Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי G37 מול אלפא 159- חוץ מהנושא של המנוע בכל השאר האלפא רמה אחרת אחיזה,התנהגות, תקשורת מההגה, נוחות, עיצוב וכו' לכן גם ה159 עדיין שומרת על מקומה בחניה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי G37 מול אלפא 159- חוץ מהנושא של המנוע בכל השאר האלפא רמה אחרת אחיזה,התנהגות, תקשורת מההגה, נוחות, עיצוב וכו' לכן גם ה159 עדיין שומרת על מקומה בחניה.

לא מסכים איתך, האמת. נכון, האחיזה של האלפא טובה יותר, אבל בהתנהגות הכביש דווקא ל-EX יש יתרון ביכולת השעשוע של הנהג - הוא מתנהג הרבה יותר קרוב ל-G37 מאשר ל-SUV, כך שיש נטייה ברורה להיגוי יתר תחת עומס. תקשורת מההגה - גם כאן הוא מפתיע לטובה, כאשר ההגה גם מדויק מאוד לרכב מהסוג הזה. הבעיה בו, לטעמי, היא במשקל - ודווקא בכיוון מפתיע - הוא כבד מדי. הוא גם סובל מלוחמת הגה מרגיזה תחת עומס וזה עלול לעייף.

נוחות - ברור שהאלפא, אבל זה לא "הנאה מנהיגה" מבחינתי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש אני בעבר גם התלבטתי להחליף את ה- X5 שלי ל- FX50S אבל בסוף ויתרתי.

אגב שתדע שמבחינת כוח מנוע באודי Q5 לא חסר כוח, והוא מאוד מהיר אבל האינפינטי מאוד יפה לטעמי.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

ניב, אתה משאיר אותי בסקרנות אם אפשר לשמוע ממך התרשמות ראשונית מהרכב ותמונות כמובן... :twisted:  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

טוב. יצא לי לעשות אתמול סיבוב של כמה מאות ק"מ על ה- G37 שחולקת עם ה- EX את רוב המכלולים, בלי נציג של החברה. כמה הערות:

1. המנוע 3.7 ליטר הזה הוא מפלצת מהגיהנום. כמאמר חז"ל - No replacement for displacement. עם זאת - לדעתי היו צריכים להשקיע יותר בבלמים ובגיר שלא מחמיאים לו ולא מאפשרים לנצל את כל מה שהוא יכול לתת.

2. נתוני היצרן על המהירות הסופית נראים די מדויקים :twisted:

3. ולבעלים המאושר - צור כבר מעכשיו קשר עם עו"ד תנועה טוב. אתה תזדקק לו.

4. התמורה הכי טובה לכסף על הכביש היום, אוכלת בלי מלח גם מתחרות שעולות כמעט פי 2 ממנה שמגיעות מגרמניה. מברוק ותתחדש :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לשניהם אותו קוד מנוע וקג"מ מירבי זהה, ב- Z ההספק גבוה יותר בכמה אחוזים (328 לעומת 350), אני מניח שהם מאפשרים סל"ד יותר גבוה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
1. המנוע 3.7 ליטר הזה הוא מפלצת מהגיהנום. כמאמר חז"ל - No replacement for displacement. :)

הייתי במו"מ ממושך למדי עם אנשי אינפיניטי, מו"מ שככל הנראה כבר לא יבשיל לעסקה.

במסגרת הזו, קיבלתי את ה- G37 קופה לשתי נסיעות מבחן.

הראשונה הדהימה אותי, הבדלי העצמה בין הרכב שלי ("רק" 208 כ"ס) לבין הבהמה הזו פשוט אדירים, התאוצה הייתה מסמרת שיער וגרמה לי לזיעה קרה...

בנסיעה השנייה כבר הייתי מוכן יותר, פתאום הרכב היה מהיר (מאוד) אבל כבר לא מפחיד, פתאום התחיל השטן הקטן ללחוש לי שאולי גם ברכב הזה אני אעבור שוב את המסלול הידוע - התלהבות מהכוח - הכוח הופך להרגל - תחושה של תת כוח - חיפוש רכב חזק יותר... :evil:

פורסם
פתאום התחיל השטן הקטן ללחוש לי שאולי גם ברכב הזה אני אעבור שוב את המסלול הידוע - התלהבות מהכוח - הכוח הופך להרגל - תחושה של תת כוח - חיפוש רכב חזק יותר... :evil:

בכל רכב זה יקרה לך, תמיד מתרגלים לכוח ושואפים ליותר ...

פורסם

נו ניב, אז מה עם תמונות?

בנסיעה השנייה כבר הייתי מוכן יותר, פתאום הרכב היה מהיר (מאוד) אבל כבר לא מפחיד, פתאום התחיל השטן הקטן ללחוש לי שאולי גם ברכב הזה אני אעבור שוב את המסלול הידוע - התלהבות מהכוח - הכוח הופך להרגל - תחושה של תת כוח - חיפוש רכב חזק יותר... :evil:

כן, אבל מה המדרגה הבאה? m3 rs4 c63? והן עולות פי 2 ויותר. ה-G37 מבחינת הספק עומדת עם ה-335 וה-S4 ועולה 200K פחות, היא פשוט מציאה.

פורסם

במצטבר נהגתי על ה- G37 קופה מעל ל- 500 ק"מ בשתי פעמים נפרדות, דבר שאיפשר לי לעכל את החוויה ולהפנים אותה.

המכונה מדהימה, במיוחד בגירסת ה- S וההבדלים בינה לבין הקופה ה"רגילה" מורגשים מאוד.

הקטע שהדהים אותי הוא המהירות שבה התרגלתי לתוספת הכוח, לקראת סוף הנסיעה השנייה כבר הרגשתי ממש "בסדר" בזמן לחיצות עמוקות על דוושת הגז של הבהמה, דבר שהביא אותי להרהור הזה.

שלא תבינו, גם ה- IS שלי איננה איטית ועל הכביש סביבי קשה למצוא חזקות ממנה, למרות שהן ישנן. הנקודה היא שכשמתרגלים לרמת הכוח זה הופך להיות רף הסטנדרט שממנו צריך לעלות.

את ההבנה כמה הרכב חזק מקבלים כשנוהגים על 1.6 סטנדרטית, פתאום דברים שהפכו להיות מובנים מאליהם אינם אפשריים יותר.

פורסם

לגבי ההתרגלות לכח אני מבין אותך אבל מכיוון שונה.

אחרי שירדתי מאופנוע כביש \ ספורט אחרי נהיגה של כמה שנים.

כל רכב שנכנסתי אליו פשוט הרגיש לי חלש.

החל מהתאוצות וכלה בזמינות הכח גם במהירויות סופיות.

והדבר הכי ברור היה גם כשנהגתי ב SUBARU GT [כשהיא הייתה עוד חדשה ב2001] ואז נפל לי האסימון,

כשמתרגלים למשהו הכל משתנה [גם לרעה].

היום אני נוהג על מגאן II וגם לפלגמטיות שלה התרגלתי. :-(

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...