Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חסכתי כסף ואני רוצה לקנות מכונית משומשת. חשבתי על זה ואני חושב שאני רוצה סיוויק 95...

מכיוון שלצערי אין לי מישהו קרוב שמבין במה צריך ומה לשאול ומה לדעת =/ אני פונה אליכם

אני ממש צריך לדעת מאפס כי זו המכונית הראשונה שלי ושל המשפחה בכלל.

מה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר מכונית?

הבנתי שעכשיו בודקים באתרים של יד 2 וכאלה, אם בחרתי מכונית, מה אני עושה?

ממש איך שבחרתי צריך להתקשר לבעלים? מה אני צריך לשאול אותו בטלפון?

יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעבור עם ביטוח לאומי/משרד התחבורה? (או איזשהו גוף רשמי אחר?) ואם כן, באיזה שלב צריך לדאוג לפרוצדורה הזאת?

הבנתי שצריך לבדוק הרבה מכוניות לפני שאני בוחר את האחת שלי, כמה מכוניות לדעתכם אני צריך לעבור? ואיזה מהן לבדוק פיזית ואיזה לבדוק רק בטלפון? אם בכלל

מה אני צריך לשאול אותו כשאני פוגש אותו? איך אני בודק את המכונית? איך אני יודע שהוא לא משקר לי בכל מני נושאים? יש עוד דברים שאני צריך לבדוק מול הבעלים חוץ מפיזית את המכונית כמו מסמכים כלשהם?

במידה ופגשתי את הבן אדם והמכונית שרציתי והיא מצאה חן בעיניי, מה עושים מכאן??

הבנתי שהבחירה של המכונית גם תלויה במועד הטסט, מה זאת אומרת?

וואו כל כך הרבה שאלות, זה ממש תהליך....

אני מקווה שתוכלו לענות לי על כולן, אין לי אפילו ידע בסיסי בקניית מכונית לצערי...

תודה רבה לעונים!

:)

אבי

פורסם

שלום אבי,

אני מניח שחלק ניכר משאלותיך יקבלו מענה לאחר קריאה בקישור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260104

בהצלחה!

• תוכן חדש...