Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 10000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב שני למטרת נסיעות בית עבודה

יש לי פונטו ספיס 80 כ"ס אני צריך עוד אחד

אני גר בזרעית ומקום העבודה קריית שמונה

כך שזה גם עליות וגם סיבובים

חשוב חיסכון בדלק קלה לתחזוקה וכו' וכ'

תודה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מיצובישי סופר לנסר ידנית,חזקה חסכונית אמינה וזולה.

פורסם

אתה בטח צוחק נכון?,סופר לאנסר גם אמינה וגם חסכונית?מאיפה הבאת את זה?,האוטו הזה זה חתיכת פחנוע שסוחב דלק.בתקציב הזה הוא יוכל להביא רכב שיהיה ברמת חובב עוד כמה חודשים.לגבי רכב נסה לחפש ג'אסטי 1.2 במצב טוב,קשה למצוא אבל אם תמצא זכית.

התענוג שמוביל אותך

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אתה בטח צוחק נכון?,סופר לאנסר גם אמינה וגם חסכונית?מאיפה הבאת את זה?,האוטו הזה זה חתיכת פחנוע שסוחב דלק.בתקציב הזה הוא יוכל להביא רכב שיהיה ברמת חובב עוד כמה חודשים.לגבי רכב נסה לחפש ג'אסטי 1.2 במצב טוב,קשה למצוא אבל אם תמצא זכית.

האוטו לא הכי נוח,הוא לא ביקש רכב נוח או איכותי.

הסופר לנסר אוטו לא רע בכלל,לאח שלי יש אחת ידנית שנת 94,יש לו אותה כבר שנתיים,אפס תקלות,ממש רק טיפולים,הדבר היחידי שהיה לו זה לכלוך במערת הדלק K44 פתר את הבעיה,הוא עובד בעיר למטלה בחיפה והוא גר בכרמל קרוב לאינברסיטת חיפה,הוא עולה ויורד כל יום עם האוטו וצריכת הדלק היא 13 ק"מ לליטר,אתה מוזמן לבדוק זאת בעצמך,ותאמין לי,אני לא צוחק.

אולי לך היתה ג'אסטי או יש לך נסיון איתה,יפה,תציע,אך לא נראה לי היא חזקה,הבחור ביקש אוטו שיסחוב בעליות,הג'סטי עם מנוע ה1.2 שלה,לא נראה לי שהיא תוכל לממש את בקשתו של פותח השרשור.

פורסם

אולי הסופר לאנסר של אח שלך במצב טוב,אבל הרוב הם גרוטאות מעשנות עם ק"מ גבוה,ומנועים מרוסקים.קשה למצוא משהו טוב בשנתונים האלה.בתקציב הזה בכלל קשה,למצוא משהו שהוא לא גמור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, בטח שלא בתקציב כזה.

במקומך הייתי מחפש סופר-מיני קטנה וחסכונית, כשהדגש הוא על -

מנוע בנפח "סביר" (במילים אחרות, לא גרסאות ה1.0 או 1.1 למינהן אלא 1.3, 1.4 ליטר).

מצב מכני טוב.

זמינות מוסכים באזור המגורים שלך. בכל זאת, אתה לא גר בעיר גדולה עם שפע של מוסכים וחנויות חלפים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אולי הסופר לאנסר של אח שלך במצב טוב,אבל הרוב הם גרוטאות מעשנות עם ק"מ גבוה,ומנועים מרוסקים.קשה למצוא משהו טוב בשנתונים האלה.בתקציב הזה בכלל קשה,למצוא משהו שהוא לא גמור.

שכנעתה אותי.

במקום להוציא את הפירות הטובים מהארגז,אתה מעדיף לזרוק את כולם,:shock:,מקובל.

• תוכן חדש...