Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת את הניירת של הרכב ? (רשיון רכב - האם "מתאים" לבעלים ? אימתת עם תעודת זהות/רשיון נהיגה שהוא הבעלים ?).

גם לי זה נראה קצת מוזר.

כ"כ אם החלטת ללכת על הרכב, תאמר לו שמחיר מחירון זה על רכב במצב מושלם, עם הסטוריית טיפולים (ובחלקים "נורמליים" ולא סיניים) וכן טסט למס' חודשים. חודשיים עד לטסט מהווה עילה להוריד עוד קצת את המוכר, והוא דורש עוד מעל המחירון...

alfa 156 2.5.

פורסם

המחיר הוא לא הפרמטר החשוב, היסטורית הטיפולים היא הפרמטר החשוב.

מתי הוחלפה המכלולים הבאים: רצועת טימניג, מצבר, נוזל קירור, צמיגים? .

באיזה סוג שמן מנוע משתמשים? האם משתמשים בנוזל קירור מקורי?

אם הרכב טופל כהלכה המוכר יוכל להציג היסטוריה מסודרת. אם לא פשוט תוותר ותמשיך לחפש בסבלנות .

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

זה לא נשמע טוב.

כמו שכתב לך ד"ר סובארו "טופל על ידי בן משפחה ללא קבלות" זה יכול להיות נכון, אבל גם יכול להיות שהרכב הזה ראה בימיו רק מי ברז ושמן פלאפל.

בדיקה ראשונה ומהותית - האם במיכל העיבוי של מערכת הקירור יש נוזל כחול שמנוני (פאראפלו מקורי של פיאט) או לכל הפחות נוזל ירוק אטום (לא שקוף, כמו פרסטון למשל)? אם אין אז עזוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תודה לכם חברים,אני ינסה להוריד אותו במחיר

במידה ולא ירד כנראה אני יעבור לרכב הבא

אגב הטיפול שהוא עשה לרכב לאחרונה כלל : "טימינג,החלפת בולמים מאחורה,הופסת שמנים וכו' "

וזה הטיפול שהתכוונתי שאמרתי "שיפוץ"

לפי דעתכם בבדיקה שיעשו לרכב

במידה ויהיה משהו מוזר וכו'

הם יוכלו לשים לב ?

למשל ק"מ מזוייף או חלקים לא מקוריים וכו' ?

אגב המוכר עצמו הוא נער שסיים צבא...

אתה מתעקש לשים את כספר על קרן הצבי הא ??

טיפול על ידי מוסך חצר, אין קבלות, אין תיעוד שום כלום, הוא רוצה מעל מחירון ואתה עוד חושב על זה ?

איפה הרכב טופל לפני שהגיע למר בחור שמטפל בחצר הבית ??

אין קבלות + תיעוד מהידים הקודמות ?

מסריח חבל"ז.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה שיותר מצחיק שהוא עשה טיימינג ב 70 אלף ק"מ. לא עושים לרכבים האלה ב 100 אלף?

ונניח שהוא רוצה להקדים את השעון, אז מקדימים ב 5-10K ולא בשלושים! זה מהווה נתון מחשיד ביותר. ואת זמן החזקת הרכב של כל יד אין בעיה לבדוק אם יש רשיונות רכב.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
מה שיותר מצחיק שהוא עשה טיימינג ב 70 אלף ק"מ. לא עושים לרכבים האלה ב 100 אלף?

ונניח שהוא רוצה להקדים את השעון, אז מקדימים ב 5-10K ולא בשלושים! זה מהווה נתון מחשיד ביותר. ואת זמן החזקת הרכב של כל יד אין בעיה לבדוק אם יש רשיונות רכב.

דוקא לא.

תתפלא.

טיימינג עושים כל 60k או 3 שנים, הקודם מביניהם. יש כאלה שמושכים עם זה קצת.

במנועי 8v לא יגרם נזק במקרה של קרע, אבל במנועי 16v יגרם נזק וודאי לראש מנוע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הרכב של אמך לא טופל רק במורשה, אבל הוא בטח טופל במוסך מסודר, עם קבלות, רישום קילומטראז', והרכב היה יד ראשונה..

כאן יש לך יד רביעית, וחוץ מסיפורי המוכר אין לך תיעוד של הנעשה, מתי נעשה, ובאיזה קילומטראז'. לכן אי אפשר לדעת, מה אמיתי ומה לא.

אני לא עוסק בחישוב הסיכויים, אם יש לך חרטות לגבי העניין, תיקח את הרכב לבדיקה (אפשר במוסך שמכיר את הדגם, ולא במכון בדיקות),

כדי לקבל מושג על מצבו המכאני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...