Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

תקציב - בין 3,000 ל 3,500 ש"ח כולל התקנה נראה סביר לכל מה שאני הולך לפרט כאן. מאזין בעיקר לאלקטרונית של הזקנים (IDM - Ambient, Shoegaze, Tech-House, Minimal וכל דבר אחר שיסייע לי בהירדמות על ההגה בנסיעות ארוכות 8) ) - לא מעוניין לפוצץ את הרכב בדציבלים ולא מעוניין בסאב שיהיה overtake על הקומפוננטים, שיתמזג יפה עם הכל ותתקבל איכות שמע טובה.

HU - תמיכה ב A2DP, מאחר והזרמת המוזיקה תעשה מהסמרטפון, אם כי זה נחמד שיהיה גם CD לגיבוי וגישה לחיבור Disk On Key. זה גם נחמד שהוא יכול לשמש כדיבורית בעת הצורך. מלבד הפיוניר BT 6100, אשמח לשמוע על עוד המלצות אם יש, לאו דווקא מבית פיוניר (קלריון/JBL/JVC/קנווד גם הולך).

קומפוננטים + סאב + מגבר - כאן ממש אין לי מושג מה יתאים. פתוח לכל מה שתציעו. הסאב כאמור לא צריך להיות מפלצתי, ובהתחשב בגודל המגוחך של הבגאז', המינימום והמקסימום צריך להיות 8" + תיבה תואמת. מאחורה רצוי ללכת על 6x9 או עוד זוג קומפוננטים?...

מגבר - עדיף שיאכל גם את הקומפוננטים ואת הסאב, לא מאמין שיש צורך בשני מגברים נפרדים (?!)

בהתחשב בכך שהגרעפס די דקיקה (עובי דלתות מגוחך והרבה פלסטיקה רועשת - לא המתכון הכי טוב לאיכות שמע, אולי אני טועה), אשמח לקבל בהודעה פרטית המלצות למתקינים איכותיים באיזור גוש-דן, מאחר ואינני סומך על עצמי שאעשה שפויה עם החיווט/בידוד.

זהו, נראה לי... מקווה שלא חפרתי יותר מדי.

המון המון תודה לכל מי שיעזור!! :-)

פורסם

יכול להיות שאני אצא כאן דביל מוחלט אבל אני זוכר שהיה כאן ת'רד לגבי דיבורית של PARROT שהיא תומכת A2DP ובעצם יכולה להעביר מהטלפון שלך ניגון של קבצי MP3 לHU וגם עד כמה שזכור לי נאמר שזו צורת עבודה שלא מורגשת בה פגיעה באיכות כלשהיא...

תנסה אולי להריץ על זה חיפוש.

אם זה נכון אז כל HU תומך BT שתקנה בצימוד לדיבורית של פארוט יעשה את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה lanosforce. את סוגיית ה HU נראה לי שכבר סגרתי ואלך על ה KD-R900 של JVC, נראה כמו הפתרון האולטימטיבי עבורי, ולהבדיל מ HU אחרות, הביקורות שראיתי די משבחות את איכות השמע שלו כשהוא משמש כדיבורית וסטרימר.

• תוכן חדש...