Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 48 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,מחפס רכב משפחתי אוטומט בתקציב עד 48k,שהיה נוח,אמין,ואחזקה סבירה, חשבתי על ניסן אלמרה 2003+ פרפקט,טויוטה קורולה 2002,והונדה סיוויק 2002,איך הם? על מה אתם יותר ממליצים לי יותר,

פורסם

דעתי, אף אחת מהם, אלה רכבים יקרים מאוד ולא מצדיקים את מחירם, כמעט 9 שנים על הכביש בקרוב ל-50K לא נשמע לי סביר..

המלצה שלי, חפש פורד פוקוס 05' במצב שמור תשאיר תשאיר לך עודף מהתקציב, או מאזדה 3 2004,שניהם יתנו תמורה טובה יותר למחיר. וכמובן ששניהם יענו לדרישותיך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

פורד פוקוס, אני לא אוהב, רכב כבד שתה אמון דלק מין האחרות,

מאזדה לאנטיס,קשה למצוא ק"מ נמוך ,ופחות ידים, 

פורסם

פוקוס 05' התכוונתי לדור הראשון- הייתה ברשותי אחת כזאת, צריכת דלק 1/11.5 משולב עירוני ובינעירוני, בסה"כ סביר, כמוכן הרכב יותר חזק מהרבה משפחתיות מאותה קטגוריה, אצלי נמדד 11.7 שניות ל-100, ובקשר לסחיבה, גם כשהרכב היה מלא לא הייתה שום בעיה של סחיבה בעליות.. אבל זו החלטה שלך.

לגבי המאזדה התכוונתי ל-3 ולא ללאנטיס... ובשביל למצוא רכב שמור וטוב צריך סבלנות.

אם בכ"ז אתה נעול על הרכבים שכתבת אז יתרונות וחסרונות לפי דרישותיך:

1. טויוטה קורולה 02':

יתרונות- אמין, חסכוני בדלק, ביצועים טובים וזול לאחזקה.

חסרונות- יקר לרכישה, לא בטיחותי, צפוף מאוד ולא נוח לנהיגה.

2. הונדה סיויק 02':

יתרונות- אמין, חסכוני יחסית (קצת פחות מהטויוטה), נוחות סבירה, ביצועים טובים, בטיחות עדיפה על הטויוטה.

חסרונות- יקר לתחזוקה (טיפולים, ביטוח), לא נותן תמורה טובה למחיר.

3. ניסאן אלמרה לא כ"כ מכיר אבל בגדול זה רכב אמין, פשוט מכני, שומר על ערכו, לא הכי נוח לנהיגה, אבל בסדר ברוב התחומים לא בולט לרעה לכאן או לכאן ומחיר רכישה יותר שפוי מהשתיים האחרות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...