Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני בעוד כחודשיים רוצה לקנות אוטו ספורט,ואני מתלבט בין AUDI TT2000/1 לבין BMW Z3 1997-9.

אם מישהו מכיר היטב את הרכבים האלה,ויודע מה יותר כדאי אשמח שיענה לי.

אם למשהו יכול להציע לי אוטו אחר אז בסביבות התקציב 80000 שקל.

תודה לעונים.

פורסם

אפשר קצת יותר פרטים, אהבות, ניסיון קודם, העדפות, דרישות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האהבה המוטורית הכי גדולה שלי זה אודי

עם זאת רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הTT.

מה היתרונות שלה על ה-Z3 ולהפך ניסיון קודם במכוניות ספורט אין לי.

ורציתי לשאול מישהו שיש לו.

כמו כן אם מישהו יכול להמליץ על רכב ספורט אחר מוזמן (פחות או יותר 80000ש"ח)

פורסם

תענה על מה ששאלתי או שלא תקבל תשובה.

הדבר היחיד שאפשר להוציא ממה שכתבת זה שאתה אוהב אאודי, ושלא היתה לך ספורטיבית. אם זה כל מה שיש לך לאמר, אז תקנה אאודי, לא?!

איך אפשר לענות מה כדאי, למישהו שאין לו העדפות?

אז פרט העדפות (ביצועים, פוזה, התנהגות כביש, שימושיות, הוצאות וכו'), ותקבל ייעוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אז לפי תגבתיך אני מניח שלא התנסית עם רכבים ספורטיביים בעברך.

למרות ש 2 בחירותיך אינן ממש ספורטיביות,אלא יותר רכבי קבריולט מהירים.

לגבי האודי:

מדובר במנוע 1.8T הוותיק מבית פולסוואגן,איני יודע על איזה דגם תלך החזק או החלש,שווה לקחת את הרכב לבדיקה למקומות שמכירים ספציפית את המנועים הנ''ל לדג' "מוסך רון".

אני מניח שיהיה לך יותר קל למצוא TTשמורה מאשר Z3 שמורה,אישית לא מכיר את הבימר,אבל קראתי ביקורות לא מש חיוביות לגבי מנוע ה1800 שלה,אבל שוב זה רק משמועות.

ב2 המקרים מדובר ברכב אחד מהיר לקו ישר והשני הנעה אחורית,מבלי להכיר את יכולות הנהיגה שלך קורס נהיגה מתקדמת יעזור לך להכיר את המגבלות של כל אחת,ואיך להתמודד איתן.

שיהיה בהצלחה ותמשיך לעדכן!

בברכה אורון.

פורסם

"ישב טוב על הכביש" זה לא ממש משפט ברור, כמו אנשים אחרים שאין להם מושג בנהיגה ואוהבים לומר שהרכב נוסע "כמו על מסילה" לכל רכב יש מגבלות, כשלא יודעים מה עושים, אלו מגיעות מהר מאוד...

2 הבחירות אינן ספורטיביות. בעוד האודי יכולה להיות מהירה, ההתנהגות שלה אינה מהנה ואינה ספורטיבית (למרות שהיא נראית ממש טוב לדעתי). עלויות אחזקה יקרות ותקבל שנתון נמוך. הבימר גרועה יותר, בנוסף לכל האמור לעיל היא גם לא ממש מהירה.

יש בחירה טובה הרבה יותר למעט סעיף הפוזה, היא מגיעה מבית מזדה וקוראים לה מיאטה. היא זולה יותר לרכישה ואחזקה, קל יותר למצוא אחת שמורה (יחסית...) והרבה הרבה יותר ספורטיבית (= התנהגות, הנאה מנהיגה) מהרכבים האחרים שציינת. האודי תהיה יותר מהירה אגב.

פורסם

המלצתי אליך ,היא מזדה מייטה. רכב מעולה ומהנה לנהיגה. כמו כן ,יש עוד רכבים נוספים, שיכנסו למחיר שאתה רוצה לקנות, כגון סיאט לאון טורבו , גולף GTI ,סיביק טייפ אר , יונדאי קופה. בהצלחה

פורסם
איפה אני יכול למצוא את המזדה

בדקתי בYAD2ובWINWIN ולא ראיתי שום דבר שמזכיר לי את הרכב

מאזדה MX-5

בתקציב שלך תוכל לקנות שנת 2003.

• תוכן חדש...