Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

חבר שביקר אותי, ראה לידי מקום מגוריי גולף VR6 עם פתק למכירה, אלא מה - אוטומטית (קצת נדיר לגבי הרכב הזה).

חומר על הרכב בכללי, ניתן למצוא בפורום (וחיפוש גם נערך).

מה שלי (יותר נכון לחבר) חסר, זה השילוב של הגיר האוטומטי עם הרכב, האמינות של הגיר (בכל זאת רכב עם מנוע שלפחות על הנייר הוא "בשרני"). אני יודע שהרכב אינו חדש (מודל 95' או 96') ויש כמובן את הבלאי שנגרם עקב השנים (רכב בן 15 שנים לפחות). ק"מ שהרכב נסע, אאל"ט - לא יותר מ-120K ק"מ (שזה דווקא לא כ"כ הרבה).

מהצצה לרכב - הגיר הוא בעל 4 הילוכים.

אשמח לתגובת בעלי נסיון.

alfa 156 2.5.

פורסם

האוטומט בכלל לא נדיר...מחצית מה VR6 היו אוטומטיות.

כרכב חדש הרכב סבל מבעיות אמינות ועלות התיקונים לא היתה נמוכה, קל וחומר רכב בן 15....

צריכת הדלק בידני היא סביב 9 ליטר ל 100 ק"מ בנסיעה מאוד רגוע, ומי קונה VR6 לנסוע רגוע :-o

האוטומט ישתה הרבה יותר. אם כבר אז רק ידני.

אם יש לו גג שמש בדוק את תקינותו ואיטומו, התיקון שלו יקר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התשובה (זה מנסיון אישי?).

ממה שראיתי ביד2 לפני מס' ימים, לא היתה אוטומטית אחת. מקרה ? (או שלא שרדו, או שבעליהן מאוהבים בהן).

יש עוד התייחסויות בבקשה?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...