Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה זה כנראה או ההונדה אקס אר 650 אל או הק.ט.מ אבל יש יותר סיכויים לקט.מ , מה אתם אומרים על האופנוע? בבקשה רק מאנשים בעלי ניסיון עם האופנוע הזה או שהיה להם חברים עם האופנוע הזה, ודרך אגב זה שנת 96

פורסם

אחרי השירשור על ה50 סמ"ק ונושא המיגון, ולאחריו ההודעה הפרטית ששלחת לי, יש לי רק דבר אחד לומר לך:

אתה בסדר. העולם דפוק.

ד.ביל

פורסם
אחרי השירשור על ה50 סמ"ק ונושא המיגון, ולאחריו ההודעה הפרטית ששלחת לי, יש לי רק דבר אחד לומר לך:

אתה בסדר. העולם דפוק.

ד.ביל

תשמע, רק בגלל שאני לא רוצה לעוף מהפורום אני לא אקלל אותך, אבל מה שאני יכול להגיד לך שמכיוון שאין לך טענות נגד מה שאמרתי לך אתה אומר את זה.

בכל אופן, תראה איזה מעצבן אתה ומתנהג כמו ילד קטן (כנראה עדין אתה בגיל שחולמים על אופנוע צעצוע) הייתה חייב להגיב בהודעה הזו? לא יכולת לסגור את זה איתי בפרטי?

דוגרי, אתה אומלל! אבל לא נורא אני לא מצפה יותר מדי ממך

פורסם

אתה בסדר. העולם דפוק.

ד.ביל

תשמע, רק בגלל שאני לא רוצה לעוף מהפורום אני לא אקלל אותך, אבל מה שאני יכול להגיד לך שמכיוון שאין לך טענות נגד מה שאמרתי לך אתה אומר את זה.

בכל אופן, תראה איזה מעצבן אתה ומתנהג כמו ילד קטן (כנראה עדין אתה בגיל שחולמים על אופנוע צעצוע) הייתה חייב להגיב בהודעה הזו? לא יכולת לסגור את זה איתי בפרטי?

תגיד לי אתה נורמאלי?

לDR XR יש יותר ידע באופנועים מאשר שיהיה לך אי פעם.

DR XR רוכב SM מקצועי ביותר.

DR XR ממש לא חולם על שום אופנוע צעצוע.

וIXMIX, זה שקראת לו ילד דפוק, גם מבין יותר ממך.

הוא רוכב על קטנועים שנים, ומבין בהם טוב מאוד.

פה זה לא פורום מוטו, אם תלך לפורום מוטו תיהיה שם תותח על אחושקשוקה גבר גבר,

פה מבחינת ידע/שכל אתה אחד מהנחותים, בלי להעליב.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

אתה בסדר. העולם דפוק.

ד.ביל

תגיד לי אתה נורמאלי?

אם כבר מדברים על נחותים אז זה אתה, אחרת לא הייתה לוקח דברים כמובן מאליו. לא נורא אני לא מתרגש. אבל רק כדי לעזור לך להבין למה התכוונתי עכשיו אז אני יכול להגיד לך שאני לא טוען שהוא לא יודע כלום באופנועים ושאין לו אפילו אופנוע. בקיצור עזוב חבל שהתערבת, חוכמה לא היה במה שרשמת.

דבר אחרון, בוא נעזוב את זה כרגע, זה אשכול שעוסק במשהו אחר לגמרי ולא המריבה שלי איתו.

פורסם

אתה בסדר. העולם דפוק.

ד.ביל

תגיד לי אתה נורמאלי?

:mm_yeah: חבל שלא הייתי בבית בזמן שירשור המיגונים :twisted:

בכל אופן- תקנה אותו,

תהנה איתו,

בלי מיגונים (כי לא צריך),

שלום וביי

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

שלום,

בתור אחד שהיו לו שני האופנועים הנ"ל (XR שנת 94 ולאחריו KTM 400 EGE-E 97):

1. ל XR יש בדרך כלל יותר כח זמין/מתפרץ (יותר קל להוציא זנב בסיבובים)

2. לק.ט.מ. שילדה ומתלים טובים בהרבה. גם הבדל המשקל בולט לטובת הק.ט.מ

3. תנוחת הרכיבה בעמידה בק.ט.מ. היתה לי הרבה יותר נוחה (הגובה שלי ממוצע)

4. המפתיע ביותר - גם על הכביש הק.ט.מ הרגיש הרבה יותר טוב (ב XR בערך ב 120 הכידון מתחיל להרגיש מאד קל ולא בטוח)

מבחינת אמינות קשה לי להשוות שכן ה-XR שהיה לי היה יד שניה עם עבר תחזוקתי לא משהו והק.ט.מ היה חדש.

בסה"כ על הק.ט.מ הרגשתי הרבה יותר טוב (בעיקר בשטח) והבעיה העיקרית שלו שהיתה קצת חוסר כוח מתפרץ מפזרה ע"י החלפת גלגל שיניים קדמי לקטן יותר מה שהוסיף הרבה כוח זמין בעיקר בהלוכים נמוכים.

פורסם
שלום,

בתור אחד שהיו לו שני האופנועים הנ"ל (XR שנת 94 ולאחריו KTM 400 EGE-E 97):

1. ל XR יש בדרך כלל יותר כח זמין/מתפרץ (יותר קל להוציא זנב בסיבובים)

2. לק.ט.מ. שילדה ומתלים טובים בהרבה. גם הבדל המשקל בולט לטובת הק.ט.מ

3. תנוחת הרכיבה בעמידה בק.ט.מ. היתה לי הרבה יותר נוחה (הגובה שלי ממוצע)

4. המפתיע ביותר - גם על הכביש הק.ט.מ הרגיש הרבה יותר טוב (ב XR בערך ב 120 הכידון מתחיל להרגיש מאד קל ולא בטוח)

מבחינת אמינות קשה לי להשוות שכן ה-XR שהיה לי היה יד שניה עם עבר תחזוקתי לא משהו והק.ט.מ היה חדש.

בסה"כ על הק.ט.מ הרגשתי הרבה יותר טוב (בעיקר בשטח) והבעיה העיקרית שלו שהיתה קצת חוסר כוח מתפרץ מפזרה ע"י החלפת גלגל שיניים קדמי לקטן יותר מה שהוסיף הרבה כוח זמין בעיקר בהלוכים נמוכים.

תודה רבה!!

• תוכן חדש...