Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מבקשת יעוץ ברכישת רכב שיש לו מקום ל3 כסאות בטיחות מאחורה (כסא תינוק ו2 בוסטרים) רוב הנסיעות שלי בתוך העיר אז שלא יחנוק אותי בדלק, שנת 2007-8 עד 100,000 ש"ח

הצעות??

תודה

פורסם
שלום רב,

אני מבקשת יעוץ ברכישת רכב שיש לו מקום ל3 כסאות בטיחות מאחורה (כסא תינוק ו2 בוסטרים) רוב הנסיעות שלי בתוך העיר אז שלא יחנוק אותי בדלק, שנת 2007-8 עד 100,000 ש"ח

הצעות??

תודה

לדעתי את מנסה לתפוס את החבל בשני קצותיו. את רוצה רכב חסכוני לנסיעות עירוניות אבל גם מקום לשלושה זעטוטים עם כל הלוגיסטיקה המתבקשת...

בתקציב של עד 100K את יכולה למצוא הזדמנות בחברת השכרה שמוכרת מכוניות חדשות כיד שניה. יש לך את האחריות וכו' וגם את האיזופיקס שזה התקן בטוח ותיקני לחיבור בוסטרים לרכב בקליק אחד.רוב הרכבים החדשים מאפשרים גם לנטרל את כרית האויר הימנית ללא ביקור במוסך (ברכב שלי, לנסר מהדור החדש זה בעזרת סיבוב המפתח של ברכב בסוויץ החבוי בתא הכפפות ואני מניח שהדבר דומה בכל רכב חדש).

דבר שני הוא שאת זקוקה לבגאז' מכובד כי תינוק זה מערכת לוגיסטית של גדוד שכוללת, את יודעת כבר מה. יש נסיעות בעיר אבל יש גם נסיעות לסבים והסבתות בסופ"ש... צריך מקום לעגלות וכו'.

לכן חשבון הדלק, כפי שאמר קודמי הוא משני.

הרכבים שאני מציע הם סקודה אוקטביה, פולקסווגן ג'טה, את הלנסר כמובן וכל רכב אחר 1600 שנמכר במבצע. סטיישן כמובן עדיף וכאן יש לך את הפאביה סטיישן שנכנסת כזכור לי לתקציב והיא גם חסכונית..

בהצלחה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,

ניסית להתקין 3 כיסאות בטיחות בפביה?

את לנסר מהדור החדש יהיה קשה למצוא מיד 2.

הרכב הזה נמכר רק שנה וחצי בכלל, ועד לפני כחצי שנה עם מנוע 1800 סמ"ק בלבד (המנוע 1500 סמ"ק נכנס רק לאחרונה).

לדעתי,

למשפחה כזאת הרכב הכי נח זה מיניוואן, דוגמת רנו סניק או סיטרואן קסרה פיקאסו .

אבל גם פוקוס או מגאן יכולות להתאים (פחות נח להכניס עגלה לבגאז').

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בני,

ניסית להתקין 3 כיסאות בטיחות בפביה?

את לנסר מהדור החדש יהיה קשה למצוא מיד 2.

הרכב הזה נמכר רק שנה וחצי בכלל, ועד לפני כחצי שנה עם מנוע 1800 סמ"ק בלבד (המנוע 1500 סמ"ק נכנס רק לאחרונה).

לדעתי,

למשפחה כזאת הרכב הכי נח זה מיניוואן, דוגמת רנו סניק או סיטרואן קסרה פיקאסו .

אבל גם פוקוס או מגאן יכולות להתאים (פחות נח להכניס עגלה לבגאז').

קרא שוב מה שנכתב בהודעת הפתיחה

שני בוסטרים וכסא לתינוק.

כסא התינוק הוא כמעט תמיד במושב הקדמי ימני כך שיש מקום לשני בוסטרים מאחור.

אתה צודק ביחס למיניואן אבל שוב, מיניואן עם איסופיקס במחיר שנכתב הוא כמעט בלתי אפשרי.

ואם כן, רק מזדה חמש או יפנית אחרת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סקודה רומסטר.

שכרתי כזה בביקור האחרון בארץ. שני סל-קלים ומבוגר יושבים מאחורה בקלות.

נוסע מצויין, לא שותה דלק בטירוף.

אני מאוד התרשמתי.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מסכים איתך,

סקודה רומסטר מאוד שימושית ומתאימה לדרישות.

בני היקר ,

קראתי טוב את הודעת הפתיחה, ולא רק שקראתי - יש לי נסיון אישי עם כל הקומבינציות ( שני כיסאות, כיסא+שני בוסטרים, כיסא+שני בוסטרים+סלקל+ עגלה ענקית).

פביה סטיישן היא דוגמא מצויינת של רכב נהדר למשפחה עם שני ילדים, ולא מתאים לשלושה.

לא כיף גדול לאדם בוגר לשבת בין שני הבוסטרים בפביה. אבל מה עוד - המצב שאתה מתאר (כיסא תינוק מקדימה) לרוב נמשך עד גיל שנה, כאשר הכיסא מורכב הפוך. בגיל שנה (או 9 ק"ג) ברוב המקרים הכיסא עובר אחורה.

כאשר היו לי "רק" שני ילדים, במשך 5 שנים נהניתי מפולו קלאסיק סטיישן SDI (מאוד מזכיר לי את פביה).

עם "רק" שלושה (כיסא +שני בוסטרים) החזקתי מעמד בפולו חצי שנה בלבד.

פשוט במיקרה שלי, במקום מיניוואן, הלכתי לכיוון של מסחרית (קנגו DCI) בגלל נסיעות מרובות - נהנתי בקנגו 3 שנים מכל רגע (מרחב פנים, בגאז' , חיסכון).

אבל גם ממנה נפרדתי ללא היסוס - החיים ממשיכים, כולנו מתקדמים האלה למה שמתאים\נח (כל אחד לפי תפיסתו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי אם מדובר לכביש עירוני אז אני מציע רכב עם מנוע דיזל ואם את רוצה מקום רב אז תבחרי רכבי סטיישן או רכב מסחרי כמו שציינו סקודה רומסטאר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לדעתי את מנסה לתפוס את החבל בשני קצותיו. את רוצה רכב חסכוני לנסיעות עירוניות אבל גם מקום לשלושה זעטוטים עם כל הלוגיסטיקה המתבקשת...

בתקציב של עד 100K את יכולה למצוא הזדמנות בחברת השכרה שמוכרת מכוניות חדשות כיד שניה. יש לך את האחריות וכו' וגם את האיזופיקס שזה התקן בטוח ותיקני לחיבור בוסטרים לרכב בקליק אחד.רוב הרכבים החדשים מאפשרים גם לנטרל את כרית האויר הימנית ללא ביקור במוסך (ברכב שלי, לנסר מהדור החדש זה בעזרת סיבוב המפתח של ברכב בסוויץ החבוי בתא הכפפות ואני מניח שהדבר דומה בכל רכב חדש).

דבר שני הוא שאת זקוקה לבגאז' מכובד כי תינוק זה מערכת לוגיסטית של גדוד שכוללת, את יודעת כבר מה. יש נסיעות בעיר אבל יש גם נסיעות לסבים והסבתות בסופ"ש... צריך מקום לעגלות וכו'.

לכן חשבון הדלק, כפי שאמר קודמי הוא משני.

הרכבים שאני מציע הם סקודה אוקטביה, פולקסווגן ג'טה, את הלנסר כמובן וכל רכב אחר 1600 שנמכר במבצע. סטיישן כמובן עדיף וכאן יש לך את הפאביה סטיישן שנכנסת כזכור לי לתקציב והיא גם חסכונית..

בהצלחה.

בתקציב המדובר - אני גם בעד האופציה של רכב יד שניה, בין אם מחברות השכרת רכב או אנשים מהשורה.

כי לשכור פירושו לחסוך...

השכרת רכב, דירות להשכרה ועגלות קפה לאירועים

פורסם

אני ממליץ לבדוק גם את הדייהטסו מאטריה, לא גדולה במיוחד מבחוץ אבל ענקית בפנים, גבוהה ורחב הומציעה מרווח מצויין.

עקב המימדים החיצוניים הסבירים היא תהיה נוחה מאוד לשימוש עירוני.

בהצלחה!

• תוכן חדש...