Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן, יש תכנון לחופש קטנה בחו"ל עם החברה, מה העלות פחות או יותר לטיול של 5 ימים באיזור לבן, שקט וכיפי? עם איזה יומיים - שלושה של סקי, תוך כדי.

**

אני מניח שהאלפים הם היעד ההגיוני מכולם?

בתר אחד שהסקי היחיד שלו היה בגיל 5 בבלארוס והוא בקושי זוכר - אשמח לקצת מידע על עלויות, וכו'.

תודה,

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בד"כ חופשות סקי מתכנים לשבוע קלנדרי, ברמתך תצטרך מדריך.

יש מדינות זולות לנושא, אוסטריה וכדומה, האלפים יקרים.

עלות לשבוע זול כולל הכל אפשר למצוא ב 1100 יורו, באלפים 2300 יורו לשבוע זה סביר ואפילו זול לחלק מהמקומות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מציע לך לשקול דווקא את אתרי הסקי של הקרפטים בתור אופציה מועדפת.

הרבה יותר זול, ועם כל הרוסים/אוקראינים/מולדבים/רומנים מסביב, תרגיש כמו בבית.

אני מאמין שבישראל, לא תתקשה למצוא סוכן נסיעות רוסי שמכיר את האזור ויכול לייעץ מנסיון.

לחילופין, גם באלפים הספרדים יש כמה אופציות זולות, אבל עכשיו זה לא העונה האופטימלית.

פורסם

אני דובר רוסית בעצמי :)

מה יש באוסטריה? אתרים מומלצים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...