Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר עכשיו את הפיאט פונטו ספייס2001 שלי בגלל שאני מרגיש שהיא אוטו "צעצוע" הפח ,המושבים ,ההגה הכול מרגיש לי פשוט .

אני מוכן להשקיע עד 45K-40K לאוטו חדש שיראה מרשים ,מנוע מ1600 ומעלה שייהיה אוטו לצעירים לא גדול(משפחתי).

שעלויות החלקים,הדלק,ההוצאות השנתיות ייהיו נמוכות ככול שאפשר בהתאם שתייהיה חווית נהיגה טובה.

חשוב לציין - אני מחפש אוטו אוטומט בלבד.

אני רוצה את עזרתכם במציאת המכונית המתאימה בשבילי:

בהתחלה חשבתי על גולף אבל לפי סיפורים מחברים היא לא זולה משום בחינה...

יש לי כמה כיוונים והם:

האודי A3 נפח מנוע 1600 שנת 2001 אוטומטית.

מציבושי קולט 2003 מנוע 1600 .

סיאט איביזה ספורט שנת 2004 5 דלתות דגם SIGNO .

פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2004 מנוע 1600.

אלה המכוניות שאני חושב שמתאימות לי אם אתם חושבים על מכוניות אחרות שיכולות להתאים לדרישה שלי אודה לכם.

אני רוצה לשמוע חוות דעת על המכוניות הנ"ל ואילו מבינהם הכי מתאים מבחינת מה שתיארתי להעיל.

תודה רבה,ליאור.

פורסם

אם אתה מעוניין בחוויות נהיגה אבל מעוניין להישאר בתחום ה"שפוי", אני הייתי הולך לכיוון של אלפא 147 משנתון 01-02.

ישנם שלושה דגמים אפשריים:

1.6 105 כ"ס

1.6 120 כ"ס

2.0 150 כ"ס

גם יפה וגם אופה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לי כמה כיוונים והם:

האודי A3 נפח מנוע 1600 שנת 2001 אוטומטית.

מציבושי קולט 2003 מנוע 1600 .

סיאט איביזה ספורט שנת 2004 5 דלתות דגם SIGNO .

פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2004 מנוע 1600.

אף אחת המכוניות שציינת פה לא ספורטיבית:roll:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...