Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה alfa 33 1.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש וצעיר בן 17.אני מעוניין לקנות alfa 33 1.7 כי אין לי הרבה תקציב וזה אוטו נשמע לי די חזק(תגידו אתם איך הוא)

אבא שלי אומר שזה קשה להחזיק כזה אוטו. מה אתם אומרים? הוא אמין? אוטו כייפי?

הכי חשוב לי שלא ישבר כל חודש למה אין לי הרבה כסף כל חודש לתקן.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לי תקציב אבל חבל לי לבזבז הרבה כסף כי זה יהיה רכב לשנה וחצי ככה(בגלל גיוס) ואני מת על ספורט מוטורי.אני רוצה אוטו חזק שיעלה לי חיוך על הפנים :) הנסיעות זה בעיר בבוקר עד צהריים ובערב זה נסיע מחוץ לעיר.אני רוצה גם ללמוד לסוע על מסלול בגלל זה אני רוצה אוטו חזק.

מקומות באוטו לא משנה.תמליצו לי על איזה אוטו שעולה נחמד נגיד עד 20 אלף (שנה לא משנה) שיהיה די אמין ודי חזק.

ומה בעיה אם 33 שזה לא מתאים לי? אתה יכול לפרט מה צריך בשביל להחזיק כזה רכב. תודה

פורסם

רוב ה33 קרועות ע"י צעירים שמחפשים כמוך ספורטיביות, גם צריכת הדלק גבוהה והרכב בכללי סובל מחוסר מוניטין אמינות ולדעתי אחרי כמה צעירים מין הסתם זה יהיה צודק.

מירוצים אין עדיין בארץ ועם יש הם לא חוקיים, דרך אגב איך אתה קופץ ישר לספורט מוטורי עם אפס ניסיון בכביש ואפילו בלי קורס נהיגה מתקדמת, מה בורכת מלידה?

יש פה התנגשות, התקציב נמוך לרכב חדש, רכב "ספורט" ישן כנראה שעבר בדרך כמה צעירים שקרעו אותו, וגם עם לא הוא בכל זאת ישן יותר מרכב סטנדרטי באותו מחיר, מה שיעיד על בלאי טבעי של השנים שאין לברוח ממנו וגם החלקים והביטוחים לספורטיביות יקר יותר.

עם אתה באמת מעוניין ברכב ספורטיבי בתקציב תקנה 205 gti או קליאו rsi למרות שרובם חרושות ואחת נורמלית נמכרת ב30+, רכב כזה יגרוף הוצאות גדולות על יישור קו ודלק.

או שתקנה רכב עממי יותר שנראה ספורטיבי כמו מיצובישי קולט או מגאן קופה 1.6

פורסם
רוב ה33 קרועות ע"י צעירים שמחפשים כמוך ספורטיביות, גם צריכת הדלק גבוהה והרכב בכללי סובל מחוסר מוניטין אמינות ולדעתי אחרי כמה צעירים מין הסתם זה יהיה צודק.

מירוצים אין עדיין בארץ ועם יש הם לא חוקיים, דרך אגב איך אתה קופץ ישר לספורט מוטורי עם אפס ניסיון בכביש ואפילו בלי קורס נהיגה מתקדמת, מה בורכת מלידה?

יש פה התנגשות, התקציב נמוך לרכב חדש, רכב "ספורט" ישן כנראה שעבר בדרך כמה צעירים שקרעו אותו, וגם עם לא הוא בכל זאת ישן יותר מרכב סטנדרטי באותו מחיר, מה שיעיד על בלאי טבעי של השנים שאין לברוח ממנו וגם החלקים והביטוחים לספורטיביות יקר יותר.

עם אתה באמת מעוניין ברכב ספורטיבי בתקציב תקנה 205 gti או קליאו rsi למרות שרובם חרושות ואחת נורמלית נמכרת ב30+, רכב כזה יגרוף הוצאות גדולות על יישור קו ודלק.

או שתקנה רכב עממי יותר שנראה ספורטיבי כמו מיצובישי קולט או מגאן קופה 1.6

לקליאו rsi אין הרבה בעיות אמינות?

פורסם

לא מניסיון, אבל לצרפתיות בכללי אין שם של רכב אמין על אף שבגיר ידני הם די אמינות, בrsi יש בעיה של נזילות בסאנרוף.

בגדול רכב ספורטיבי יותר יעלה יותר במוסך ובתחנת דלק.

אני מציע לך לקנות רכב סטנדרטי ידני בתקציב הזה, פולו 16v 100 כ"ס 1.4 תיכנס בתקציב. אוטו יפה עם הרבה פוזה וגם מאוד חזק ויחסית חסכוני. לא ידע לגבי טיפולים ומחירים אבל הרכב יחסית אמין יש כמה כאלה מסתובבות אצלי בשכונה אצל חברים ואני לא שומע תלונות על האמינות.

פורסם

לגבי האלפא 33 מניסיון עם אחת תילתן(1.7 16V) שותה דלק, חלקים יקרים ויחסית נדירים .

רובן עם ידיים גבוהות וכמו שאמרו לפני רכב שעבר ידיים צעירות(בד"כ הזנחה או לרוב תאונות)

לא תמצא אחת שמורה בחיים! ואם כן אז במחיר לא שפוי .

מצד שני הרכב הזה מפצה בחווית נהיגה ותענוג צרוף! וצליל מנוע שאין שני לו!

תעשה את השיקולים שלך, אני הייתי ממליץ בכל אופן לקנות רכב משנתון גבוה ושמור

ולא לחפש להתפרע עם רכב ישן ועם בעיות ילדות אופייניות .

אם אתה עדין מתעקש תחפש 306 או zx שעדין קיימות בשוק במחירים שפויים ושמורות.

• תוכן חדש...