Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בודק את הגו'לייטה ואם מתאים לוקח , כלכלי עם סטייה , זה אני .

אם הוולקן במצב טוב מאוד - משאיר אותה ומוכר את הלנטיס ( אין לה ערך מוסף יחודי מבחינתך )

מנסה לחיות עם הוולקן והחברה - אם מתחילות בעיות , מוותר על אחת מהן :wink: - וקונה רכב אחר מתאים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההחלטה פשוטה יובל

חברה שלך נוהגת על ידני בלי בעיה

התוצאה החברה על החדשה אתה תבחר לך עם מה להישאר:-o

סע על כולם ותחליט

אלפא מנסים לשפר את נושא השירות האחזקה לא מן הזולות. בקליאו האחזקה לפחות בחדשה בכמה שנים הראשונות תהיה זולה , אפילו בנושא של ביטוחים היא זולה משמעותית מהמתחרות.

בבית קליאו ספורט 2009 ואלפא 159 2009

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ds3?איזה רכב הכוונה?

סיטרואן DS3

בכל מקרה, אני עדיין קצת מתלבט האם ללכת על יד שניה (שספגה כבר את ירידת הערך) או לא, חיפשתי דברים מעניינים עד 100K, בינתיים יש קליאו וגולף, אשמח אם תעלו עוד הצעות.

הדרישות: ידני, בטוח יחסית (ל-ZX) ומהנה לנהיגה :wink:

יובל.

פורסם

כספר, טוב שלא הגזמת.

מחירון VRS 2007 הוא 101K

מחירון GTI 2007 ידנית הוא 120K. (תוסיף עוד 5K על מרכב 5 דלתות, שיהיה למרות שלא כ"כ מתייחסים לזה)

מחירון GTI 2006 ידנית (3 דלתות) הוא 105K.

איך הגעת ל40K הבדל?

יש עוד הבדל: הערך של ה VRS ישחק יותר מהר לפי המגמות הידועות במחירונים השונים כך שאם תחסוך כמה אלפים היום, בעתיד תאבד אותם בירידת ערך תלולה יותר.

רוב האנשים יעדיפו לשלם עוד קצת על GTI או לקחת GTI משנתון אחד למטה.

בכל מקרה: לדעתי מי שמחפש GTI לא יקנה VRS וההפך.

בקשר לסוגיה של מעל המחירון, בוא נתקדם , לא שידרנו על אותו גל.

בשורה התחתונה לצערי (כקונה) ולשמחתי (כמוכר בעתיד) הרכבים הללו הולכים כבר בשלב הזה מעל המחירון.

אתה יכול לשאול את איתן כ. שהתחרה איתי בערך על כל GTI שהיתה בלוחות בחודשים האחרונים :)

יובל, בהודעה למעלה טמונה התשובה מה אני הייתי עושה עם בערך 100K (גם מרכב המונית הוא אופציה אבל אני לא חושב שזה יתאים לך).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כספר, טוב שלא הגזמת.

מחירון VRS 2007 הוא 101K

מחירון GTI 2007 ידנית הוא 120K. (תוסיף עוד 5K על מרכב 5 דלתות, שיהיה למרות שלא כ"כ מתייחסים לזה)

מחירון GTI 2006 ידנית (3 דלתות) הוא 105K.

איך הגעת ל40K הבדל?

יש עוד הבדל: הערך של ה VRS ישחק יותר מהר לפי המגמות הידועות במחירונים השונים כך שאם תחסוך כמה אלפים היום, בעתיד תאבד אותם בירידת ערך תלולה יותר.

VRS 2007 שווה לפי לוי יצחק 94, בפעם האחרונה שבדקתי GTI 2007 עלתה יותר מ- 130K ואני אבדוק מחר אם זה השתנה (למה לא להתחשב בתוספת ל-5 דלתות? היא עלתה יותר כחדשה. כל GTI הגיעה עם חלון גג מקורי?).

אני לא מסכים לגבי מה שאמרת לגבי זה שמי שמחפש GTI לא יקנה VRS ולהיפך, אני לוקח את עצמי כדוגמא ואני יודע שאם המחירים היו קרובים יותר בהחלט הייתי חושב גם על גולף GTI. שחיקת המחירונים נכונה, אבל בשלב כלשהו גם הגולף GTI נשחקה וחזק ואם אתה קונה היום VRS לפי מחירון שחוק, אז גם בעתיד תמכור לפי מחירון שחוק...נומינלית הדלתא בינה לבין הגולף תהיה קטנה יותר, הרי זה לא שמישהו מאיתנו קונה אותן חדשות מהיבואן וחוטף את ירידת הערך המטורפת בשלוש השנים הראשונות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אייל,

אני חושב שיש לך הנחות יסוד מאוד מוטעות אך אין לי את הכח ואת הסבלנות למנות את כולן.

אם זאת, אתייחס לכמה נק' ברשותך.

לעניין השוק של VRS- אין טעם להתייחס למונח שוק לגבי רכב שיש ממנו 20 אקזמפלרים בארץ (כולל גרסאות הסטיישן).

במקרה של הרכב הזה לא צריך שוק, צריך רק אדם אחד שמחפש את הרכב הספציפי הזה וזהו.

בזמנו שמכרתי את הWRX חיפשתי VRS בנרות במשך מס' חודשים ובמקביל גם GTI ממודל06 שעלתה לפני שנה וחצי 140K.

בסופו של דבר מצאתי VRS שנת 08 שעלתה לי קצת יותר מGTI 06.

קיבלתי רכב מאובזר יותר, יחודי יותר (יש הרבה יותר GTI מVRS בארץ), פרקטי יותר לבעל משפחה וכן עדיין באחריות למשך שנה נוספת ומשנתון מתקדם יותר ואכן לא חשבתי פעמיים.

כולנו מכירים את אדון לוי יצחק ומעלליו, הוא אכן שוחק את מחירון הסקודה יותר מאשר את זה של הגולף אבל הפער עדיין גדול.

הוא גם נובע מכך שמחיר הרכישה של הגולף גבוה מזה של הסקודה בכ40K בממוצע.

לסיכום: הVRS מיוחדת מאוד ומכוונת לאותם אנשים שרוצים רכב ספורטיבי, חזק ומיוחד שגם מאוד פרקטי ומפנק.

אין צורך ב"שוק" יש צורך בקונה אחד שיודע מה הוא רוצה.

קספר- אומנם אנחנו לא קונים אותן חדשושת וירידת הערך הגדולה ביותר היא בשנה הראשונה. אך אם כמוני רכשת רכב שנה על הכביש את עדיין מרגיש יפה מאוד את ירידת הערך.

אם זאת, יש לזכור כי רכישת רכב שנה על הכביש נותנת שקט נפשי בשמות אחריות לשנה נוספת (אצל יבואן נורמאלי זה היה לשנתיים נוספות) וכן הידיעה ששום חלק רציני טפו טפו טפו לא הולך להחזיר נשמתו לבורא בקרוב. גם זה שווה כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כספר,

ראשית- כן, כולן הגיעו עם סאן רוף. (ב2 הדורות האחרונים) אין צורך להוסיף תוספות נוספות ביחס למקוריות.

מתוך היכרות : מי שהיה לקוח של מותג גולף בעבר ויודע מה הוא רוצה, לא יסתכל על VRS, רוב הלקוחות הם חוזרים במקרה של הרכבים האלה. ואני לא אומר שיש משהו רע ב VRS מלבד הלוק החיצוני שלא מתאים לחובבי הצ'בקים וגם מייצר אסוציאציה מסויימת לחלק מהציבור. (נהגתי ב VRS אבל לא מספיק כדי לעמוד על הבדלים בהתנהגות)

אני יכול לומר לך אישית , שכשכמעט התייאשתי ממציאת GTI בתקציב שלי, הסתכלתי דווקא על אחות אחרת לפלטפורמה: ה A3 2.0TFSI שבצורה מפתיעה נסחרת מתחת לGTI מאותו שנתון גם לפי לוי יצחק וגם לפי השוק וגם מפוארת יותר.

במקרה שלך, החלפת את הרכב כדי שיהיה מקום לעגלת תינוק וכאן ה VRS יותר מתאימה לך...

זה נכון שאף אחד מאיתנו לא קונה אותה כחדשה. ירידת ערך היא מדהימה , כיום המחירון שלי הוא 105-107K לרכב שלפני 4 שנים יצא מהסוכנות עם תג מחיר של בערך 215K . מצד שני יש עדות שהירידה נבלמה כי כשאני קניתי לפני חצי שנה, המחירון היה 109 או 110 .

עידן ידידי,

לפי מה שהבנתי כמות הגולף GTI mk5 לא הרבה יותר גדולה מה VRS. לפי מה ששאלתי והתעניינתי מול אנשי המכירות של צ'מפיון באירוע ההשקה של גולף GTI דור 6, עלו על הכביש כ50 GTI MK5 בכל השנתונים גם יחד כאשר המסה הקריטית ב2007-2008.

אגב, שנה על הכביש לא אומר הרבה. זה גם עניין של ק"מ.

אני יכול לומר ששקלתי GTI שנת 2008 עם יותר מ100 אלף ק"מ שהוצעה במחיר מפתה אבל בסופו של דבר ירדתי ממנה ולאחר תקופה רכשתי מודל 2006 עם 65 אלף ק"מ. באיזו מהן לדעתך רוב הסיכויים שיילך ראשון חלק קריטי?

גולף GTI 2008 נסחרות סביב 120-130K.

כשהן עם מעל 100 אלף ק"מ ,זה נכון.

אני מכיר את הספציפית שהסתכלת עליה ביד 2.

בכל מקרה ,2008 אכן נסחרות מתחת כי המחירון שלהם מאוד גבוה (איזור ה170-180 ל-5 דל' DSG וקצת פחות לידנית ,בפעם האחרונה שבדקתי). אני דיברתי על 2006.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עידן ידידי,

לפי מה שהבנתי כמות הגולף GTI mk5 לא הרבה יותר גדולה מה VRS. לפי מה ששאלתי והתעניינתי מול אנשי המכירות של צ'מפיון באירוע ההשקעה של גולף דור 6, עלו על הכביש כ50 GTI MK5 בכל השנתונים גם יחד כאשר המסה הקריטית ב2007-2008.

בכל מקרה ,2008 אכן נסחרות מתחת כי המחירון שלהם מאוד גבוה (איזור ה170-180 בפעם האחרונה שבדקתי). אני דיברתי על 2006.

נשאלת השאלה למה לקנות GTI בת שנתיים במחיר כל כל מופקע....

יובל.

פורסם

יובל מסכים איתך שאין סיבה לקנות GTI בת שנתיים, בלי אחריות במחיר כ"כ מופקע. זה למה הן הולכות מתחת.

יש גם בכלמוביל TI אחת עם 60K שישמחו לתת לך תמורת 120K.

באמת? רכב נקי ללא תאונות עם נתונים יפים ? ללא בעיות בDSG?

אז למה שידרשו עליו 40-50 מתחת למחירון ? סוחר לא מתחיל סתם מנקודת מוצא כ"כ נמוכה.

http://www.colmobil-tradein.co.il/siteFiles/1/419/5533.asp?Company=&Model=&m_year_from=&m_year_to=&Gear=&from_price=&to_price=&keyword=gti&spacial_offers=0&search=1&x=0&y=0

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשביל הספורט אני מחר אתקשר לבדוק ואבקש שיפקססו לי בדיקה. מבטיח להעלות רשמים לפורום. אם הכל סבבה, אני רוצה תמונה שלך אוכל כובע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
כספר,

ראשית- כן, כולן הגיעו עם סאן רוף. (ב2 הדורות האחרונים) אין צורך להוסיף תוספות נוספות ביחס למקוריות.

מתוך היכרות : מי שהיה לקוח של מותג גולף בעבר ויודע מה הוא רוצה, לא יסתכל על VRS, רוב הלקוחות הם חוזרים במקרה של הרכבים האלה. ואני לא אומר שיש משהו רע ב VRS מלבד הלוק החיצוני שלא מתאים לחובבי הצ'בקים וגם מייצר אסוציאציה מסויימת לחלק מהציבור. (נהגתי ב VRS אבל לא מספיק כדי לעמוד על הבדלים בהתנהגות)

מתוך היכרות? היכרות עם מי? כמה בעלי GTI אתה כבר מכיר? תפסיק להשליך מדרך המחשבה המקובעת שלך על כל העולם ואחותו...זה כבר מביך. דווקא מי שמחזיק גולף GTI דור 5 אלו אנשים מבוגרים יותר מאלו שמחפשים האצ'בק ולעיתים הם בעלי משפחות שכן יודעים להעריך שימושיות ברכב ולא רכשו אותו בגלל היכולות הדינמיות שלו (לראיה לא מאוד חותכת אבל בכל זאת, רוב אלו שנמכרו הן עם DSG).

אם מישהו נמנע מרכישת VRS בגלל שרוב המוניות בארץ הן אוקטביה (עזוב שאין בארץ לבנות ואין אחד שמתבלבל בין VRS למונית) אז גם יהיה אחד שלא ירכוש גולף GTI כי היא גולף זה רכב עם תדמית של זקנים...בשני המקרים מדובר בשטות.

אני יכול לומר לך אישית , שכשכמעט התייאשתי ממציאת GTI בתקציב שלי, הסתכלתי דווקא על אחות אחרת לפלטפורמה: ה A3 2.0TFSI שבצורה מפתיעה נסחרת מתחת לGTI מאותו שנתון גם לפי לוי יצחק וגם לפי השוק וגם מפוארת יותר.

האמת שגם אני, A3 ספורטבק עם שילוב מנוע+גיר של גולף GTI...כמעט הלכתי לראות כי המחיר באמת קרץ.

במקרה שלך, החלפת את הרכב כדי שיהיה מקום לעגלת תינוק וכאן ה VRS יותר מתאימה לך...

זה נכון שאף אחד מאיתנו לא קונה אותה כחדשה. ירידת ערך היא מדהימה , כיום המחירון שלי הוא 105-107K לרכב שלפני 4 שנים יצא מהסוכנות עם תג מחיר של בערך 215K . מצד שני יש עדות שהירידה נבלמה כי כשאני קניתי לפני חצי שנה, המחירון היה 109 או 110 .

עגלת תינוק נכנסת גם בגולף, אני רק חושב שעשיתי עסקה טובה יותר. לי אישית ה-VRS יותר קוסמת כי האנטיתזה של סקודה ספורטיבית אותי אישית הדליק מאז ומתמיד...אבל עזוב, זו השריטה שלי.

עידן ידידי,

לפי מה שהבנתי כמות הגולף GTI mk5 לא הרבה יותר גדולה מה VRS. לפי מה ששאלתי והתעניינתי מול אנשי המכירות של צ'מפיון באירוע ההשקה של גולף GTI דור 6, עלו על הכביש כ50 GTI MK5 בכל השנתונים גם יחד כאשר המסה הקריטית ב2007-2008.

יש יותר, אבל לא הרבה יותר...אני חושב שהמספר הוא באזור ה-70. איפה גלברט כשצריך אותו? אם זה לא קשור לעקרב, הוא כבר לא מגיב.

אגב, שנה על הכביש לא אומר הרבה. זה גם עניין של ק"מ.

אני יכול לומר ששקלתי GTI שנת 2008 עם יותר מ100 אלף ק"מ שהוצעה במחיר מפתה אבל בסופו של דבר ירדתי ממנה ולאחר תקופה רכשתי מודל 2006 עם 65 אלף ק"מ. באיזו מהן לדעתך רוב הסיכויים שיילך ראשון חלק קריטי?

עידן רכש את הרכב של רובי, תראה עם כמה ק"מ הוא קנה את הרכב...

בכל מקרה ,2008 אכן נסחרות מתחת כי המחירון שלהם מאוד גבוה (איזור ה170-180 ל-5 דל' DSG וקצת פחות לידנית ,בפעם האחרונה שבדקתי). אני דיברתי על 2006.

באדום

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...