Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא פיג'ו 307xs שנת 2002.

קניתי ר"ד ניסיתי לחבר במקום הר"ד המקורי של פיג'ו.

חשבתי שאני מבין אחרי שהצלחתי לחבר דיבורים לרכב, מסתבר שאני לא מבין.

את הרדיו דיסק המקורי פירקתי ניסיתי להרכיב את הר"ד החדש.

לקחתי פלוס מאותו כבל שמצאתי בבית הפיוזים כשחיברתי את הדיבורית שזה הוא פלוס אחרי סוייץ'.

למרות שכבר הפסקתי לחשוב, אני חושב שאותו כבל קשור באיזה שהיא צורה לאזעקה של הרכב (קוברה).

אחרי שחיברתי אותו לר"ד הדלקתי סוויץ לראות אם הר"ד אכן עובד.

א. הוא לא עבד.

ב. המחשב דרך (התצוגה של השעון, תאריך, רדיו וכל מצבי הפנסים והווישרים) לא עובד.

ג. הווישר האחורי עובד לא רוצה להפסיק.

ד. כשאני על סוויץ דלוק אני רואה את המצבי ספורט ונהיגה על קרח דולקים, מה שלעולם לא ראיתי קודם גם אם הפעלתי את המצבים האלו.

ה. הרכב לא מניע, עושה רעש כאילו הוא מנסה ומאוד רוצה אבל המנוע לא עובד.

מה יכולה להיות הבעיה ?

כמו כן איזה חשמלאי מומלץ יש באוזר ראשון נס ציונה רחובות.

בתודה רבה מראש,

רועי.

• ספונסר פורום
פורסם

אף חשמלאי שמגיע הביתה לא יפתור את זה,אתה צריך לגרור את הרכב למוסך בעל ציוד אבחון מתאים.

ראשית,תחזיר הכל למקום,אם חתכת את התקע המקורי,שים לב שיש בתקע מספר חוטי תקשורת שמחוברים לאותו פין בתקע,והחיתוך שלהם גורם לנתק,אם חתכת החזר אותם למקום,החזר את הרדיו הישן ונסה להניע,אם לא הולך,גרר למוסך.

אורן

פורסם

שלום רב !

להבא תסתפק במה שהמוהל חתך לך, והמנע מחיתוך מיותר של חוטים וחיבור חאפרי של רדיו דיסק, לחוטי חשמל, שאינך יודע מה מקורם.

חובבנות עולה כסף רב, ויכולה לגרום לנזק בלתי הפיך במקרה הטוב, ולאסון במקרה הבא.

גרור את הרכב למוסך יעודי בעל ציוד איבחון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...