Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

לפני 3 שנים ו3חודשים סיימתי את לימודי במכללה הטכנולוגית בכדור, סייימתי עם תעודת הנדסאי מכונות, רוב שכר הלימוד שולם ע"י חיל החימוש כחלק מתוכנית יעד. תוכנית אשרמחייבת אותי להישאר שנה בקבע בתום שירות החובה.

כרגע בחיל החימוש אין תקציב ואין תקנים לחיילים כמוני שלמדו בתוכנית יעד לכן לא משאירים אותם, לרוב החיילים שאני מכיר והתגייסו ביחד איתי ביטלו כבר אתה קבע, אצלי משום מה עדין לא ביטלו וזאת אחרי שרואיינתי ע"י כמה פלאפלים ראיון של חצי דקה והם אמרו שהקבע יבוטל ופתאום הקבע לא בוטל וזומנתי לראיון אצל מקחש"ר סביר להניח שהראיון יקח לא יותר מחמש דקות ובסופו של דבר הוא יגיד שהקבע מבוטל.

אז אני שואל למה כל הטירטורים האלה? בזמן האחרון היו אמורים להיות לי כמה ראיונות במקומות שונים נאמר לי שאני חייב להגיע אך בסופו של דבר הם בוטלו אחרי שלחצתי קצת.

ולמה לעזעזל מודיעים לי דבר כזה מהיום למחר? אני בטוח שביחידה מכירים את זה כבר משבוע שעבר.

עד מתי?

סליחה על החפירה והמשך ערב מקסים

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

כנראה שהם מתלבטים לגביך, ממש כמו באודישנים לכוכב נולד :p

ייתכן והקחש"ר דיבר עם המקחצ"ר שלשום באמצעות הטלצ"ר ולאור הנתונים שהשגת במבחנים הראשוניים בממש"ר הם החליטו להעמיד אותך לשנה קבע נוספת על בסיס שרצ"ר. בכל מקרה אם הם יחליטו בסוף להשאיר אותך שנת קבע אתה תמיד יכול לנסות את השיטות הקודמות בהם הקחש"ר ביטל לאלתר את המעח"ר.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כל יש להבין שני דברים:

1) מקחש"ר - מפקדת קצין החימוש ראשי

2) קחש"ר - קצין חימוש ראשי - קצין בדרגת תא"ל (חרבות)

אין מצב שקחש"ר ידבר איתך על דבר כזה, זה לא איזה ראיון או משהו דומה.

מזמנים אותך לתל השומר למפקדת קצין החימוש ראשי, שם ידברו איתך על הקבע וכל זה.

וחוצמזה, אל תתבאס, בחוץ החיים יותר טובים מבחינת עבודה, אולי חצי שנה של קבע זה טוב אבל לא יותר מזה.

Polo 2012

פורסם

מזמינים אותך לראיון בקשר לקבע שלך, כנראה מציעים לך, בכוח לא נראה לי שישאירו מישהו.

שירתתי שם ולא מכיר מישהו שהשאירו אותו בכוח, גם אם בכוח תעשה קצת בעיות וייעזבו אותך

פורסם

למדת עם איציק "אסחק" בכיתה?

אני הייתי מדריך ביעד עד לפני שנה ואני בוגר יעד, שחררו כמעט את כולנו משרות קבע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
שחררו כמעט את כולנו משרות קבע.

אז אולי asaftri לא נכלל בכמעט כולם?

אסף,

יכול להיות שישחררו אותך, אבל יכול להיות שהם גם צריכים מישהו בקבע והם מתכוונים אליך.

אל תפסול על הסף. לך לראיון, שמע מה אומרים, בקש לחשוב על זה מס' ימים.

צא מנקודת הנחה שהם יכולים "לכפות" עליך את שנת הקבע ולכן לפני שאומרים "לא" ומוצאים עצמך מאולץ, אולי כדאי להגיד "כן אבל" ובאבל לבקש הטבה כל שהיא שצריכה כמובן להיות ראלית ומעשית.

שנה קבע זה לא כזה נורא, זה אפילו מרפד קצת את הדרך לאזרחות שתבוא אח"כ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מי אמר שזה נורא,יש אנשים שזה מתאים להם מבחינת האופי ויש כאלו שלא(ראש והתנהלות של צבא).

יש גם לא מעט תפקידים איכותיים בקבע בתור נגדים ומצד שני יש תפקידים של צנצנות שלא כל אחד מסוגל לעשות(לא מבחינה פיזית,מבחינת הפעלת השכל).

הכל עניין סובייקטיבי לאדם.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי למה להיות איש קבע זה כזה נורא?

זה לא נורא, כל עוד מתייחסים לזה כ"לא נורא", במיוחד אם אתה לא סגור על לימודי תואר (ראשון) מיידית עם השחרור.

נכון שבאזרחות ניתן להרוויח יותר. מצד שני - ישנם דברים מאוד מעניינים שאתה יכול לעשות רק בצבא.

alfa 156 2.5.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי למה להיות איש קבע זה כזה נורא?

בוא נגיד שלא כל אחד רוצה לבלות חלק נכבד מיומו עם החומר האנושי שנמצא בקבע.

:roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

האחרון שניסה להחתים אותי קבע בתקופת הצבא היה קשל"ר, בראיון ישיר ככה שהכל אפשרי מבחינת שריפת זמן אצל הקצינים הבכירים.

תבוא, הוא ישאל למה הייתה צעדיף לא לחתום, ינסה לפזר קצת הבטחות וז תיפרדו כידידים.

*התקשרו עלי שוב לא מזמן, שאלו אם אני רוצה לחזור ולהיות נגד, שאלתי אם הם מלמים כבר משכורות אמיתיות...

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בזמנו קרה לי מקרה דומה, זימנו אותי לבסיס באמצע החפש"ש כדי להחתים אותי קבע.

עכשיו אני חושב שעשיתי טעות שלא חתמתי, אבל זה כבר סיפור אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למדת עם איציק "אסחק" בכיתה?

אני הייתי מדריך ביעד עד לפני שנה ואני בוגר יעד, שחררו כמעט את כולנו משרות קבע.

כן למדתי עם איציק באותה כיתה.

כמו שתיארתי לעצמי הראיון הזה היה סתמי מיותר ולא הייתי חייב להיות בו :evil:, גדוד קשר בצריפין ברמת פעילות ד' מחפש איש קבע WTF מה רוצים מהחיים שלי?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...