Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני לקראת רכישת רכב משומש שיעודו 130ק"מ על כביש 6 ביום וקצת הקפצות של הבנות לגן בדרך. התקציב הוא 40K+-.

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בנסיעה בינעירונית מהירה (אני בעד ידני) וגם משדר יציבות בתנאים כאלה.

בנוסף חשוב לי מאד שהרכב יכלול מפרט בטיחות טוב (4 כריות ומעלה, ESP, כמובן ABS וכל המרבה הרי זה משובח).

המנוע 100כ"ס הוא מספק כנראה וקראתי שאיכות ההרכבה בפאביה טובה וכנראה שגם האמינות טובה (בתנאי שהטיפול ראוי כמובן).

האם מישהו יודע מה מפרט הבטיחות של הפאביה הנ"ל בגימור ambient? זה לא דבר פשוט למצא בכלל, והיבואן צריך רשיון רכב וכמה ימים כדי לענות על השאלה הזו...

האם אתם חושבים שהבחירה עונה על הדרישות? המתחרות עבורי הן פולו 75כ"ס 1400 2004 או קליאו BII 1600 (אין ידניות כל כך אחרי 2003), או אולי אפשרויות אחרות?

תודה, תודה!

פורסם

ראיתי שפונטו נותנת מפרט בטיחות טוב רק ב1.4 מודל 2006 ומעלה - זה יוצא כבר על 50K... כנראה שהיא לא בשבילי

פורסם

הגרנדה פונטו בטוחה יותר ומעט צעירה יותר - מעבר לכך, היא אינה עדיפה.

לפביות דור ראשון אין ESP. יש ASR ו-EDL.

הפביה נמכרה ברמות גימור Ambiente ו-Ambiente Plus.

חבילת ה-Plus מוסיפה עוד כריות אוויר (4 בטוטאל), חלונות חשמל אחוריים, חישוקי סגסוגת, הגה + ידית הילוכים + בלם יד מצופים עור וריפוד בגוון כהה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום לכם,

אני לקראת רכישת רכב משומש שיעודו 130ק"מ על כביש 6 ביום וקצת הקפצות של הבנות לגן בדרך. התקציב הוא 40K+-.

תודה, תודה!

כבעל פאביה הנ"ל בעבר, היא לא כלכך מתאימה ל 130 קמ"ש בגלל גיר קצר - 3000 סל"ד ב 100 קמ"ש.

אגב, רוב הקטנית הידניות סובלות מהבעיה הזו. כדי לבדוק לפני קניה.

בנוסף, המזגן הטוב מכביד על המנוע ומעלה צריכת דלק משמעותית.

יש גם בעיה עם שימוש בדלק 95 בימים חמים ויבשים. המנוע מצלצל. צריך באמת אוקטן 98 .

תוספת קטנה: חוץ מזה, האוטו מצויין, ומרגיש הרבה יותר איכותי מכל הקטנות מאותה שנה (למעט בני דודה הגרמניות).

• תוכן חדש...