Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חרדי אחד הביא אותה איתו מאנגליה, הרכב בריטי לחלוטין עם הגה ימני :wink:

אבל עדיין מרשים בהחלט!

מתי נראה כזאת עם מספר ישראלי??

IMG_9390.jpg

IMG_9391.jpg

פורסם

יפהפה ! אבל איך אפשר לנהוג איתה בארץ? יש אישור לנהוג עם הגה ימיני?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

אין לי מושג, לדעתי מותר רק לתיירים..

בתור אזרח נראה לי בעייתי

פורסם

מתי נראה כזאת עם מספר ישראלי??

מתי שבני ל. יסיים לשפץ את שלו.

אי אפשר לייבא רכב עם הגה ימני. זה רכב שנכנס עם אשרת תייר ויצא מכאן בקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב הנ"ל הובא לארץ ע"י אבא של אברך חרדי שנמצא כאן כתושב חוץ . הוא מסיע בה בדרך כלל חתן וכלה.

היתה עליה כתבה בעיתון חרדי בזמנו.

חבר,אתה חופר

פורסם

הייתה כבר אמא של חובש אז למה לא אבא של אברך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הרכב הנ"ל הובא לארץ ע"י אבא של אברך חרדי שנמצא כאן כתושב חוץ . הוא מסיע בה בדרך כלל חתן וכלה.

היתה עליה כתבה בעיתון חרדי בזמנו.

לינסוע בחתונה ברכב מוזנח שאפילו פקק בגלגל אין לו:? ...מצטלם יפה.:roll:

פורסם

אני רואה לא מעט כאלה וגם את הדגם של בנטלי שמאוד דומה, הרכב חיצונית לא מרשים בעליל, בפנים יש לו מספיק מרחב לשחק סטנגה...

אפרופו רולס רוייס, אתמול ראיתי חונה ברחוב אחת כזאת (באותם צבעים של כחול ואלומניום), קשה לתאר במילים כמה הרכב הזה מרשים, וכמה מרשים השילוב של הצבעים הזה, האלומניום נראה כמו אלומניום מגולוון, מאוד מאוד מיוחד.

2008_Rolls-Royce_Phantom_Drophead__3725_20070620.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי ליראות מספר פעמים בצפון מוריס שנת 34 עם הגה ימני שנוסעת בלי בעיה ועם טסט בתוקף.

למישהו יש אולי הסבר לדבר ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מדינת ישראל הוקמה בשנת 48. עד אז שלטו כאן הבריטים, שנוהגים לנהוג במכוניות עם הגה ימני. כנראה שהמוריס הזאת הגיעה לארץ בתקופת המנדט וקיבלה רישוי ישראלי עם קום המדינה, כך שהיא שריד עתיק ונדיר במיוחד לימים בהם פלאשתינה (לימים מדינת ישראל) היתה קולונייה בריטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את ההיסטוריה של מדינת ישראל אני יודע ( בגרות לפני שבוע וחצי :lol: ).

ותודה על התשובה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...