Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ותדירות הרמת הרכב שלי גדלה בתקופה האחרונה (סוזוקי בלנו) אני מחפש לקנות ג'ק קצת יותר רציני ונוח מזה שהגיע עם הרכב. אבל גם משהו בגודל כזה שיאפשר איחסון בדירה בבית דירות.

אשמח לקבל המלצות.

פורסם
תקנה ג'ק עגלה, מאוד נוח ומגיע עם מזוודה למקסימום ניידות.

יש חברות מומלצות של ג'ק כזה , כי ראיתי בסביבות 100 ש"ח בהום סנטר בזמנו וזה נראה לי קצת מוזר ..

פורסם

גם אני בזמנו קניתי מהום סנטר.

לא זוכר בדיוק כמה זה עלה אבל הוא שייך לחברת AMERICAN EAGLE.

אני מאמין שעד היום הם מוכרים את אותו הסוג, 100 ש"ח מחיר משתלם.

פורסם
גם אני בזמנו קניתי מהום סנטר.

לא זוכר בדיוק כמה זה עלה אבל הוא שייך לחברת AMERICAN EAGLE.

אני מאמין שעד היום הם מוכרים את אותו הסוג, 100 ש"ח מחיר משתלם.

עד כמה הג'ק הזה אמין ואיכותי ?

אני לא רוצה שהנשר הזה יקרוס בזמן שאני מכניס ידיים מתחת לרכב ...

פורסם

יצא לי לעבוד איתו מספר פעמיים לא היה קושי או בעיות.

בכל אופן אני לא לוקח סיכון ומכניס גלגל באיזור ההרמה לכל מקרה שלא יבוא.

פורסם

חצי עולם משתמש בו, לה אתה חושב שהוא יקרוס זה סה"כ ג'ק מברזל לא מחשב-על... חוץ מזה שכמובן שאם אתה מכניס את עצמך מתחת לרכב, שים גיבוי לפני כן, זה ברור ולא קשור באיזה ג'ק אתה משתמש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
חצי עולם משתמש בו, לה אתה חושב שהוא יקרוס זה סה"כ ג'ק מברזל לא מחשב-על... חוץ מזה שכמובן שאם אתה מכניס את עצמך מתחת לרכב, שים גיבוי לפני כן, זה ברור ולא קשור באיזה ג'ק אתה משתמש.

מפחיד אותי ה EAGLE הזה , זה הרי סחורה סינית, וראיתי כבר דוגמאות ל"איכות" שהם מסוגלים לייצר. וגם אם אני לא זוחל בעצמי מתחת לרכב זה עדיין יכול להגמר בפציעה או בנזק לרכב.

אני מעדיף להשקיע יותר ולקנות מוצר שאני יכול לסמוך עליו, הבעייה שאני לא מכיר את הפירמות במוצרים האלה.

פורסם
בכל מקרה, לא נכנסים מתחת לאוטו שמורם באמצעות ג'ק עגלה בלבד! חייבים לשים "בוקים" מתחת לנקודות תמיכה.

זה ברור, בעניין הזה אין בכלל שאלה.

ודרך אגב כמה עולה כל בוק כזה ?

פורסם
מפחיד אותי ה EAGLE הזה , זה הרי סחורה סינית, וראיתי כבר דוגמאות ל"איכות" שהם מסוגלים לייצר. וגם אם אני לא זוחל בעצמי מתחת לרכב זה עדיין יכול להגמר בפציעה או בנזק לרכב.

אני מעדיף להשקיע יותר ולקנות מוצר שאני יכול לסמוך עליו, הבעייה שאני לא מכיר את הפירמות במוצרים האלה.

היום הכל סיני... גם הפלאפון שלי :-)

בכל אופן אם אתה חושש תקנה ג'ק בקבוק.

• תוכן חדש...