Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פורד פיאסטה 230 אלף .

לא מזמן ביצעתי טיפול 10אלף שכלל החלפת לאגרים אחורים שני צמיגים של גוד יאר, פילטר אוויר שמן איכותי של Xado פילטר שמן מקורי .

כבר כמה זמן אני מרגיש שהרכב בירידה במקום לצבור מהירות הרכב לא זורם עם הירידה והמהירות יורדת טיפה רק שאני נותן גז הרכב נוסע מהר !

יש לציין כי מאז החלפת השמן הרכב עובד יותר טוב לפי הרגשה שלי המנוע שקט יותר ונותן יותר כוח

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה לכולם ! עוד משהו קטן בזמן סיבוב יש רעש של בציריה אבל החלפתי אותה לא מזמן .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

כל רכב בירידה עוצר מעט בגלל תיבת ההילוכים שמאיטה את הרכב בלי גז ובקשר לציריה יתכן שלא חיזקו אותה מספיק אז תבדוק את זה אצל מי שהחלפת אותה.

פורסם

לא חושב שזו בעיה,ככה הוא בנוי,תיבת ההילוכים בולמת את הרכב בשביל שלא תצטרך לתת הרבה ברקסים שכתוצאה מכך יהרסו הברקסים מהר יותר והרכב יצרוך יותר דלק.

פורסם

זכור לי כי לפני הבעיה הרכב זרם בכל ירידה והרכב אף האיץ

אני יחכה לעוד אנשים שיגיבו

פורסם

באיזו תיבת הילוכים מדובר? האם הבלמים נבדקו בזמן האחרון, ייתכן שהם מעט תפוסים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

להרים את האוטו על ג'ק, לשים ניוטרל ולבדוק אם יש התנגדות.

או לחילופין, להגיע למוסך הקרוב ביותר ולבקש שיבדקו אם הברקסים תפוסים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בירידה מה קורה שאתה שם ניוטרל ? הוא גם מאיט , או שהמהירות עולה ?

אם זה מאיט גם במצב ניוטרל , סביר להניח שהבעיה היא במערכת הבלמים .

אם לא , יכול להיות שהבעיה במערכת הזרקת הדלק.

HONDA CIVIC LS

פורסם

איך הבעיה יכולה להיות למערכת הדלק?

מחר אני יבצע נסיעה ויבדוק

עם אני שם על ניטרל והרכב לא עושה בעיה של התנגדות אז מה הבעיה ?

• תוכן חדש...