Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב [לבן ] אני [לבן ] אספור [לבן ] עד [לבן ] שלוש [לבן ] ואתה [לבן ] תגיד [לבן ] על [לבן ] איזה [לבן ] צבע [לבן ] חשבת [לבן ]

אחד [לבן ]

שתיים [לבן ]

שלוש [לבן ]

נכון חשבת על אדום :shock:

אהבתי!

ולעיניין-באמת הלבן מחמיא מאוד לרכב הזה.

כדאי לחכות קצת ולקחת את הלבן.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אפשר להזמין שירוקו בכל צבע שהוא לא אדום?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב אני עובר פה כבר 5 דקות על תמונות של הרכב בצבעים כאלה ואחרים לדוגמה: שחור/לבן/ירוק/כחול/אדום

ואני חייב לציין שהאוטו הזה פשוט נועד להיות מיוצר בלבן נקודה !

פורסם

בהתחלה הייתי בטוח שהלבנה יותר יפה, אחרי שראיתי לבנה ליד שחורה, הגעתי למסקנה ששתיהן מדהימות.

untitled.JPG untitled2.JPG

פורסם

השחורה מדהימה, הבעיה היחידה עם שחור שזה מעלים לך דברים, כל הכונסים המיוחדים האלה שיש מקדימה נבלעים עם השחור משום שגם הם שחורים, לעומת זאת בצבע אחר נוצרת ניגודיות שמוסיפה המון!

פורסם
איך אפשר להזמין שירוקו בכל צבע שהוא לא אדום?

אדום לא מבליט מספיק את הפנסים שלה מאחור.

שחור בולע מדי את הקווים של הרכב (חוץ מזה גם שירוקו וגם צבע שחור = מתכון לצרות).

לבן יכול להתאים בול (בתנאי שלא יגיע עם פסים שחורים בדלת), אבל גם כסוף או כל צבע בהיר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בדיוק עכשיו יצא לי ללכת ברגל ליד אחת כסופה. צר לי שאני חופר אבל הייתי צריך להעיף עוד מבט כדי להיות בטוח שזאת שירוקו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בהתחלה הייתי בטוח שהלבנה יותר יפה, אחרי שראיתי לבנה ליד שחורה, הגעתי למסקנה ששתיהן מדהימות.

[ATTACH]198916[/ATTACH] [ATTACH]198917[/ATTACH]

אתה יכול לראות בתמונות למה לרכב הרבה יותר יפה לבן מאשר שחור.

איפה הגריל שחור? איפה הכונסים השחורים? השחור בולע את הגימורים.

הרכב הכי יפה בלבד, ולעזעזל היחודיות :)

פורסם

[ATTACH]198916[/ATTACH] [ATTACH]198917[/ATTACH]

להבא רצוי לתת קרדיט לצלם.

במקרה הזה, אני.

פורסם

אתמול בסינימה סיטי ליד הרצליה ראיתי בחנייה שירוקו לבנה, פשוט מדהימה, זאת מהמכוניות היחידות לדעתי שהלבן יפה עליה (יותר משחור!)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתמול ראיתי בהרצליה פיתוח שירוקו כסופה וסוף סוף הבנתי על מה כולם מדברים,

הרכב נראה כל כך אנמי שהעפתי מבט בפעם השנייה כדי לראות שלא התבלבתי עם גולף רגילה מקדימה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אם אתה מאזור חיפה כנס לסוכנות פולקסווגן שם,יש שירוקו כסופה.

דעה אישית? הכסוף מאוד מאוד אנמי,לא בולט בכלל לעניין. אם אתה מחפש שלא ישימו לב אליך בכביש(טוב שישימו טיפה פחות לב) תבחר באפור.

יצא לי לראות שירוקו בצבעים שחור(ממש לא אהבתי),כחול,ירוק,אדום,לבן.

הכחול והירוק ממש מיוחדים,אבל בארץ שלנו? אם אתה לא חונה בחניה פרטית באופן קבוע אתה תמצא מהר מאוד מזכרות על הצבע.

הדעה האישית שלי היא שהכי מחמיא לה לבן,אל תתפשר אם זה הצבע שאהבת,לחכות עוד חודשיים לא יהיה כזה נורא כמו שאתה חושב ויש מצבים שמישהו מבטל\המשלוח מקדים.

בן(שעוד שבועיים הלבנה שלו מגיעה אחרי חודשיים של המתנה).

Got To love It

פורסם

יצא לי לראות שירוקו בלבן כסף וכחול, כמה שאני שונא לבן וזה נראה כמו מונית או ליסינג השירוקו נועדה להיות לבנה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...