Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לבצע טיפול לצבע של הרכב שלי היום, הרכב הוא גולף דור 4 צבע אדום מטאלי מיוחד, כמו של הפולו gti.

בכל מקרה ברכב הקודם שלי זכור לי שהמצב של השמשות היה גרוע, והציעו לי לנקות אותן טוב טוב עם אציטון, ולאחר מכן למרוח וואקס וכמובן להוריד, אותה פעולה רגילה כמו על הצבע.

לא זכור לי שהשמשה נפגעה באופן הנראה לעין, אבל יכול להיות שכן ולא שמתי לב פשוט מכרתי את הרכב כבר. רציתי לשמוע מהמומחים שנמצאים פה, האם יש סכנה בדבר? אני מתכנן לבצע את זה עם הוואקס שישאר לאחר המריחה על צבע הרכב, השאריות בעצם.

תודה רבה והמשך יום מצוין :) .

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
אני מתכנן לבצע טיפול לצבע של הרכב שלי היום, הרכב הוא גולף דור 4 צבע אדום מטאלי מיוחד, כמו של הפולו gti.

בכל מקרה ברכב הקודם שלי זכור לי שהמצב של השמשות היה גרוע, והציעו לי לנקות אותן טוב טוב עם אציטון, ולאחר מכן למרוח וואקס וכמובן להוריד, אותה פעולה רגילה כמו על הצבע.

לא זכור לי שהשמשה נפגעה באופן הנראה לעין, אבל יכול להיות שכן ולא שמתי לב פשוט מכרתי את הרכב כבר. רציתי לשמוע מהמומחים שנמצאים פה, האם יש סכנה בדבר? אני מתכנן לבצע את זה עם הוואקס שישאר לאחר המריחה על צבע הרכב, השאריות בעצם.

תודה רבה והמשך יום מצוין :) .

אני לא ממש מתמצא (אני מתכוון שאין לי שמץ של מושג) בשמשות וזגגות.

אבל,לדעתי אחרי הווקס ישאר ברק וסנוור חזק מאוד שיכול להמצא כמסוכן במצבים מסויימים.

:twisted:
פורסם

הדבר היחיד שאני זוכר זה שלאחר שסיימתי למרוח את הוואקס על השמשומת בפעם הקודמת, ירד גשם באותה תקופה ואני פשוט זוכר את הגשם נעלם מהשמשה במהירות כלומר את הפעולה שלו הוא ביצע הוואקס, השאלה שלי היא נזקים עתידיים שעלולים להיגרם?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
שיש מריחות כאלה על השמשה שמפריעות בלילה.

לא אדים

חוץ מלנקות את ה"מריחות" אין לך הרבה אופציות, ישנו תרסיס של חברת מוטור-אפ שדוחה אדים/שומן משמשות הרכב.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...