Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי קנתה I30 מהסוכנות ולפני כמה ימים רק היא יצאה מהסוכנות .

היום מוקדם בבוקר היא ניסתה לצאת מהחניה והכל היה מפוצץ ובגלל שהיא (אישה) ואין לה עדיין שליטה טובה על הרכב אז היא ליטפה את המדרכה מצד שמאל של הרכב .

יש מכת פח בפס התחתון מתחת לדלת האחורית וזה דיי עמוק ולפני שיהיה נזק יותר גדול (חלודה והתפשטות) אני רוצה לגשת לפחחות שיסדרו את זה

מה שאני מבקש זה מוסך פחחות מומלץ באזור המרכז שיעשה מחיר טוב כי אין לנו עכשיו מיליונים להשקיע

ולמי שסקרן איך זה יצא רק במכה קטנה ולא לכל אורך הפח , אז אמא שלי עצרה והביאה אותי , אז הרמתי את האוטו ואז שברתי את המדרכה עם פטיש כי אחרת לא היה אפשרי לצאת הלא אם להמשיך את השריטה .

תודה ובברכת חג שמח .

פורסם
שברתי את המדרכה עם פטיש.

לא ממש הצלחתי להבין מה הצליחה שבירת המדרכה לעזור פה. המדרכה אמורה להיות יותר נמוכה מהרכב, איך זה הגיע למצב כזה?

פורסם
אמא שלי קנתה I30 מהסוכנות ולפני כמה ימים רק היא יצאה מהסוכנות .

היום מוקדם בבוקר היא ניסתה לצאת מהחניה והכל היה מפוצץ ובגלל שהיא (אישה) ואין לה עדיין שליטה טובה על הרכב אז היא ליטפה את המדרכה מצד שמאל של הרכב .

יש מכת פח בפס התחתון מתחת לדלת האחורית וזה דיי עמוק ולפני שיהיה נזק יותר גדול (חלודה והתפשטות) אני רוצה לגשת לפחחות שיסדרו את זה

מה שאני מבקש זה מוסך פחחות מומלץ באזור המרכז שיעשה מחיר טוב כי אין לנו עכשיו מיליונים להשקיע

ולמי שסקרן איך זה יצא רק במכה קטנה ולא לכל אורך הפח , אז אמא שלי עצרה והביאה אותי , אז הרמתי את האוטו ואז שברתי את המדרכה עם פטיש כי אחרת לא היה אפשרי לצאת הלא אם להמשיך את השריטה .

תודה ובברכת חג שמח .

מה היה מפוצץ? ואני בטוח שאם אימא שלך לקחה את האוטו אז בטוח שמדובר באישה.

Polo 2012

פורסם

זאת הייתה מדרכה צידית כזאת ואמא שלי נתקעה בה עם הצד אז הרמתי את הרכב ושברתי אותה על מנת לצאת אחורה בחזרה ללא שריטה נוספת .

החנייה הייתה מלאה ואחד בפניה בשביל לצאת מהחניה חנה שם ולא היה באמת מקום לצאת .

אני אצלם ויעלה יותר מאוחר .

פורסם

תזהר שהעירייה לא תתבע אותך על נזק לרכוש ציבורי ! "שברתי את המדרכה" :)

תיגש למוסך הירוק, בבעלות אמיר (נמצא ברח' גיסין בפ"ת)

הוא עושה מחיר טוב ועבודה עוד יותר טובה.

בברכה,

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

חג שמח!

shlomub העלה נקודה יפה...המדרכה צריכה להיות יותר נמוכה מהאוטו!

חביבי...לא בישראל!

יש המון מקומות חנייה חדשים שזה באמת ככה (כשהם חדשים) אבל אחרי שנה מתחילים לראות את ההשקעה האמיתית של הקבלן בהידוק הקרקע לפני הנחת האספלט.

סף המדרכה יציב ואיתן לעומת האספלט שפועל לפי חוקי ניוטון ושואף אל מרכז כדור הארץ.

איך אומרים...זה מה יש!

יום טוב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• תוכן חדש...