Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מס' חודשים עשיתי מנוי במכון הכושר מרום ספורט בפתח תקווה (באזורים).

לצערי לפני חודש בערך החלו בעיות בגב, ואף פניתי לרופא מומחה (מנתח ידוע, העובד בקליניקה פרטית) והוא אסר עלי להתאמן עד להודעה חדשה, ואף צירף זאת במכתב.

שלחתי את המכתב להנהלת מכון הכושר, והם הודיעו לי ש: "בגלל ששילמת להנהלה הישנה, וההנהלה התחלפה - ההנהלה החדשה לא תחזיר לך את הכסף"

ואני שואל - מדוע לעזעזל זה אשמתי שהתחלפה ההנהלה ? מדוע אני אשם בכך ? למה אני לא יכול לקבל את כספי בחזרה ? הריי יש לי אישור רפואי שמונע ממני להתאמן.

שאלתי היא למומחים - האם יש משהו משפטי שאוכל לעשות ? (תביעות קטנות ?) אינני מעוניין לאיים, אלא לבצע.

אשמח לעזרה בנושא

תודה.

פורסם

אם לא קיבלת תשובה בכתב, שלח מכתב בקשה בדואר רשום והמתן לתשובה בכתב.

מה שקל להגיד בע"פ, לפעמים לא נוח לכתוב. אם הם יכתבו לך את אותו הדבר, בדוק מה כתוב בהסכם התקשרות שלך עם החברה הקודמת. עקרונית אם מישהו קנה אותם, הוא אמור לתת לך את אותן זכויות וחובות שהיו לך מול ההנהלה הקודמת בכפוף לכתוב בהסכם ההתקשרות הקודם שלך.

אולי בהסכם הקודם כתוב שבמקרה שהחברה עוברת יד, אתה לא זכאי להחזר כספי אלא רק להקפאה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ואני שואל - למה חדר הכושר צריך לשלם לך אם הפסקת להתאמן שם מסיבה שלא קשורה אליהם? נראה לי מוגזם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

קודם כל, לא מדובר על שירות מתכלה, מדובר על מנוי לשימוש, המכון לא מפסיד כסף כשאני לא מתאמן. הוא אומנם לא מרוויח - אך גם לא מפסיד. (אין כאן מוצר משומש שמחזירים או משהו בסגנון)

ואם אין לי אפשרות להשתמש, אין טעם במנוי.

מדובר על ביטול המנוי, ולא על תשלום שהמכון "משלם לי"

בנוסף המנוי פעיל רק כחודשיים, מתוכם התאמנתי 3 פעמים,

אהה... ועוד משהו קטן - זה החוק.

ביטול מנוי במכון כושר: אפשרי לא רק בגין בעיה רפואית

תלונות על מכוני כושר המסרבים לבטל מנויים או מקשים על מכירתם, גם במקרים מוצדקים במיוחד של מניעה רפואית מלהתעמל, הם מהנפוצים במועצה לצרכנות. במועצה מבהירים כי סעיף בחוזה של מכוני הכושר המונע מהצרכן באופן גורף וחד-צדדי מלהתנתק מהחוזה הוא סעיף מקפח בחוזה אחיד שדינו להתבטל. סעיף כזה קיים כמעט בכל חוזה בענף, כשניסיונות להתנתק מההתקשרות במקרים אלו ידרשו כושר יוצא דופן, והצרכן נדרש לשלם עד תום התקופה (שנה או שנתיים מינימום).

בהתאם לתיקון בחוק הגנת הצרכן משנת 2008, יש לראות כיום את ההתקשרויות ארוכות-הטווח עם מכוני הכושר כעסקה מתמשכת ובהתאם - רשאי בעל מנוי במכון כושר להודיע למכון הכושר בדרך שנקבעה בחוק על בטלות ההתקשרות עמו, כשההתקשרות תסתיים בתוך 3 ימי עסקים מיום שנמסרה הודעת הביטול (אלא אם קבע הצרכן מועד אחר לביטול העסקה).

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000542666&fid=821

ויודע מה, בלי קשר - אם היו אומרים לי שזה מה שכתוב בחוזה - ניחא.

אבל להגיד שזה בגלל ששילמתי להנהלה אחרת ? זו גניבה.

פורסם

ההסכם שלך הוא עם הספק מכון מרום שאני מניח כי הוא חברה בע"מ. אם כך הוא הדבר הרי שהעברת הבעלות אינה משנה את ההסכם שביניכם כיון שהחברה היא אותה חברה רק עם בעלי מניות חדשים או בלשונם " הנהלה חדשה "

זאת תוכל לראות לפי הקבלה על התשלום החודשי שאתה מקבל.

אם יש שוני ולא מדובר באותו גוף משפטי אז אתה לא חייב להמשיך לשלם לגוף החדש איתו אין לך הסכם בכלל.

כך שיהיה קצת קשה למכון להחזיק במקל משני קצותיו.

סביר כי נדובר באותו גוף ואז את עבודת השטח כבר עשית בהבאת הציטטה מן החוק.

מכתב רשום + אישור מסירה בו אתה מיידע אותם על הפסקת המנוי ואם זה לא עוזר תכיר לך ולהם את הדרך לבית המשפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...