Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם במקרה הזוי ומסוכן שקרה לי היום בצהריים.

רכבתי על הקטנוע ברחוב לוי אשכול בת"א (צמוד לשדה דב), מדובר בכביש חדש בעל 3 נתיבים.

נהגתי כמו ילד טוב בנתיב האמצעי במהירות 70 קמ"ש (יחד עם התנועה) ולפתע נהגת בנתיב הימינה מחליטה לפנות שמאלה בצומת, כמובן בלי לאותת או בכלל לגעת בברקס היא פשוט שברה שמאלה בחדות ועצרה בנתיב שלי מכיוון שהשמאלי היה תפוס.

בלמתי בחוזקה אך הקטנוע האט טיפה והמשיך בדרכו כאילו שאני נוסע על קרח, סטיתי ימינה לנתיב הימיני וכמעת נפגעתי מג'יפ שנסע שם (לא באשמתו).

במזל הצלחתי להגיע למדרכה וקפצתי מהקטנוע, הנהגת של הקורולה שחתכה אותי פשוט ברחה מהמקום.

רק אחרי כמה דקות גיליתי למה לא הצלחתי לבלום, צינורית השמן של הברקס הקדמי התפוצצה ומילאה את הצמיג בשמן, כך שגם לא הייתה לי יכולת לבלום וגם לא הייתה לי יכולת היגוי, פשוט תענוג.

והקטע היותר מדהים של הסיפור?

אתמול בלילה חתמתי על כרטיס אדי :lol:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

יותר כמו יעד סופי 2 מאשר 3.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה אכן כמו יעד סופי 3, אני במקומך לא יוצא מהבית חודש

ובבית נזהר מכל כלי חשמלי ו\או חד כלשהו... :wink:

אכן הזוי ומפחיד.

אבל מצד שני, ככה זה כשנוסעים על דו"ג...

פורסם

אני שוב אומר, יעד סופי 2.

ב-3 הסצנה של ההתחלה לא הייתה כל כך קשורה למכוניות.

http://www.youtube.com/watch?v=Nxo1am-1xQ0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בעוד שההתחלה של 2 הייתה נטו תאונת דרכים ענקית קשה ומפחידה.

http://www.youtube.com/watch?v=DDsSt3BlqlI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

וואוו, זה פאק רציני של חיים ומוות (מזל שבמקרה הזה נגמר בחיים, טפו טפו טפו). אני לא מבין שום דבר בקטנועים, אבל איך קורא דבר כזה ?!

מתי הקטנוע עבר טסט או נבדק במוסך ? הייתי שוקל להחליף את אחד או יותר מהגורמים האלה, שאמורים להתריע ולמנוע בעיה כל כך חמורה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קודם כל, בתור רוכב, אני חייב לציין שאני מופתע שאתה מופתע .

אני חווה את זה כל יום כמעט (את הקטע של רכב שפשוט חותך לתוך הנתיב שלי מבלי לאותת חלילה) אז לא מבין ממה ההתרגשות הגדולה שלך .

לגבי צינורית השמן - אתה אידיוט.

גם אם יש לך קטנוע קטן ומעפן, זה לא אומר שאין צורך לבדוק אותו בצורה טובה מדי פעם, גם צינוריות יבשות וסדוקות של נוזל הבלימה חשוב להחליף.

מקווה בשבילך שלפחות למדת מזה משהו.

פורסם

אז בסופו של דבר, לפי מה שאני הבנתי, אתה צריך להודות לנהגת ולשלוח לה זר פרחים (כמה חבל שאין לך את הפרטים שלה:)).

חוסר אחריות בטיפול ברכב או אופנוע זה משהו מאוד מעצבן. אני מקווה שטפלת/תטפל בבעיה/ות.

פורסם

יש לי חבר שנהג על קטנוע.

אמרתי לו תמיד, עזוב, תגיע 20 דקות מאוחר יותר לעבודה אבל תסיר מעצמך את הסיכון שבנסיעה על קטנוע.

הוא עשה תאונה, שבר את הרגל, חזר לקטנוע.

אמרתי לו שעכשיו זה אומנם יחסית פגיעה מינורית שתוקנה (אין באמת תיקון מושלם לשבר) ופעם הבאה זה יהיה יותר רציני.

שבועיים אחרי זה עוד פעם רכב חתך אותו, הוא עף מהקטנוע, שבר חצי מהגוף ועד היום עשו לו יותר מ15 ניתוחים ותיקונים לניתוחים שלא הצליחו.

למה אתם עושים את זה לעצמכם?

למה לקחת את הסיכון המיותר הזה?

פורסם

^ אתה מכיר את לזלי?

"לזלי" זה ראשי תיבות של "לי זה לא יקרה".

זה מה יש...

פורסם

שניר, כמה דברים לפני שאתה תוקף.

לא התפלאתי מהנהגת שחתכה, התפלאתי מזה שלא הצלחתי לעצור.

מדובר בקטנוע לא מעפן כלל שעבר טסט לפני חודש ומטופל באופן שוטף במוסך מקצועי.

התופסן שמצמיד את הצינור לבולם נשבר והצינור השתפשף בצמיג ולאט לאט נהיה חור שבסוף התפוצץ ברגע האמת.

לא הייתה לי דרך למנוע את זה לצערי...

ד.א, אני אישיתי לא עולה יותר על אופנוע/קטנוע.

אהה וברווז צודק זה יותר יעד סופי 2 :lol:

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

תקלות יכולות לקרות גם בקטנוע מטופל ומתוחזק, ולא תמיד באשמת הרוכב.

בזמנו הכנסתי את הקטנוע שהיה לי לטיפול גדול במוסך, שכלל גם החלפת בלם קדמי. שבתי לאסוף אותו מהמוסך שניה לפני שהוא סגר, ורק בדרך הביתה שמתי לב שהבלם הורכב בצורה לא תקינה. חזרתי למחרת למוסך, המכונאי עשה מה שעשה ושלח אותי לדרכי. הבלם הפעם היה בסדר. או שככה לפחות חשבתי.

מהמוסך המשכתי לעבודה, ולאחר העבודה חזרתי הביתה. קצת פחות מקילומטר לפני הבית נסעתי למזלי במהירות די נמוכה. הרמזור התחלף לי לאדום והתחלתי לבלום, כשלפתע נשמע רעש מאוד לא יפה מכיוון הגלגל הקדמי, ויחד איתו מנוף הבלם הקדמי צנח. משנוכחתי כי יכולת הבלימה בגלגל האחורי לא נפגעה וכי אני יכול להמשיך לנוע ללא הפרעה, המשכתי בנסיעה במהירות זחילה הביתה, רק כדי לגלות שהמכונאי האידיוט כנראה לא סגר טוב את הבורג של הקאליפר, מה שגרם לקאליפר פשוט לעוף ממקומו. בנס זה נגמר ללא נזק.

attachment.php?attachmentid=207901&d=1279372460

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמח לראות שאתה בסדר, ושלא יצא לך לממש את החברות ב"אדי" בינתיים.

לגופו של עניין, יש לי בעיה רק עם המשפט הזה:

נהגתי כמו ילד טוב בנתיב האמצעי

זה מה שנקרא בלעז "אוקסימורון".

לשאר הבולשיט שנאמר בתגובות אני אפילו לא אגיב, אין לי זמן לשיח חרשים.

פורסם

אין נהג שלא עושה טעויות!!

הבעיה היא שלרוכב קטנוע /אופנוע טעות של מישהו אחר היא הרסנית לגביו.

מה שבמפגש בין רכב לרכב מסתיים בכיפוף פח כזה או אחר , עלול במפגש רכב קטנוע להסתיים במוות.

ולגבי הנכה / המת , אין זה משנה כלל שהוא לא היה אשם, אלא הנהג האחר.

ואיני כותב בכלל על התנהלות הדו"ג בכביש שמתגרה במלאך המוות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדכון מהשטח:

התחלתי לעשות את כל הנסיעות שלי באוטו, וזה פשוט סיוט, עם הקטנוע כבר שחכתי מזה פקקים וחיפוש חניה :evil:

אבל אין מחיר להחיים שלי (או של אף אחד) ושווה להיתקע קצת בפקקים ולחזור הביתה בשלום.

מזל שהבנתי את זה לפני שקרה משהו יותר חמור, ועכשיו המטרה שלי לשנה החדשה היא להעביר את כל החברים שרוכבים למכוניות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...