Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שמדביקים את זה אפילו על תקרות...

מה העלות של החומר הזה? אתה משיג אותו כאן בארץ או שצריך גם להוסיף משלוח ומיסים?

חייב לציין שזה תפס את תשומת ליבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא קראתי את כל התגובות שנרשמו כאן, אבל כצעד ראשוני ובלי לפשוט את הרגל:

1. יריעות דיינמאט \ סקנד-סקין -> רק בדלתות, יעולתן בגג או על הרצפה לא משהו.

2. שתי שקיות ניילון (שקיות זבל) מלאות בספוג אקוסטי \ אקרילק \ אקרילן \ צמר סלעים או כל שם אחר שהנגר \ רפד השכונתי יבין וידחפו בבטנות הגלגלים הקדמיים יחוללו פלאים בהורדת רעשי הרכביש הנכנסים לרכב. אם ניתן לבצע זאת גם בגלגלים האחוריים מה טוב.

3. הסר את כל הריפוד הישן (אם ישנו) ממכסה המנוע והתקן שם שכבה \ שתיים \ שלוש של חומר כדוגמת האוברקיל של סקנד סקין. מחולל פלאים.

לדעתי הסיכוי לבודד בצורה אפקטיבית את קיר האש קלוש ואפילו לא הייתי טורח לנסות. הטיפים שרשמתי כאן נרשמו מנסיון ולהערכתי מאפשרים בידוד סביר בתקציב מינימלי. קח בחשבון שכל מה שתעשה לא יגרום לטנדר שלך להיות מייבאך, אבל זה בהחלט ישפר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

16% מע"מ עוד 33% מיסים (זה 33 נכון?)

בקיצור אתה משלם על כמות וחצי ממה שאתה מקבל.

איתמר, יש לי רול יפה בבית של 1X3 של צמר סלעים בעובי טוב, אתה אומר לשים אותו בשקית ולדחוף מתחת לשטיח?

או מתחת לשטיח בקימור של הבית גלגל?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

איתמר, נרשם ונלקח לתשומת ליבי. יש בעיה מסיבית אחת. טנדר בנוי על שלדת סולם, ושתי זוגות בתי הגלגל כלל לא נמצאות בחלל תא הנוסעים. זוג אחד נמצא במרכז הארגז וזוג שני נמצא קצת לפני חלל תא הנוסעים, זאת אומר שעיקר הרעש מגיע מאיזור קיר האש ורצפת הרכב. בקשר לאוברקיל, אני אבדוק.

ויני, מדובר על סה"כ 33%, זה כולל מע"מ ומכס (אין מיסים על יבוא אישי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
16% מע"מ עוד 33% מיסים (זה 33 נכון?)

בקיצור אתה משלם על כמות וחצי ממה שאתה מקבל.

איתמר, יש לי רול יפה בבית של 1X3 של צמר סלעים בעובי טוב, אתה אומר לשים אותו בשקית ולדחוף מתחת לשטיח?

או מתחת לשטיח בקימור של הבית גלגל?

לא, פרק את בטנת הפלסטיק בין הגלגל לכנף ודחוף אותו שם. השקית היא בכדי לבודד את הספוג מהמתכת בכדי שלא תיווצר חלודה.

איתמר, נרשם ונלקח לתשומת ליבי. יש בעיה מסיבית אחת. טנדר בנוי על שלדת סולם, ושתי זוגות בתי הגלגל כלל לא נמצאות בחלל תא הנוסעים. זוג אחד נמצא במרכז הארגז וזוג שני נמצא קצת לפני חלל תא הנוסעים, זאת אומר שעיקר הרעש מגיע מאיזור קיר האש ורצפת הרכב. בקשר לאוברקיל, אני אבדוק.

ראה את מה שרשמתי 4 שורות מעלה. זה עוזר מאוד להפחתת רעשי צמיגים למרות שזה מחוץ לקבינה. שוב, יהיה קשה מאוד לבודד טנדר דיזל (אני משער) רועש, אבל בעלות מינימלית אתה מקבל שיפור לא רע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אבדוק אם בכלל יש חלל פלסטיק. הטנדר הזה זה ערמה של ברזל שרותכה ביחד O.o, אין כמעט פלסטיקה ברכב מעבר לפנים, וגם בפנים די ספרטני (הדש הוא כולה 10-15 ס"מ מהשמשה) כל הבנייה תעשה לפי המלצת כריס בוולדה או מה שלא יהיה שמו ותעשה בקיק פאנלים למעט הוופרים שיותקנו בבנייה מותאמת בדלתות.

אגב, כהכנה לדברים שאולי יבואו, האם למידים כגון הCDM54 והL4 מומלצת תיבה או פרי אייר (ומה זה, בקצרה אינפיניט באפל, ברשותכם).

Stay tuned

פורסם

ה CDM לא דורש כלום, אפשר גם להדביק אותו לתקרה.

אני חושב שבקלאווה אומר שה L4 יכול לעבוד גם בזה וגם בזה, אבל אני מאמין שתיבה תעשה לו רק טוב.

איתמר.

פורסם

איתמר, עכשיו אני במאנצ'...

אדי, החומר נרכש בארץ דרך רוטנברג, חנות חומרי בניין בהרצליה, 760 ש"ח לפני מע"מ או 885 עם. מדובר על 7-7.5~ מ"ר.

Stay tuned

פורסם

או קיי תודה

אם זה נצמד לך טוב למתכת תן לי לדעת

אולי אני אשקול שימוש בזה גם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, אחרי שתי שכבות, אני לא יכול להגיד שיש הבדל, סיכוי גדול שיש לבודד מכסה המנוע, כי נשמע שעכשיו הרבה רעש מגיע משם. אני אנסה לשפר את איכות הבידוד עם מצר סלעים עם התנגדות גבוה לטמפ' ואראה איך אני שם אותו במחיצה בתא המנוע עצמו, כמו כן שכבה של צמר צלעים תכנס בין הדיפון לבין הטקסאונד. מאוחר יותר אני אבודד גם את הדלתות.

אדי, החומר נבדק כמו גדול כמעט לכל סוג משטח, ובקלות יתרה למתכת. אני מניח שאני לא אשתמש בכל החומר (בסופו של דבר מדובר על 7 מטר מרובע) אז אני אוכל לתרום בעבור סכום סמלי את השאריות.

קיבלית מייל חזרה מחברת ניפון בקשר ל לluxury liner שהוא יודע להפחתת רעשים נכנסים. אני אנסה לייצר קופסה עם ובלי הבידוד עם מיקרופון בפנים. היית שמח לנסות לראות את שתי ההקלטות. אגב יש הרלטה של לפני ואחרי מהרכב, יש מישהו שיש לו דרך לנתח את שתי קבצי הקול? מדובר על קבצי MP4.

Stay tuned

פורסם

יש אפשרות לבצע הקלטה בזמן עמידה ונסיעה, לפני ואחרי כל שלב?

אפשר לקבל מכך אינדיקציה לרמת היעילות של הבידוד בכל מקום ברכב.

מתחדשת*

• תוכן חדש...