Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

יש לי רכב מסוג אופל קורסה נפח מנוע 1.2 שנה 2002 וגיר ידני .

ברצוני לשפר אותה מבחינת היופי החיצוני והפנימי שלה והייתי מעוניין לדעת היכן אוכל לעשות זאת במכירים לא מוגזמים .

ראיתי הרבה תמונות וסרטונים שמה שאנשים עשו למכונית הקטנה הזאת והפכו אותה פשוט לבובה סקסית ומפלצתית אז גם אני רוצה להפוך תאוטו שלי מגרוטה מכוערת למלכת יופי

תודה מראש לכול מי שיכול לעזור :wink:

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה לא קשור לפורום הזה, מקווה שיעבירו לך אותו לטכני ולא ינעלו, בכל אופן מה המצב שלו כעת מבחינה מכנית ופחחות?

מה זאת אומרת שאתה רוצה רכב מפלצתי , לא מכיר את ההגדרה\ תהיה ספציפי בקשר לכוונות שלך, חצאיות, פגושים שונים, כיסוים, מה אתה בדיוק רוצה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמו שאמרת אני רוצה להוסיף חצאית ספוילר להחליף את בית המנורה הקדמית והאחורית מדבקות ומבפנים לשים ריפוד להחליף הגה ועוד דברים בסגנון שיעשו תרכב יותר יפה מבפנים אם אתה מבין אותי

• תוכן חדש...