Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים ..

אני אשמח אם מישהו מקצועי מתחום הרכב יענה על שאלה זאת .

השאלה היא טכנית ובעלת גם שיקולי כדאיות כללית .

הרכב הוא לחברה ואני מנסה לשכנע אותה לקנות ,

אולי אם מישהו פה ייתן דעתו אובייקטיבית מהצד ...

יונדאי אלנטרה 2002 מחירון יבש 29,000 ש"ח .

1. הרכב נראה חלק יפה שמור הכל פיקס . ( נדיר )

2. בבדיקה התגלה : "קצה שילדה " ירדנו לפרטים קרה מעלייה קטנה על מדרכה ראינו במו עיניינו.

3. בלאי גבוה בראש מנוע : נזילה שסתומים , הפרשי דחיסה מעל 20%, בקיצור הלכנו למוסך לקבלת הצעת מחיר .

המוכר מוכן :

1 : 5%- = 1500 ש"ח ירידת ערך על הכיפוף קטן בקצה האוזן מקדימה .

2 : 3500- ש"ח = כל עלות השיפוץ ראש מנוע עליו.

3 : 2500- ש"ח = טיימינג , רצועות, שמן גיר , גומיה לגיר, סידור מנגנון חלון . = בקיצור יישור קו חלק במוסך על כל מה שצריך .

אני יכול לקנות ב : 21,000 ש"ח כאשר מחירון 29,000 ש"ח .

המוכר יורד ב-8000 ש"ח ואני עושה לו שיפוץ ראש מנוע וכל מה שצריך ומסיים ב-27,000 ש"ח עם רכב במצב מעולה עם ראש משופץ ויישור קו מכאני שלם , ( אבל שופץ ראש מנוע, ויש כיפוף קטן קצה שילדה קדימה ) .

בבקשה מוזמנים לענות ולייעץ לחברה האם זה כדאי :

אפשרות שנייה :

סיאט איביזה 2003 1400 יד 2 מצויינת הכל חלק ק"מ הכל . טיפולים מסודרים .

מחירון 36,500 ש"ח . יכול לקנות אותה ב - 32,000 וזה אחרי שכל יישור הקו במוסך על חשבון המוכר .

אשמח גם לחוות דעת על הרכב הנ"ל במכלול שיקול הכדאיות .

פורסם

מומלץ לסרוק את הבדיקות להעלות אותן לפה, חסר גם הק"מ של הרכבים.

על פניו נראה שהאיביזה נראית כעסקה טובה יותר בהנחה שאין לה פגיעת שלדה

• תוכן חדש...