Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש לי צמיגים 155/70/13 שהגיע הזמן להחליף אותם וגם את הג'אנטים בגלל תאונה קטנה. חשבתי על גלגלים 14, הם צריכים להתאים ראיתי מישהו מחוץ לארץ שם לאותו מודל 195/60/14 מה דעתכם?

ולגבי מנוע יש לי כרגע מנוע CLEON 1.2 רגיל של רנו חשבתי אולי לשים מנוע CLEON 1.4 כמו של רנו 5 רגילה בלי טורבו ולשים טורבו. קראתי משהו פעם שהשימון במנוע 1400 בלי טורבו שונה מהשימון ב1400 טורבו ואחד שלא ידע שבר את הבוכנה.

תודה ויום טוב.

פורסם

יצא לי לנהוג בטווינגו מושתלת 1400 16V והאוטו נסע מעולה.

יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט מאשר להכנס לפרויקט טורבו ועדיין, התוצאה הסופית תהיה מצוינת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

100 כוחות סוס באוטו כזה קטנטן?

בטח תוכל לעשות 100 ב8 שניות או אפילו פחות.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אין אישור למידת צמיגים 14 מרנו.

אין אישור למנוע 1400 מרנו

לכן זה לא חוקי

לעניינינו, ה16 וי הגיע כמקורי ברכב, ולא היו לו למעלה מ80 סוסים.

הרכב נסע כמעט כמו זה של היום. כ12 שניות למאה.

הפתרון הכי חזק הוא מנוע סילון. (ועשו את זה כבר)

פורסם

[quote=srack;2429347

הפתרון הכי חזק הוא מנוע סילון. (ועשו את זה כבר)

לא לא

הפתרון הכי חזק הוא פצצת אטום [או במילים אחרות - במה זה עוזר לו? עכשיו הבנאדם יתחיל לחפש מיג מפירוק? יתחיל לשאול על מנועים של בואינג אצל האחים יזדי?]

מנועי ה1.4 16V הגיעו על יחסית הרבה רנו'אים לארץ.

ההשתלה הזו נראית לי באמת לא בשמיים [כל עוד נשארים OBDI זה אפילו די פשוט] - גם כלכלית וגם פרקטית.

כמובן שבא"י - כמו בא"י - תצטרך לעשות את זה לבד אם תרצה שיהיה זול [יחסית]

או שתפנה לאיזה מישהו שייקח את זה כפרויקט ואז זה יהיה יקר [יחסית]

תמיד תוכל להציע למי שלא ייקח את זה לעשות את זה משולב עם סוג של פרסומות [ראה כתבה על האיבולנדר שהתפרסמה באוטו לא מזמן] ולבקש הנחות תמורת מדבקות פרסום על האוטו ובכתבות שונות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה רוצה להגיד שעבדו עליי כל השנים?

בחו"ל המשפרים עובדים בחינם?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבנתי שגלגלים לא בעיה לאשר עם קצת כסף בצד. בכל מקרה איזה מידה של 13 היתם ממליצים ואיזה מידה של 14 ואיזה צמיג, עדיפות לאחיזת כביש טובה אבל שלא יגמרו תוך 15 אלף בנסיעה סבירה.תקציב לצמיג 300 עדיף פחות.

בקשר למנוע האם באמת אין אפשרות להשיג אישור? ובכל מקרה אמרו לי שבעיה לשים מנוע מסדרה E כמו E7J או מסדרה K כמו K4J כי התושבות שונות שהן יושבות למטה ולא בצדדים או משהו כזה. הציגעו לי להשתיל מנוע כמו שלי רק 1.4 כמו של רנו 5 ב2300 עם עבודה. חבר אמר שאפשר לשים 2 קרבורטורים ואז האוטו גם יסע חזק.

פורסם

המנוע שלך הוא עם מערכת הזרקה ואילו מנוע של רנו 5 הוא עם קרבורטור ולכן השינוי לא אפשרי ווהרכב לא יעבור את בדיקת זיהום האויר בטסט.

פורסם
לא לא

הפתרון הכי חזק הוא פצצת אטום [או במילים אחרות - במה זה עוזר לו? עכשיו הבנאדם יתחיל לחפש מיג מפירוק? יתחיל לשאול על מנועים של בואינג אצל האחים יזדי?]

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...