Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף סאב קיקר 400W RMS ?

או MTX 250W RMS ?

שניהם בתיבה המקורית ...

אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהסאבים האלה ממישהו שכבר יש לו כזה ...

פורסם

דבר ראשון עם מה אתה הולך להגביר את הסאב? מה שאר רכיבי המערכת שלך זה יעזור לבחירה מאוד,ושוב מה אתה אוהב לשמוע איזה סגנונות מוזיקה? פתוח ליד 2,מה התקציב?

ג'ינו.

פורסם

כרגע יש לי מגבר 4 ערוצים 1200W משהו פשוט שיושבים עליו רמקולים של KENWOOD 6X9 400W + סאב של פיוניר 1200 .. באוטו יש לי עוד זוג רמקולים נוסף מאחורה של 150W אני חושב וגם מיקדימה יש רמקולים יחסית טובים שמוגברים ע'י הרדיו דיסק

מה שאני רוצה לקנות עכשיו זה מונובלוק 1000W וסאב של הקיקר או הMTX + רדיו דיסק של פיוניר dehp4000ub ואולי גם קומפוננטים לקדימה . שישבו על המגבר הישן במקום הסאב ...

פורסם

תקן אותי אם הבנתי לא נכון,אתה מחפש פשו מגבר בשביל הסאב אחד משני אלו ולקומפוננט,אוקיי.

אם אתה מחפש רעש ועוצמה הקיקר הוא התשובה והMTX הוא איפה שהוא באמצע,לא הייתי ממליץ על הקיקר מכיוון

שהוא דורש מונו רציני שיתם כמה שיותר קרוב ל 400RMS כי הוא לא ממש נציל 86DB (מה שידרוש תקציב בריא).

אבל שוב לא נתת תקציב מסוים והאם אתה פתוח ליד שניה?

ג'ינו.

פורסם
תקן אותי אם הבנתי לא נכון,אתה מחפש פשו מגבר בשביל הסאב אחד משני אלו ולקומפוננט,אוקיי.

אם אתה מחפש רעש ועוצמה הקיקר הוא התשובה והMTX הוא איפה שהוא באמצע,לא הייתי ממליץ על הקיקר מכיוון

שהוא דורש מונו רציני שיתם כמה שיותר קרוב ל 400RMS כי הוא לא ממש נציל 86DB (מה שידרוש תקציב בריא).

אבל שוב לא נתת תקציב מסוים והאם אתה פתוח ליד שניה?

ג'ינו.

לא אחי הקומפוננט ישבו על המגבר הקיים

אני רוצה להביא מונובלוק 1000W אני כבר יודע מה אני הולך להביא ואני רק מתלבט בין שני הסאבים האלה

המחיר של הקיקר עם תיבה מקורית הוא 800

והMTX 600 אם אני לא טועה רציתי לדעת מה עדיף לקחת

פורסם

לא ידוע למה אתה סגור אל שתיהם דווקא,הקיקר חיה רע לעומת הMTX אבל אתה צריך מגבר מונו בריא ביות שיתן לו כמה שיתר קרוב ל400 כי הוא לא נציל ממש אז תחחליט מה אתה עושה.

ג'ינו.

פורסם
לא ידוע למה אתה סגור אל שתיהם דווקא,הקיקר חיה רע לעומת הMTX אבל אתה צריך מגבר מונו בריא ביות שיתן לו כמה שיתר קרוב ל400 כי הוא לא נציל ממש אז תחחליט מה אתה עושה.

ג'ינו.

זה מה שהמליצו לי

יש לך הצעה יותר טובה בטווח מחירים הזה של ה 600-800 ?

פורסם

כדי לעזור לך ברצינות צריך מידע נוסף

כתבתה שאתה "יודע איזה מגבר מונובלוק" אתה רוצה להביא

אז אולי תתן את הדגם המדוייק של המונובלוק ונוכל לעזור ברצינות.

פורסם

אם יש לך הגברה טובה, אני חושב שp3 יהיה האופציה הכי טובה בתקציב שלך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי אתה שם למעלה,לאחרוה שמעתי את הסאונדסטרים 'T5 12 500RMS הייתי אישית מוסיף אותו לאותו קו ההמלצה על הP3 אהבתי את השמיעה שלו יותר חמה ונעימה לאוזן מהP3 האגרסיבי.

פורסם

:oops: כניראה האוזן שלי מחשיבה אותו כבר כ500RMS:roll: איי איי BTL שלי...

שמעתי אותו חבר שלי אמר לי 500 וזה הדגם הכחול באמצע אני חושב,בקיצור רד מיזה נפלה בחיכי טעות מבקשה סליחה מקרב לב.

• תוכן חדש...