Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אנחנו מחפשים רכב שישמש כרכב שני - יש לנו שלושה ילדים (9, 6, 3) ויש לנו רכב משפחתי שיכול לסחוב את כולם. הרכב השני שאנחנו מחפשים ישמש בעיקר את אשתי לנסיעות לעבודה וחזרה (גרים באזור נתניה, עבודה בהרצליה), אבל יכול לשמש גם לנסיעות קצרות בתוך העיר לכולם. עדיפות גדולה לאוטו קטן.

חשבנו על איזור הסיריון, אבל אנחנו לא באמת מכירים. שנה יכולה להיות 2001-2005. עדיפות לאוטומט. תקציב כ-35K פחות או יותר. יש לנו כיסוי לביטוח ממקום העבודה כך שזה לא שיקול, אבל תחזוקה וצריכת דלק הם כן.

יש למישהו המלצות לדגם (עם הסברים) ובעיקר המלצות למקומות לקניה (טרייד מוביל וכד')?

תודה תודה,

משה

פורסם

צהריים טובים

פיאט פונטו ספייס דור שני 2004-2006

רכב מאוד מוצלח הדגם שאחרי מתיחת הפנים מזכיר קצת מקדימה את הפולו

צריכת דלק לפי איך שאחותי נוסעת על הרכב במשולב 1:16 (הרכב של אחותי)

רכב אמין וזול לתחזוקה גם במוסך מורשה.

נוחות סבירה, מרווח מאוד בקטגוריה שלו והכי חשוב בטיחותי

חסרונות:הרכב כמו כל דגמי פיאט סובל מבלאי מואץ

#חשוב לבדוק שקיים ספר טיפולים והשתמשו רק בניזול קירור פראפלו

כל נוזל קירור אחר יכול להרוס את הרכב, מאוד רגיש.

לגבי טרייד מוביל הם מתמחים בדגמי פיאט בעיקר

אבל באופן כללי לא ממליץ לקנות ממגרשים תמיד עדיף לקנות מאדם פרטי

פשוט צריך להיות ערני לבוא עם עוד זוג עיניים ואוזניים לבדוק את הרכב.

"דייהו להרגיש את הכביש מקרוב:)"

פורסם

תודה תודה!

באופן עקרוני, אני קצת חושש מהפונטו - קניתי חדשה בשנת 96 והיא דוממה לי אחרי יומים. בסוף מכרתי אחרי פחות משנה כי נמאס לי מהטיפולים (באחריות, אבל לוקח זמן) ומזה שהיא היתה חלשה (1200 או 1300, ידנית, אמור היה להספיק...)

בקשר למגרשים - אין לי זמן למשהו אחר, לצערי, אלא אם אמצא במקרה. הסבב של לראות, לבדוק, להתמקח וכו פשוט לוקח יותר מדי זמן, אני מודע לזה שאני בעצם מתפשר.

מאזדה לאנטיס טיפה'לה גדולה למה שאני צריך.

עוד המלצות? אשמח גם אם מישהו ישכנע אותי אחרת ממה שכתבתי פה, אני באמת לא מבין ברכב...

תודה שוב,

משה

פורסם

ערוך חיפוש על הפונטו ספייס, בפורום זה. אתה עשוי לקבל מידע רב ומגוון וכזה שאני חושב שכן ישנה לך את החשיבה.

בכל אופן הפונטו היא בהחלט אופצייה מצויינת ובתקציב הזה תוכל למצוא רכב די שמור משנתון מתקדם.

עוד אופצייה מעולה ומתאימה בהחלט, היא אחותה הקטנה: הפנדה. במחיר הזה תוכל למצוא פנדה משנת יצור 05-06, שתהייה חסכונית ביותר (1ל 18-17), ותתן לך תמורה מצויינת לכסף. בכל אופן לדעתי אין מה ללכת לכיוון הסיריון שנמכרת במחיר הרבה יותר גבוה, לשנתון נמוך יותר, ללא הצדקה אמיתית.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...