Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!

אני לא יודע אם כולכם יודעים, אך לאחרונה המשטרה הנהיגה "סקר שביעות רצון" או כל שם מוזר אחר שתבחרו. הם רוצים לדעת אם השוטרים שלהם עושים הכל בצורה טובה או שהם מטייחים ומזניחים.

לכן, בכל מפגש שוטר-אזרח, השוטר מונחה לרשום את מספר הטלפון של האזרח/ים ולרשום בדו"ח הפעולה. לאחר שהבו"ח מגיע לחוקר (כל דו"ח פעולה מגיע לחוקר, דרך המחשוב) הוא מדפיס את סיכום הדו"חות היומי, ומעביר לרמק"מ/או מי שהוסמך לבצע את סקרי השירות.

האחרון מבצע שיחות ובודק איך הוא טופל ברמת המפגש. גם דברים טובים מועברים וכמובן שדברים רעים.

אז אם אתם רוצים שמישהו יקשיב לכם, ושיהיה לכם למי לפנות לאחר מפגש שוטר-אזרח (טוב או רע) תתנו את המספר שלכם (לבקשת השוטר).

אני עד לכך שבאמת מישהו עושה עם זה משהו - המפעיל שלי (רמק"מ).

בברכה,

רועי פ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כבר פעמיים עצרו אותי שוטר על בדיקות רשיונות, וגם לקחו ממני את המס' טלפון שלי ורשמו, ואף אחד לא התקשר אלי, אז זה לא קשור לסקר שביעת רצון, אלא כנראה שהם צריכים לבדוק כך וכך רכבים ביום, והמספר טלפון ההוכחה לזה (גם שאלתי שוטר ואמר לי כך).

פורסם

גם אותי עצרו מספר פעמים לביקורת ולקחו מספר של הסלולר

מעולם לא התקשרו אלי לשאול משהו

לדעתי אין קשר לסקר שביעות רצון או משהו דומה

פורסם

אני אהיה הרבה יותר שבע רצון אם לא יעצרו אותי כ"כ הרבה לביקורות מטופשות (הם מעדיפים להטפל למכוניות ישנות. ממזדה 3 ליסינג מתעלמים, סאני 93, עצור בצד!), והרבה יותר שבע רצון אם את בדיקת הרשיונות הם יבצעו ב-5 בלילה ולא ב-5 אחה"צ.

לקחו את מספר הטלפון שלי כבר עשרות פעמים, ואף פעם אחת לא התקשרו לשמוע על שביעות רצוני (וטוב שכך!).

מיותר לציין שאני נוסע במכונית סטנדרטית, תקינה, בלי שום תוספות מושכות עין (או לא), אגזוזים מרעישים, ניאונים, לדים או לייזרים, וגם אין לי מראה חיצוני מעורר חשד :roll:. סתם הטרדה על ידי אנשי החוק, במקום לעשות משהו מועיל באמת. ולא, אני לא חושב שלעצור מכוניות לביקורת רשיונות ולהורות להן לעמוד ב"דבל פרקינג" ולחסום על ידי כך נתיב אחד מתוך שניים, זה משהו מועיל.

:turn-l:
פורסם

בפעם האחרונה שנעצרתי לביקורת זה אכן היה יותר קרוב ל5:00 לפנות בוקר!

התעקשתי לעמוד אחרי הניידת בשול הימני וכמה שיותר רחוק מהדרך, כפי שהחוק מחייב, ולא כפי שביקש השוטר.

אותי לא עוצרים כל כך הרבה, אבל באמת כבר פעם שלישית שלוקחים את הטלפון (כשנתיים), וטרם התקשרו. זה בכלל לא מפתיע, כי מן הסתם מתקשרים למדגם, וכנראה שטרם נכללתי במדגם (חוץ מזה שאני מקפיד לתת את המספר של הטלפון הפחות זמין שלי)

ואין לי שום בעיה שיעצרו לביקורת, אם לא מעכבים סתם ללא סיבה, נהפוך הוא! זה חלק מעבודתם - להראות נוכחות. ואם במשמרת כזאת יעצר אחד הפוחזים בני ה-16 שלקח/קיבל מאבא/סבתא את הרכב בלי רשיון נהיגה - דייני!

פורסם

אני בכלל בהלם! :shock:

אתם רואים שוטרים?!?!

הפעמים היחידות שאני רואה שוטר, זה כשהוא עומד עם ממל"ז על חיבורי הכבישים 443 ו- 1 לכיוון ת"א.

מלבד זאת, אני בקושי רואה ניידות שמסתובבות. (אני רואה ליד תחנת משטרה וכאשר אני מזמין שוטר לתת דו"ח לנודניקים שחונים על המדרכה מול החניה של הבניין.)

כשעצרו אותי, לא לקחו ממני מס' טלפון.

פורסם

באופן מתוחכם במיוחד, המשטרה ממקמת את המחסומים בשעות ומקומות קבועים למדי. אחד מהם נמצא ברחוב בו ממקומת העבודה שלי, ואחד בדרך הביתה. כבר יצא לי להעצר לביקורת פעמיים, יום אחרי יום, באותו מקום ושעה. המחאה הצינית שלי לא עזרה לי כמובן.

:turn-l:
פורסם

עצרו אותי לביקורת כזו (מפגש שוטר/קהילה בשפת המשטרה) כמה וכמה פעמים, בכולן לא מסרתי מס' טלפון (אין שום בעיה, זה לא חובה).

כזה אני, קצת פרנואיד.

אני רוצה לקוות שכאשר המשטרה תרצה לתפוס אותי בטלפון לא תהיה לה בעיה מיוחדת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

את הטלפון הסלולרי (ואת רשיונות הרכב) יבקש רק שוטר תנועה (להבדיל משוטר סיור בניידת רגילה שמטרתו לבדוק רשיונות נהיגה בלבד) ואין שום חובה למסור את המספר...

באופן מתוחכם במיוחד, המשטרה ממקמת את המחסומים בשעות ומקומות קבועים למדי. אחד מהם נמצא ברחוב בו ממקומת העבודה שלי, ואחד בדרך הביתה. כבר יצא לי להעצר לביקורת פעמיים, יום אחרי יום, באותו מקום ושעה. המחאה הצינית שלי לא עזרה לי כמובן.

מיקום המחסום נתון לשיקול דעתו של שוטר הסיור/תנועה שמסייר באותו אזור.

אולי זה פשוט אזור טוב בקרבת פיצוציה, בית קפה או שסתם יש צל? :lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
את הטלפון הסלולרי (ואת רשיונות הרכב) יבקש רק שוטר תנועה (להבדיל משוטר סיור בניידת רגילה שמטרתו לבדוק רשיונות נהיגה בלבד) ואין שום חובה למסור את המספר...

אחרי שתקבל דו"ח משוטר סיור (והם כותבים, המון!!!), אני מבטיח לך שלא תכתוב שמטרתו היא רק לבדוק רישיונות בלבד.

Xbox12341

פורסם

ברור ששוטר סיור יכול לקנוס אותך. חניה שלא כחוק, אי ציות לתמרורים, שימוש בטל' סלולרי תוך כדי נהיגה, נסיעה ממשוכת על הנתיב השמאלי שלא לצורך וכו'.

בטפסים הניתנים לשוטרי סיור ישנה הנחיה לבדוק רק רשיון נהיגה, כל בדיקה אחרת היא על דעתו האישית בלבד.

זה בניגוד לטפסים של שוטרי מתנ"א שבהם ישנה הנחיה לבדוק גם רשיון רכב ומופיע בנוסף סעיף מס' טלפון סלולרי של הנוהג ברכב.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הפעמים היחידות שאני רואה שוטר, זה כשהוא עומד עם ממל"ז על חיבורי הכבישים 443 ו- 1 לכיוון ת"א.

אני אמור להסיק מזה שאתה בחור טוב?

יש אנשים שרואים שוטרים יותר מדי... פשוט תגיד תודה!:-)

Xbox12341

פורסם

אם הייתם באזור כרמיאל או בחיפה בסופ"ש הייתם רואים הרבה שוטרים.

פעם כשהייתי נוסע למפגשים בנוקיה כל שבוע, היו מעכבים אותי בין 3-6 פעמים כל פעם בדרך חזרה הביתה.

יקנעם

יגור

סומך

שכניה/קורנית/מנוף

צומת משגב

כניסה לכרמיאל

כניסה לשכונה שלי.

בסומך תמיד עוצרים

באחרים זה לא כל כך קבוע.

• תוכן חדש...