Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב משפחתי 30K-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

אני מחפש רכב משפחתי למשפחה עם שני ילדים ועגלת תינוק שיסע בשוטף 40-45 ק"מ כל יום ולא מעט נסיעות ארוכות יותר בסופי שבוע (עד עכשיו ברכב הקודם נסענו 50000 ק"מ בשנתיים).

חשוב לי בעיקר אמינות אבל גם בטיחות וגם שיהיה יחסית מרווח (בגאז' גדול). עדיפות לשנתון כמה שיותר מתקדם.

האופציות שחשבתי עליהן זה :

ניסן אלמרה

מאזדה לנטיס

סוברו אימפרזה

פורד פוקוס

מה דעת המומחים? האם יש הצעות נוספות?

תודה רבה,

נתנאל

פורסם

מכיוון שיש לך נסיעות ארוכות ותוך שנתיים עשית כבר 50K כדי לך לפי דעתי ללכת על רכב דיזל משפחתי בהם אתה תמצא במיוחד פולקסווגן כמו הבורה והפאסאט.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם
מכיוון שיש לך נסיעות ארוכות ותוך שנתיים עשית כבר 50K כדי לך לפי דעתי ללכת על רכב דיזל משפחתי בהם אתה תמצא במיוחד פולקסווגן כמו הבורה והפאסאט.

אני פחות מעוניין ברכבי דיזל מכיוון שנראה לי סיכון מידי לקנות רכב יחסית ישן עם מנוע דיזל, אבל נבדוק גם את זה.

מה לגבי שלוש האופציות שציינתי?

פורסם

אופציות בהחלט ראויות אני אישית הייתי הולך על הפורד פוקוס מפני שהיא המרווחת מבין אלה שהצגת והנדסת האנוש היא בהחלט הטובה ביותר, פורד השקיעו המון שכל כשבנו את הרכב הזה...

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם
אופציות בהחלט ראויות אני אישית הייתי הולך על הפורד פוקוס מפני שהיא המרווחת מבין אלה שהצגת והנדסת האנוש היא בהחלט הטובה ביותר, פורד השקיעו המון שכל כשבנו את הרכב הזה...

ומה לגבי האמינות של הפורד פוקוס? במיוחד בהשוואה לניסן אלמירה?

אני באמת הייתי מעדיף את הפוקוס מבין כל האופציות אבל חשובה לי מאד האמינות של הרכב ושמעתי על האלמרה דברים מאד טובים בתחום האמינות.

• תוכן חדש...