Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבנים, למבינים, למוסכניקים ...

ברכב שלי, סיטרואן c5 - 2002 אותרה נזילת שמן.

בדיקה העלתה כי יש צורך בהחלפת מחזירי שמן לגיר.

האם הצעת מחיר הטיפול בסך 2100 שח הגיונית ?

והאם סביר כי משך העבודה הוא 10שעות?

מאוד מאוד אשמח לתגובות והארות!

ת ו ד ו ת , איריס.

פורסם

אם מדובר במחזירי השמן בין המנוע לציריה או בין הגיר לציריה השניה, החלפתי את שניהם והעלות הייתה הרבה יותר נמוכה, סדר גודל של מאות בודדות (יש לי חשבוניות בבית אם תרצי מחיר מדוייק)

יכול להיות שיש עוד מחזירי שמן שאני לא מכיר.

אריאל

פורסם
שלום לבנים, למבינים, למוסכניקים ...

ברכב שלי, סיטרואן c5 - 2002 אותרה נזילת שמן.

בדיקה העלתה כי יש צורך בהחלפת מחזירי שמן לגיר.

האם הצעת מחיר הטיפול בסך 2100 שח הגיונית ?

והאם סביר כי משך העבודה הוא 10שעות?

מאוד מאוד אשמח לתגובות והארות!

ת ו ד ו ת , איריס.

אם מדובר במחזירי שמן בין המנוע והגיר אז אין הרבה מה לעשות, זה באמת הרבה עבודה לפרק את הגיר.

תנסי לקבל הצעות נוספות אבל רוב הסיכויים שזה בערך המחיר. ואני באופן אישי הייתי שוקל לשלם יותר ולבצע את זה במוסך החברה או אצל משהו ששולט ברכב הזה הייטב כי אחרת הוא עלול לעשות נזקים בפירוק ובהרכבה.

אולם. השאלה היא כמה הנזילה חמורה וכמה אפשר לחיות איתה. כל עוד לא מדובר במשהו שממש משאיר טיפות שמן על הרצפה בחניה הייתי ממתין עם זה. המצב הזה יכול להיות סטטי למשך שנים ואין הכרח שיחמיר, בינתיים או שהאוטו כבר ימות או שתמכרי אותו...

פורסם

משך הזמן שמגדיר היצרן לפירוק והרכבת גיר הוא כ- 7.1 שעות. עוד כ 1.4 שעות על החלפת מחזיר שמן בצד גלגל תנופה ועוד מחזיר שמן בצד הגיר (ממיר מומנט). סה"כ כ 8.5 שעות עבודה ללא החלקים וללא בדיקת מפלס שמן גיר לאחר מכן (עוד כ 0.4 לערך). סה"כ מגיעים לכמעט 9 שעות עבודה, שזה דיי קרוב להצעת מחיר שכבר קיבלת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...