Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יונדאי אקסנט 98, 1.5 נכבית כאשר חיישן אויר מחובר. החלפתי חיישן בחדש (כולל את צנרת הגומי המחוברת אליו), זה לא הועיל. החלפתי מחשב, גם זה לא הועיל. כאשר מנתקים את החיישן, האוטו נוסע בלי בעייה אך כמובן צורך יותר דלק ונורית צ'ק אנג'ין דולקת.

הרכב נבדק עם טסטר יעודי ולא הודיע על קוד תקלה, אך בכל זאת כאשר מחברים את החיישן, מיד האוטו נכבה.

אני מאיזור ירושלים.

אשמח מאד לקבל עצה מה יכולה להיות הבעייה או המלצה למי אפשר לפנות באיזור מגורי שיכול לפתור את הבעיה לא רק ב"שיטת מצליח".

תודה רבה,

אבי

פורסם

גם אני בעל אקסנט, 96 אומנם, אבל אין הבדל במנועים.

גם לי הייתה אותה תקלה, רק שאני החלפתי קויל, מנוע צעדים, חוטי הצתה ופלאגים,

כאשר החיישן היה מחובר המנוע לא נכבה אלא רק קרטע ממש חזק כאילו רק שני צילינדרים עובדים.

תאמין או לא כל החלפים הגיעו מפירוקיה של בני דודינו, כנראה שהם לא בדיוק מודעים לעלות החיישן, הקויל ומנוע הצעדים, אם את שלושתם קניתי בפחות מ500, וכולם עובדים מצוין [כשנה וחצי כבר]!

לאחר החלפת החיישן פירקתי אותו מתוך הצינור וראיתי שאחת מה"שיניים" שלו שבורה.

יש לו שני שיניים כאלה עם רווח ממש קטן ביניהן, ואם אחת נשברת זה הסוף לחיישן,

תפרק את החיישן החדש שקנית יכול להיות שהוא גם תקול.

רוב הסיכויים שזה כך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יתכן מאוד שיש חיישן אחר שגורם לתקלה, וניתוק חיישן הMAF רק מטשטש את התקלה ומפצה על החיישן התקול.

יש להתחבר לסורק תקלות ולקרוא את הנתונים מכל החיישנים עד למציאת החיישן התקול.

יתכן שהקונקטור של החיישן אין בו מגע טוב, אז יש לפרק את הקונקטור ולכווץ את הפינים כדי שהמגע יהיה חזק יותר.

פורסם

רציתי לשתף בפתרון הבעיה אם למישהו תהיה תקלה דומה.

הבעיה אכן היתה בצמה המחברת את סנסור האויר למחשב.

אבל מתברר שבגלל הבעיה בצמה, הסנסור החדש שהחליפו התקלקל גם הוא ולכן ההחלפה לא עזרה.

רק אחרי שתקנו את הבעיה בצמה והחליפו סנסור, הכל נפתר.

תודה לכל מי שהגיב.

• תוכן חדש...