Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע או ביקר?

המבצעים הם ל-72 שעות (6-9.10).

אשמח לדעת פרטים נוספים על מבצעים/הנחות על דגמי הסקודה אוקטביה, סופרב, ויטי (אם מישהו שמע או ביקר).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מישהו שמע או ביקר?

המבצעים הם ל-72 שעות (6-9.10).

אשמח לדעת פרטים נוספים על מבצעים/הנחות על דגמי הסקודה אוקטביה, סופרב, ויטי (אם מישהו שמע או ביקר).

חבר שהוא בעלים של אוקטביה דיזל ידנית, שאל היום בנוכחותי את הסוכנות בה רכש את שלו לפניי כשנתיים, ונאמר לו כי גובה ההנחה על אוקטביה 1200 TSI הינו כ 5000 ש"ח.

ועוד בעניין סקודה - חבר אחר שלי הזמין השבוע שתי סקודות סופרב 160 כ"ס DSG (לעצמו ולשותף שלו) ברמת הגימור הגבוהה, וקיבל הנחה של כ 7000 ש"ח על כ"א מהשתיים.

אגב - המחירים הנ"ל כוללים בתוכם כבר את הנחת המבצע הנוכחי, כך שעושה רושם שבסקודה לפחות גובה ההנחות לא כזה מטורף.

בסיאט לעומת זאת אני מניח שהמחירים חוגגים...

נ.ב

הנחה על סופרב עומדת על כ 5500 ש"ח. הם קיבלו הנחה של 7000 בגלל שהזמינו שתיים.

פורסם

מישהו יודע מה קורה בפולקסוואגן?

יש לי מחר יום עמוס בטירוף, אני מקווה שהם יהיו פתוחים קצת מעבר לשעות הרגילות כדי שיהיה לי זמן להיכנס ולבדוק.

פורסם

אני מניח שההנחות הם לגבי מזומן.

ידוע משהו על תנאי מימון?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שורה תחתונה אותו המבצע שהיה גם ביולי וגם כמו זה שלפניו בפברואר , לא משנים כלום רק הנוסח של הפרסום שונה בוא נגיד שלא תיפלו מהכיסאות למי שמחפש לסגור עיסקה זה יתרון חשוב.

פורסם
מישהו יודע מה קורה בפולקסוואגן?

יש לי מחר יום עמוס בטירוף, אני מקווה שהם יהיו פתוחים קצת מעבר לשעות הרגילות כדי שיהיה לי זמן להיכנס ולבדוק.

אם שעות העבודה באולמות התצוגה של סיאט הם מדד כלשהוא אז הם פתוחים די עד מאוחר, נציג שהשארתי לו הודעה במהלך היום חזר אליי רק בשעה 22:00 בערך היום, היה נשמע שהם בדיוק "סוגרים" את היום...

פורסם
אני מניח שההנחות הם לגבי מזומן.

ידוע משהו על תנאי מימון?

אין קשר למזומן

מימון או פריים מינוס חצי בבנק שהם עובדים איתו, או פריים פלוס 3 דרך האשראי

פורסם

בסקודה מדובר בדיוק באותן הנחות כמו שהיה לפני חודש עם המבצע של כ.אשראי סופרסל- פאביה/רומסטר TSI -הנחה של 4K על המחירון.

אוקטביה/יאטי - קרוב ל6K הנחה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אם שעות העבודה באולמות התצוגה של סיאט הם מדד כלשהוא אז הם פתוחים די עד מאוחר, נציג שהשארתי לו הודעה במהלך היום חזר אליי רק בשעה 22:00 בערך היום, היה נשמע שהם בדיוק "סוגרים" את היום...

מנסיוני המועט במבצעים קודמים, למרות שהמבצע הזה תחום בזמן, הרי שאם יישארו מכוניות תופתעו לראות עד כמה איינשטיין צדק והזמן הוא בהחלט יחסי. עוד רמז למטיבי לכת חובבי גספאצ'ו : לא חייבים לקנות בסניף המרכזי.

• תוכן חדש...