Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מזדעזע מעצם השאלה ההיפוטתית.

ההשלכות, במקרה שיצליחו לתפוס אותך הן הרות אסון, כפי שכתבתי.

אני מוציא ממקרה זה, שוטר שעמד בצד ולא הבחנת בו, או שאתה יכול לטעון באופן סביר שלא הבחנת בו.

ההבדל בין שוטרים למתנדבים: מנסיוני הדל קנס שנרשם ע"י מתנדבים ומבקשים להישפט בגינו, סיכוי רב יותר שלא תזומני למשפט והקנס יבוטל (קצת בדומה לאוכל לציפורים - ירצו ישלמו, לא ירצו לא ישפטו).

אילי.

פורסם

תלוי בנסיבות המקרה.

250 ש"ח ו 4 נקודות.

וניתן גם לקבל הזמנה לדין ו 10 נקודות.

פסילה מנהלית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מהניסיון שלי,הרוב של נהגים שגולשים לצומת מבלי לעצור,בטוחים ב100% שעצרו.

כנראה שברכבים חדשים עם בידוד טוב וכיסה נוח,"הגלישה" לא מורגשת.אולי גם פסיכולוגית.

לי קרה כמה פעמים שעצרתי וזה שישב לידי,אמר שגלשתי.

אני לא אומר שזה מה שקרה אצלך (כי לא ראיתי) אבל תקחי בחשבון,שיכול להיות שלא הרגשת.

לגבי מרדפים,אסור למתנדבים לרדוף. ולשוטר,רק במקרה שהיתה עבירה.

זה קורה לך גם כשאתה מחנה את הרכב? שאתה חושב שעצרת אבל ממשיך לגלוש לתוך הרכב/הקיר שלידך? אולי זה קורה לך לפני מעברי חציה בדיוק כשחוצים הולכי רגל? ברמזור אדום?

בכנות, זה אחד הטיעונים הכי מטופשים ששמעתי לאחרונה. מה קשור הבידוד או הכיסא? הנוף זז בחלון - כנראה שלא עצרת.

למי שחושב שיש לו בעיה הזויה דומה אני אמליץ בכל תמרור עצור להעביר ל-P.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא יודע עם שווה להסביר לך,כי הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך.

בכל מקרה. להבדל מהשטויות שרשמת, בצומת, נהג מרוכז לא בבלימה,אלה במה שקורה בצומת. בלימה -היא עניין אוטומאתי.

לכן,בגלישה אנשים לא שמים לב שלא עצרו עד הסוף.

אני אוצר כאלו 20 במשמרת. וכולם בטוחים שעצרו. אני מאמין להם ,שהם ניסו לעצור(כי רשמתי שגם לי זה קרה)אבל הם לא עצרו בפועל.

למה זה קורה? זה רק התאוריה שלי. יש לך הסבר אחר,בבשקה. אם לא, אתה יודע מה לעשות.

Omnia mea mecum porto

פורסם
]

יש מעט מאוד טיפשים בעולם ,אבל הם מפוזרים כל כך טוב, שתמיד נתקלים בהם.

חתימה שאני מאוד אוהב

ואידך זיל גמור:lol:

אלעד אתה חוצפן:shock: הוא זה שקורע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא יודע עם שווה להסביר לך,כי הבנת הנקרא לא הצד החזק שלך.

בכל מקרה. להבדל מהשטויות שרשמת, בצומת, נהג מרוכז לא בבלימה,אלה במה שקורה בצומת. בלימה -היא עניין אוטומאתי.

לכן,בגלישה אנשים לא שמים לב שלא עצרו עד הסוף.

אני אוצר כאלו 20 במשמרת. וכולם בטוחים שעצרו. אני מאמין להם ,שהם ניסו לעצור(כי רשמתי שגם לי זה קרה)אבל הם לא עצרו בפועל.

למה זה קורה? זה רק התאוריה שלי. יש לך הסבר אחר,בבשקה. אם לא, אתה יודע מה לעשות.

לא יודע אם שווה להסביר לך, כי הגיון הוא כנראה לא הצד החזק שלך.

בכל מקרה, להבדיל מהשטויות שרשמת, מי שלא עוצר בעצור אבל חושב שהוא עצר, כנראה לא מבין מה זה אומר לעצור.

אבל זו רק התיאוריה שלי.

אני יודע שאתה יודע מה אני חושב שאתה צריך לעשות.

• תוכן חדש...