Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנגדות של חוט להט תלויה בטמפרטורה של הבעירה , אם יש צילינדר שלא מפתח את מלוא הספקו , אז ההתנגדות של סליל הלהט באותו צילינדר תהיה נמוכה משל הצילינדרים הסמוכים , עם מכשיר אוהמטר שבודק ערכים נמוכים , אפשר לאתר צילינדר כזה.

פורסם

אני מבין שיש לך נסיון בזה אז תרשה לי לשאול אותך כמה שאלות:

כמה הבדל התנגדות אני אמור למצוא בין המצתי להט שיעיד על הבדל עקב עבודת שריפה לקוייה או לא קיימת?

איזה סוג אוהם מטר אני צריך לצורך הבדיקה?

איך זה יותר פשוט מאשר נתק צילינדר עם סורק/ ניצור מחבר חשמלי של מרסס/ פתיחת צינור ההזנה של מרסס והמעקב אחר סל"ד המנוע?

איפה אפשר למצוא מידע על סוג הבדיקה הזו?

פורסם

אין לי ניסיון בזה.

אני חשמלאי , לבדיקה הזאת תצטרך אוהמטר מיוחד מדויק , שיכול לבדוק ערכי התנגדות נמוכים בדיוק רב[ יש לי אחד כזה]

ההפרש בין חום של בעירה תקינה , לבין בעירה לא מלאה הוא רב, וזה משפיע על ההתנגדות.

פורסם

אז שכח מזה, בדיקה כזאת לא מבוצעת בפועל ע"י שום בעל מקצוע, גם בתור חשמלאי כנראה שכחת מה ערך ממוצע של מצת להט במנוע דיזל.

פורסם
אין לי ניסיון בזה.

אני חשמלאי , לבדיקה הזאת תצטרך אוהמטר מיוחד מדויק , שיכול לבדוק ערכי התנגדות נמוכים בדיוק רב[ יש לי אחד כזה]

ההפרש בין חום של בעירה תקינה , לבין בעירה לא מלאה הוא רב, וזה משפיע על ההתנגדות.

אתה יכול לצלם את האוהמטר הזה שלך?

פורסם

זה מגר משולב מד רציפות , תחום הרציפות הנמוך ביותר הוא 0.2 אוהם עד 19.99 אוהם

הוא משולב מיקרופרוססור וניתן לאפס את התצוגה לקריאה מדוייקת, אני אעלה תמונה שלו.

פורסם

התנגדות של מצת להט היא לרוב בין 0.6 ל 0.9 אוהם במנוע קר, כמה היא תהיה במנוע חם ובשריפה טובה או לא טובה?

יש לי פלוק, זה לא מספיק טוב?

פורסם

כשאתה מקצר את הפרובים של הפלוק האם אתה מקבל אפס התנגדות.

ככל שההתנגדות של המצתים תהיה יותר גבוהה כתוצאה מחום הבעירה , אז התוצאה תהיה יותר מדוייקת.

אצלי במכשיר יש אפשרות לאפס את המכשיר , לבטל את התנגדות הפרובים , וזה יותר מדוייק.

פורסם

זכור לי במאמר שקראתי שיש הפרש של אוהמים בודדים , אחד או שניים ,בין צילינדר חם ולבין קר ,אבל אני לא בטוח.

פורסם

חוץ מזה , אין אפשרות למדוד את טמפרטורת המצת , עם מד טמפרטורה אינפרא אדום , סביר להניח שאם המצת מבודד לחלוטין מראש המנוע , אז תוכל למדוד אותו , אבל הוא מוארק לראש המנוע בקצהו האחד ברוב המקרים , אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...