Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של רעיון, רלוונטי גם לגבי (יש לי סוסיתא 12 שעומדת ומתפוררת ואין בידי לעשות עימה דבר) - עקב מצב כלכלי לא סימפטי, אני אפילו נמנע בצער מלשלם את מיסי המועדון.

מה אעשה אם תהיה תחרות כזו? במצבי הנוכחי, וואללה לא יודע.

• בכל מקרה לדעתי סכום ההשתתפות יכול להיות גם 20 ש"ח
  • בהחלט אפשר לרתום מוסכים (אולי יבואנים?) ועוד גופים לעניין
  • לדעתי לא צריך לתת כסף לבעל הרכב, אלא את הדברים הנדרשים, תוך פיקוח של בעלי הנסיון שבינינו, כל אחד בתחומו
  • בעל רכב שזוכה באפשרות זו צריך להתחייב לשמור על התוצאה בידיו למשך (5?) שנים, וכרכב אספנות פעיל
  • התחרות לא אמורה לכלול כלי רכב אקזוטיים - כאלה שאפשר אח"כ למכור אותם בקלות, אולי אפילו ברווח

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
יופי של רעיון, רלוונטי גם לגבי (יש לי סוסיתא 12 שעומדת ומתפוררת ואין בידי לעשות עימה דבר) - עקב מצב כלכלי לא סימפטי, אני אפילו נמנע בצער מלשלם את מיסי המועדון.

אם אתה מעוניין למכור במחיר הגיוני, אני מוכן לקנות את הסוסיתא !

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מה אעשה אם תהיה תחרות כזו? במצבי הנוכחי, וואללה לא יודע.

• בכל מקרה לדעתי סכום ההשתתפות יכול להיות גם 20 ש"ח
  • בהחלט אפשר לרתום מוסכים (אולי יבואנים?) ועוד גופים לעניין
  • לדעתי לא צריך לתת כסף לבעל הרכב, אלא את הדברים הנדרשים, תוך פיקוח של בעלי הנסיון שבינינו, כל אחד בתחומו
  • בעל רכב שזוכה באפשרות זו צריך להתחייב לשמור על התוצאה בידיו למשך (5?) שנים, וכרכב אספנות פעיל
  • התחרות לא אמורה לכלול כלי רכב אקזוטיים - כאלה שאפשר אח"כ למכור אותם בקלות, אולי אפילו ברווח

האמת ? גם הרעיון שלך זו אפשרות. לעשות פעם בשנה השתתפות בהגרלה מבלי קשר לדמי חבר.

נניח סכום ההשתתפות יהיה 20 ש"ח ובמידה וירשמו מינימום 500 איש, ההגרלה תצא לפועל.

לא צריך להכביד בתנאים. למה לחייב בן אדם להחזיק את הרכב 5 שנים ? ואם מצבו הכלכלי פתאום יחייב מכירה של הרכב ?

רכבים אקזוטיים ? מי קובע מה זה רכב אקזוטי ? ולמה להגביל ? ככל שיהיו יותר משתתפים, כך הסכום הסופי יגדל.

אני מאמין שאפשר יהיה להגיע לכמה מאות.

פורסם

הפרטים פחות חשובים, יהיה כאלה שירצו ויהיו כאלה שיתנגדו!

כאלה שיערימו קשיים וכאלה שיחבקו בחום.

העניין הוא לשנות את התפיסה, התחדשות מחשבתית.

ראייה קצת אחרת, קשה לבוא בטענות ליושבים בראש המועדון

יש להם המון עיסוקים אחרים, וגם קצת קיבעון מחשבתי,

אחרי הכל כלכך הרבה שנים בתפקיד יוצרות אצלך דרך עבודה

ברורה וסדורה, ולמי באמת יש פנאי לרצון החברים. לדרישות

כאלה ואחרות, "נו באמת אינגלה, לך לשחק עם החברים שלך....."

"עבדנו ככה שלושים שנה , אל תבלבל אותנו עכשיו, עם מהפכות.

אנחנו יודעים מה טוב באמת...."

הרי בסוף יקום מישהו אחר שיעשה מעשה, ואז נאמץ אותו בשימחה

ונחבק אותו כשלנו, ובעוד שנתיים שלוש מי יזכור של מי היה הרעיון,

ומי כתב מה, וגם אם יזכרו תמיד אפשר....

אבל תמיד תזכור שאנחנו הישגנו את....ובזכותינו....ואילו אנחנו לא

היינו פה אז....תחזקנה ידיינו....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ככה התחיל הלוטו / טוטו שכונתי.

אנשים שמו סכום זעיר ובחרו 6 מס' שנרשמו על דף מי שניחש יותר לקח את כל הקופה.

מה שאני רוצה לומר אכן אין צורך לתת מיגבלות רק צריך לוודא שאכן יש למשתתף רכב ולא צריך לתת כסף אלא לדאוג לשיפוץ.

אני אשמח להשתתף בכל הגרלה שתיהיה כי כמות הרכבים ליפניי שיפץ אצלי לא קטן.

מה שכן כמות של 500 משתתפים הוא לא ריאלי אם יהיו 200 צריך להגיד תודה.

• תוכן חדש...