נוסים הרבה, והוצאות הדלק לא בראש סדר עדיפויות ורכב ם בנזין עם מנוע 2 ליטר יכול להתאים.

או להיפך, צריך רכב כמה שיותר חיסכוני, ובמיקרה הזה רכב דיזל עדיף.

אם יש רק 6 נוסעים, וגודל הבגאז' לא משנה לכם, מזדה 5 יכולה להתאים

אלה רק הדוגמאות, כאשר רוצים לשמוע תשובות לעניין, כדאי לא לחסןך במידע חיוני.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זוג +5, רוב נסיעות לבד, אבל כמובן שיהיה היכולת להכניס כולם עם עגלת תינוק +, לא מוכן לקנות לדוגמא קרניבל כי רוב שימוש ברכב הוא ליחיד, וחבל על הדלק לכל הזמן בשביל פעם בשבוע, וגם כי זה כבר יקר לתקציב שלי, השימוש ממוצע הוא 1000-1500 קמ"ש לחודש.

פורסם

כדי להכניס 7 אנשים + עגלת תינוק, בהחלט מיניוואן קטן לא יספיק, כי ברגע שכל 7 המושבים תפוסים, במיניוואן קומפקטי לא נשאר בגאז' בכלל, אפילו לעגלה קטנה. על תיקים בנוסף לזה אני כבר לא מדבר.

וזה לא משנה, שלרוב אתה תנהג לבדך, כי לא תוכל להכניס את כולם כשצריך.

לדעתי, הרכב שיכול להתאים למה שרשמת, זה פולקסוואגן קאדי מקסי:

408111-18.jpg

יש לו 7 מושבים ובגאז' לא קטן.

האתר של המסחריות מבית פולקסוואגן לא פעיל, לכן אני לא ממש יודע את המחירים\דגמים ועוד.

כדאי לך להתקשר לסוכנות ולברר.

בכל מיקרה, זה יהיה פחות יקר מקרניבל\גרנדיס\וויאג'ר וגם יותר חיסכוני ( במיוחד עם מנוע דיזל).

פורסם

לא יודע מה קורה עם מיצובישי גראנדיס בתפוסה מלאה.

אבל נראה לי שאין לך כל כך ברירה וללכת על מיני -וואן ולא מיקרו-וואן.

פורסם

גרנדיס זאת באמת אופציה.

מחיר לא בשמיים, והרבה יותר מקום מאשר במזדה5\סיטרואן פיקאסו.

אבל, הביטוחים יקרים, צריכת דלק גבוהה, והמוסכים גם כן לא זולים.

פורסם

הקאדי 1.2TSI הוא בתיאוריה בלבד כרגע - לצ'מפיון אין שמץ של מושג מתי הדגם הנ"ל יגיע לארץ.

לוגאן כבר לא נמכרת כחדשה. (אין במלאי יותר וגם לו היו הן היו חייבות להמכר כמשומשות עקב העדר ESP וזה לא טוב לסאמי שחייב לקנות רכב שעדיין לא שוחרר מהמכס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הקאדי 1.2TSI הוא בתיאוריה בלבד כרגע - לצ'מפיון אין שמץ של מושג מתי הדגם הנ"ל יגיע לארץ.

לוגאן כבר לא נמכרת כחדשה. (אין במלאי יותר וגם לו היו הן היו חייבות להמכר כמשומשות עקב העדר ESP וזה לא טוב לסאמי שחייב לקנות רכב שעדיין לא שוחרר מהמכס)

1.2TSI יש בשפע בארץ אך לא ראיתי אף אחת עם 7 מקומות. האם יש בכלל בגאז'?

• תוכן חדש...