Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש ב-WORD 2003 , אני מנסה להוסיף אוטומטית כיתוב לתמונות (כך שיהיה קל להוסיף בסוף רשימת איורים אוטומטית שתהיה גם קישור לתמונות) , אני מגדיר את הכיתוב יפה כך:

"איור 3.1 - בלה בלה בלה"

אך כשאני מאשר את הכיתוב , אני מקבל:

"איור 1.3 - בלה בלה בלה"

כביכול, רק המספור מתהפך ומוצג מימין לשמאל במקום משמאל לימין.

ניסיתי לסדר ככל יכולתי, וחפרתי גם את גוגל ופורומים שונים, ללא פתרון. אני די אובד עיצות.

עזרה תתקבל בברכה,

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הלוואי , המספור נקבע על פי הפרק והתת-פרק בו הוא נמצא. על מנת לעשות חיים קלים קבעתי רק לפי פרק (תחת פרק 2 האיורים ימוספרו כ- 2.x וכן הלאה..... כוסאומו אפילו הפורום מציג לי את זה הפוך :evil: )

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הרעיון של התגובה הקודמת נחמד !

עוד רעיון הוא למצוא חברה/מזכירה/מישהו שמכירים את הוורד ובצ'יק יתנו לך הגדרה מתאימה.

נסה ב"עזרה" לכתוב הצגת מספר ולראותאולי ההסבר של אפשרויות מספרי פיסקה בהפניות מקושרות יסייע לך.

בעיית עברית-אנגלית-מספרים-סימונים מוכרת מאז המאה הקודמת(חכה שתקליד פעם מק"טים עם אותיות,מספרים סימן אינצ'ים וכל טוב). רוב הזמן החלפת שפה (אלט+שיפט) עבור מילה באנגלית או מספרים מסויימים, יכולה לתת לך פתרון.

יש פה מחשב אחד עם וורד 2003 שהטקסט שכתבת (איור 1.2 בלה בלה ) יצא טוב (והזקן הזה תמיד עובד בניגוד לאחרים...).

יש לוורד בערך חצי מיליון הגדרות, אז בוא נסה כמה שאולי הן יעזרו (אני מבין בוורד כמו שאתה מבין בפרארי, בערך):

כיוון שפה ימין-שמאל

בכלים-אפשרויות: לשונית עברית ואחרות - סמן את סימני ניקוד,תנועה לוגית, בחירה בלוק, תצוגה מימין לשמאל (אם זו ברירת המחדל שלך).

בלשונית איות ודקדוק - שיהיה מסומן חוץ ממה שכבר מסומן "התעלם ממילים עם מספרים"

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ייווו , אפשרויות שלא הכרתי (ואני מחשיב עצמי אחד שמבין קצת בוורד).

תודה רבה על העצות, היתה קצת תקווה אבל ההגדרות הללו מוגדרות כבר , לא עזר :-(

פורסם

אין פתרון ממשי וארוך-טווח מלבד מעבר לאנגלית.

במילים אחרות, עד שתמצא איזה פטנט שעובד בגרסה הנוכחית,

הוא בטח לא יעבוד בגרסה הבאה או במחשב של מישהו אחר.

מעצבן, אבל ככה זה, מחשבים עדיין לא מסתדרים כמו שצריך עם שפות שכתובות בכיוון ההפוך.

פיתרון קצת עקום אבל עובד איך שהוא:

לסמן כל תמונה כ-BOOKMARK עם השם הרצוי,

ובסוף הקובץ ליצור שורה של HYPERLINKS עם הפנייה לתמונה הרצויה, בהתאם לרשימת ה-BOOKMARKS.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...