Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים בין השנים 2000 לבין 2002 אוטומטיים. התקציב שלי נוטה יותר לעבר יונדאי אקסנט שנת 2000 אבל אני מתלבט אם כדאי לעשות עוד מאמץ ולקנות מאזדה כי אני לא קונה רכב כל שנה. למען האמת אני אוהב יותר את הצורה של האקסנט והצורה של המאזדה היא סטנדרטית, לא שהאקסנט היא משהו לא רגיל אבל אני מקווה שהבנתם, אני יודע שהמאזדה יותר טובה אבל אני מתלבט בגלל צורתה הסטנדרטית ובגלל התקציב, דרך אגב ישבתי באקסנט אולי 2001 ולא אהבתי בכלל את צורתה הפנימית, אני מתכוון לחלקי הפלסטיק של כפתורי המזגן וכו, זה נראה ממש עלוב... האם נפלתי על דגם או שנה לא טובים מהבחינה הזאת או שהרכב ככה מגיע בשנתונים שאני מחפש. אני מזכיר לכם שוב את סיטואציית התקציב, אשמח לקרוא כל תשובה, תודה.

פורסם

שמעתי עכשיו שהאקסנט בשנתונים שאני מחפש צורכת לא מעט דלק, שמעתי שיש בעיה ברכבים בשנתונים הללו, האם זה נכון ?

חשוב לי צריכת דלק נמוכה והעיקר שלא גבוהה אפילו משהו ממוצע יהיה בסדר, כמו כן חשוב לי שלרכב יהיה שוק ( וירידת ערך סבירה ) ושהחלקים שלו יהיו במחירים סבירים.

פורסם

לחבר שלי יש אקסנט אוטומטית, נראה לי 2001. הוא טוען לצריכה (טובה) של 1:10 עירוני. לא מחזיק את הרכב מספיק זמן כדי לקבל מידע על תקלות, אבל ממה שאני יודע, מוכר כרכב אמין מאוד (לפחות בידני) עם טיפולים זולים.

• תוכן חדש...