Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לקראת סוף הטיול שלי, ואני נמצא בניו יורק עד יום שלישי. מחר מגיע הבלאק פראיידי ויהיו הרבה הנחות ומחירים טובים, וזה נראה לי הזדמנות טובה לרכוש מצלמה טובה. כרגע יש לי מצלמה דיגיטלית די פשוטה של פוג׳י, ואני די מאוכזב ממנה. אני רוצה מצלמה רצינית שתתן לי תמונות כמו שצריך. אז קודם כל אני לא מבין גדול במצלמות וצילום, ולכן רציתי קודם כל לשאול אם כדאי לקנות מצלמת slr , הבנתי שזה לא סתם לכוון ולצלם, ויש תורת צילום שלמה סביב זה. משהו מסובך או שלומדים ומסתדרים עם זה? ראיתי בבסט ביי את הניקון d3000 ב400$ עם 2 עדשות, וכנראה בבלאק פראיידי המחיר ירד עוד קצת, מחיר משתלם ומצלמה טובה שאני יסתדר איתה? ראיתי גם מצלמה אחרת שהיא לא slr , של קנון דגם sx30 שהיא נראית יותר פשוטה גם בשימוש, המחיר שלה לפני הבלאק פראיידי הוא 360$ , אז מה אתם אומרים? תמליצו לי בבקשה על מה ללכת, מה הכי טוב בשבילי? התקציב הוא בערך עד 500$ תודה

• תוכן חדש...