Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל עוד מעט משתחרר

מחפש רכב קטן 1400 ידני

מתלבט בין פיג'ו 206

לסיאט איביזה

שנתונים 2000עד 2002

אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי צריכת דלק ביטוחים רואה מוסך לא רואה מוסך

כי אומרים שהפיג'ו יש הרבה תקלות

תודה לכם

פורסם

אני לא יודע לעזור לגבי צריכת דלק, אבל לגבי ביטוחים זה קל - תרים טלפון לביטוחים הישירים ולאיזה סוכן או שניים ותקבל הערכות. ככה גם תלמד עם מי אתה מרגיש בנוח ללכת לעשות את הביטוח כשהאוטו ממש יהיה אצלך. יש היום אפילו אפשרות לקבל הצעות באינטרנט, אבל אני לא יודע אם זה שווה משהו. בכל מקרה - אני בספק אם יהיו הבדלים משמעותיים בגובה הפרמיות.

לגבי רואות מוסך: אף אחד לא יוכל לענות לך על זה בצורה חד משמעית, ובמיוחד לא בשנתונים האלה. אני מניח שרמת האמינות הבסיסית דומה, אבל בשנתונים האלה תמיד צריך להביא בחשבון שיהיו קצת ביקורים במוסך.

לדעתי שווה לך פשוט לראות ולנהוג על כמה ואז תראה למה אתה יותר מתחבר. אם האמינות חשובה לך נסה למצוא רכב עם עבר נקי (מספר בעלים, טיפולים מסודרים), במצב טוב ועם קילומטרז' סביר ככל האפשר.

• תוכן חדש...